Кой е любимият ви виц? Нека се посмеем заедно... - 11

• 155 568
  • 734
  •   1
Отговори
# 345
- Мамо, моят мъж пак ми се развика, идвам при теб.
- Не, скъпа, той трябва да си плати за грешките. Аз идвам при теб.

# 346
  • София
Ще се ожениш ли за мен, скъпи?
- Ами виж какво, не мога, казват, че си имала твърде много мъже...
- Ама не ти ли харесва как готвя?
- Ооо, много ми харесва!
- Не ти ли харесва как чистя?
- Напротив страхотно чистиш, перфектна си... при теб е чисто като в операционна.
- Не ти ли харесва как посрещам гости?
- Превъзходна си.
- Да не би да не ти е добре в леглото?
- Какво говориш, с теб съм на седмото небе.
- Е, какво си мислиш, че всичко това съм го учила задочно ли?  Grinning

# 347
Учителят:
- И така деца, какви звуци чухме днес във фермата?
Децата едно по едно:
- Мууууууууу ...
- Па, па, па ...
- Бееееееееее...
- Еленоооо, слизай от трактора, майка ти да *ба!

# 348
  • Бургас
40 градуса на сянка
Две баби стоят на пейка и си говорят
- Пено, к'во се умълча?...Пено, Пено ма....

# 349
  • На погрешната планета
Малко е гнусничък Mr. Green

Скрит текст:
Бременна вика на мъжа си:
- Мъжо, искам баница с лайна!
- Глупости, каква е тая баница, нещо се шегуваш!
- Искам пък, искаш да пометна ли!
Какво да прави мъжът, запретнал ръкави и направил баницата. Носи я още топла-топла, а жена му вика:
- Мъжо, искам ти пръв да я опиташ!
- Бе, какви глупости говориш, аз не съм искал баница!
- А искаш да пометна ли, а?
Какво да прави човека, отрязал си парче и задъвкал с отвращение...
- И какво, скъпи, харесва ли ти?
- Ми-и-и..., не!
- Не я искам тогава!
[/b]

# 350
  • Варна
В северните страни няма рапъри, защото там е трудно да израснеш на улицата.

# 351
Скрит текст:
Мъж и жена живеели щастлив семеен живот. Всичко било прекрасно между тях.
Имало само един дребен детайл, който нарушавал семейната хармония: всяка сутрин
мъжът със събуждането си издавал невероятно мощна и звучна пръдня, която разтърсвала
прозорците и карала котката да се крие зад гардероба. Горката жена вече била свикнала,
но често му правела забележки: "Скъпи, опасявам се, че някоя сутрин ще си изпърдиш червата".
Но мъжът й винаги с ведър глас я успокоявал: "Няма страшно, скъпа, нищо няма да ми се случи".
И така минавали годините, живеели щастливо и безгрижно.
Една коледна утрин жената станала рано от леглото, докато мъжът й все още спял и слязла в кухнята
да приготвя коледната пуйка. Чистила вътрешностите и ги слагала в една голяма купа. И в този момент
я осенила гениална идея! Взела купата, пълна с пуешки черва, дробчета и т.н. вътрешности и се качила
горе в спалнята, където мъжът й все още спял. Внимателно го отвила, събула му нощницата и изсипала
вътрешностите в гащите му. Завила го пак и тихичко слязла долу, където продължила с приготвянето на
коледната вечеря.
В един момент от втория етаж се чул познатият "гръм" от събуждането на мъжа й. Последвала кратка тишина
след която се чул ужасен вик и бързи стъпки се запътили към банята. След половин час мъжът й, цял пребледнял
и с окървавени гащи слязъл долу при нея. Видяла го тя и едва сдържайки смеха си попитала: "Какво
ти се е случило, скъпи?". Той отговорил:
"Скъпа, ти постоянно ми повтаряше, че някоя сутрин ще си изпърдя червата, а аз не ти вярвах. Но ето че
тази сутрин това се случи... Слава Богу, с помощта на вазелин и два пръста успях да натикам всичко обратно.".

# 352
  • Карлово
Първата държава, която посещава Дядо Коледа е Китай, за да напълни чувала с подаръците.

# 353
Мили дами, на шоколадите "Milka" кравата не ви е сложена за украса, а като предупреждение...

- Моето момиче, не казвам, че си курва, но ако всички мъжe с които си спала се хванат на хоро, последния няма да чува музиката...

Обичам Нова година!
Викнеш: "Честита Нова година!" и всички викат: "Честита, честита!"
A не като оня ден - викнах: "Честит понеделник!" и всички: "Абе... я си е*и майката!"

Капитан на ядрена подводница по интеркома:
- Докладвайте какъв беше тоя тласък преди малко!
- Мичмана получи телеграма, че жена му забягнала с някакъв французин в Ница.
- Е,и?
- Ами ... няма вече Ница...

Бай Ганя се разхожда с авер по Париж. Минават покрай някво странно гробище, едно такова лъскаво, подредено. А на гробните плочи пише: роден 19.. година, живял 5 години, 8 години, 10 години, 15 години и т.н. Бай Ганя се зачудил и попитал:
- Абре това да не е някое гробище за деца или младежи?
Събеседника му отговорил:
-Не, това са гробове на нормални хора, повечето богаташи. И се има предвид годините през които наистина е живял: бил е с жени, ял е, пил е, ходил е по купони и забавления. Бай Ганя се замислил и казал:
-Е тогава на моя гроб че пише- роди се и умре....

# 354
nela_ 66, това последното е реплика от един български филм-за времето на соца. Много силен филм беше, но не му помня заглавието. Твоите вицове ги чета с удоволствие Simple Smile
Весели празници, момичета Simple Smile

# 355
  • София
nela_ 66, това последното е реплика от един български филм-за времето на соца. Много силен филм беше, но не му помня заглавието. Твоите вицове ги чета с удоволствие Simple Smile

"Сезонът на канарчетата" - много добър филм

# 356

"Сезонът на канарчетата" - много добър филм
Благодаря Simple Smile Не помня имена и заглавия, само реплики и чувства.

# 357
Четете обявите внимателно

Гъвкаво работно време – идваш в 9 сутринта, тръгваш си в 1 през нощта и ако закъснееш 15 минути на следващата сутрин, те глобяваме. Събота и неделя са работни дни.
Работа в млад и амбициозен екип – не можем да се понасяме, но се търпим.
Възможност за чести командировки – ще забравиш как изглеждат близките ти.
Динамично развиваща се компания – на шефа всеки ден му хрумва нова идея.
Самоинициативност – нищо няма да ти обясним, но ти сам ще се питаш, какво се иска от теб.
Изключително добри организационни способности – в офиса е хаос, дано да го оправиш.
Отговорен и лоялен – очакваме, че ще си затваряш устата, каквото и да видиш в офиса.
Възнаграждение, обвързано с резултатите – никой резултат не е достатъчно висок. Бъди доволен, че си получаваш парите всеки месец.
Готовност за работа във вече изграден екип – внимавай, къде стъпваш и чия чаша използваш.
Отлични комуникативни способности и умения за работа в екип – никога не отказваш кафе с колежките, обичаш да клюкарстваш.
Опит в работа с клиенти и добра комуникативност – най- вече се надяваме да лъжеш добре.

# 358

За съжаление, не си спомням да съм го гледала тоя филм. Ще трябва да наваксвам.

# 359
За съжаление, не си спомням да съм го гледала тоя филм. Ще трябва да наваксвам.
Заповядай. Аз вчера го гледах. Наистина си заслужава филма

Общи условия

Активация на акаунт