Лакове за нокти- 84

• 58 770
  • 746
  •   1
Отговори
# 645
  • Пловдив
   Здравейте,
Може би знаете,но в магазина в пощата в Пловдив
има доста лакове Опи с 30% намаление.

Не знаех, че са пуснали намаление, супер, мерси за инфото.

# 646
   Здравейте,
Може би знаете,но в магазина в пощата в Пловдив
има доста лакове Опи с 30% намаление.

Не знаех, че са пуснали намаление, супер, мерси за инфото.

Намалението е за колекцията на Марая Кери, за Евро централ и определени цветове от другите.

# 647
  • Belgium
Аз се сдобих с peel off базата на ИсаДора, пише че  е разработена специално за глитърни лакове.

Дано се свалят с едно отлепване наистина  Crazy

Иначе съм в тотална лакова апатия, освен Essie Lapis of Luxury и Elle`s Spell от размяна, нищо не ми хваща окото.

# 648
  • Sofia
   От днес съм с OPI All Sparkly And Gold - лак, напълно оправдаващ името си, достоен за Новогодишната нощ, лъхащ на празничност и пищност. В комбинация с черен лак или бордо би стоял убийствено...  Heart Eyes Последните 2 снимки са правени на директна слънчева светлина - блясъкът е очеизбождащ.  Sunglasses

Скрит текст:

Реших да сложа и топ-лак в крайна сметка, тъй като напоследък усещам, че пясъците ми харесват една идея повече с 2-3 слоя Poshe - блясъкът и дълбочината се подсилват многократно от топ-лака, а повърхността им става гладка като стъкло. Ето го резултата,  Flutter:

Скрит текст:

Успешен старт на седмицата на всички!  Hug

# 649
  • Sofia
Аз се сдобих с peel off базата на ИсаДора, пише че  е разработена специално за глитърни лакове.

Дано се свалят с едно отлепване наистина  Crazy

И аз много се заинтригувах от тази база, още когато W'A'S'P' я спомена за пръв път, но много ме притеснява, че може да уврежда горния слой на нокътната плочка...  Rolling Eyes Иначе, звучи прекрасно за сваляне на пясъци и глитъри, доста време и нерви би ми спестила.

# 650
Аз се сдобих с peel off базата на ИсаДора, пише че  е разработена специално за глитърни лакове.
Лу, откъде я купи тази база?  Shocked

Аз лятото си поръчах и получих peel-off базата на Innisfree, заедно с трите летни глитъра на Tony Moly. Доволна съм: наистина се сваля с едно отлюспване, без да одира нокътя, и си издържа 2-3 дни, изобщо не пада сама след душ, както има някои опасения. Много, ама изключително бавно съхне обаче, та ми се ще да пробвам и друга такава база...

# 651
  • София
Магдалена Маджурова ,погледни и на Catherine Arley 946. Много момичета от форума го харесват и е достъпен Peace
https://www.google.bg/search?q=catherine+arley+946&hl=en& … =1440&bih=716

# 652
  • Belgium
Black Cat 13 според мен изобщо не уврежда, но ще дам отчет като я ползвам на следващото лакиране. Дано наистина маха лака с едно отлепване, защото и преди съм ползвала peel off бази и накъсваха лака супер грозно.

Pump17 има я в България, аз я взех от подлеза на Плиска  Laughing

П.П. Доволна ли си от Zoya Blaze?  Laughing

# 653

Pump17 има я в България, аз я взех от подлеза на Плиска  Laughing

П.П. Доволна ли си от Zoya Blaze?  Laughing

Трудно би се намерило място, което да ми е по-удобно от подлеза на Плиска  Laughing Благодаря ти!

Засега само ѝ се любувам на Zoya Blaze и чакам да наближат предколедните дни през новата седмица, за да се издокарам с нея. Страхотна изглежда и сигурно ще ми хареса много - ще се похваля непременно!

А ти имаш ли вече впечатления от Lapiz of Luxury?  Sunglasses

Днес съм с ниско орязани нокти и China Glaze Trendsetter... Също ми е нова придобивка и ми доставя определено удоволствие.

# 654
Благодаря много  Hug  bouquet Аз писах на Римел.  Този доста ми хареса, макар че не съм имала техни Simple Smile

# 655
  • София
Здравейте, момичета!   bouquet
Отдавна не съм писала, но не пропускам нищичко от вашите красоти ... Heart Eyes
Искам да ви попитам - Essie правят ли и при вас ситни и досадни балончета?
Имам два лака на марката, и двата имат този проблем....Аз ли не съм случила
на нормална партида, има ли някакъв по-специфичен начин на нанасяне при тях?
Изпълнявам всички изисквания - тънък слой, минимално разтръскване на шишето, чакам
достатъчно между слоевете и т.н. .... Моля ви за съвет.  Praynig

Ще ме извините за омацаните кожички, нали?  Blush

Opi - Get your number & Avon - Pastel Pink
Скрит текст:

Essie - After school boy blazer
Скрит текст:

Пясъчният Опи на 5 дни, минути преди да го изтрия  Grinning
Много странно, цветът беше избелял на някои от ноктите, прозираше,
имах чувството, че лака се беше изронил...Поиграх си и му сложих топ - лак.

На показалеца е Poshe,среден - Golden Rose Gel look и на безименния - някакъв безизвестен Natty

Скрит текст:

За цената си топ-лака на Голдън Роуз хич не е зле, него ползвах преди Пош-а и бях доволна,
от бюджетните марки и разновидности именно от него останах най-доволна.

Желая ви успешна и усмихната нова седмица!!!  Hug

# 656
  • Sofia
   `Милена`, много хубави маникюри.  Flutter

# 657
Аз се сдобих с peel off базата на ИсаДора, пише че  е разработена специално за глитърни лакове.

Дано се свалят с едно отлепване наистина  Crazy

И аз много се заинтригувах от тази база, още когато W'A'S'P' я спомена за пръв път, но много ме притеснява, че може да уврежда горния слой на нокътната плочка...  Rolling Eyes Иначе, звучи прекрасно за сваляне на пясъци и глитъри, доста време и нерви би ми спестила.

Не видях да уврежда
Както писах, нокътят изглежда съвсем нормално, в сравнение с вида му сред търкането с лакочистител
Днес ще я пробвам за новия брокатен на исаДора, дето го продават уж за холографен
Ще е интересно дали ще издържи поне до утре, миналия път издържа цели 10ч

След малко ще свалям Опи, сложих го миналия петък, т.е.  днес е ден 11
Има леко обелване на кутретата и на единия показалец
Супер издръжлив се оказа с три слоя топ
Лошо само че ми растат бързо ноктите и се вижда

След сваляне се мажа само със зехтин
Чудесно ми омекотява кожичките и възстановява ноктите след лакочистителя

Милена, и моите Еси ми правят балончета
Първия път си помислих, че вината е моя, бях изгубила тренинг как се нанася такъв плътен лак
Но после колкото и да внимавах все се надуваха по малко

Отказах се да чакам Зоя Зенит и ще поръчан днес Аврора и Блейз

# 658
  • Ст Загора
Flormar Mirror Collection
Скрит текст:

# 659
  • виртуално
Имам около 15 Есита, перфектно ми покриват и никога не са ставали на балончета.
въобще никой лак - евтин или скъп не ми е правил такива .

Общи условия

Активация на акаунт