Отговори
# 585
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Аз нищо не съм казала ти се хилиш,ееее добре си  Joy Joy Joy Joy
Ели Hug ама тя много проста тая майкоооо,то направо хем ме ядоса,че е толко проста,хем ми стана смешна колко тъпо разсъждава ,пък самочувствие малииии  ooooh!
Ама мноооу си зле.... Joy Joy Joy Joy Joy Joy хилим се на ЛС... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 586
Скрит текст:

Jesse и аз го изгледах страхотно филми че само че дойдоха сцени с кекса в повече.

# 587

Оо да а пък главния малиииии голямо зайченце потекоха ми лигите  Joy Гале малко така ама поне се насладихме на якото тяло на баткото  Mr. Green

# 588
  • Още у мъглата ...
Оф, ша се пробвам на хрома как е бързината, направо отврат ми е с мозилата сега #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Илде  Hug Heart Eyes Heart Eyes
Ирка  Hug Heart Eyes Heart Eyes
Ренка  Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 589
РенУ, Hug аз даже се чудя...що аджеба до ся не си гледала...? newsm78 newsm78 newsm78
Ти глей, ама нема пипаш... Naughty Сао гледаш. Laughing

Па гащаците мой мен да зафалиш Ренку,щот гледай колко майсторски съм ги скърпила  hahaha hahaha hahaha
Аз съм обявила многократно, че си ми шила и кроила парцалетките... Mr. Green Whistling

# 590

Зафалвам Нарцисчева, че е страхотен дедектив, добра шивачка, кроячка и че заряза Керо, и се намери друг мъж newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Ди Hug, аз пърцуцата само глеяна я пийвам с туршийка, хоп, нерде е Профи newsm78

# 591
  • У Диспансера ...♥♥♥
Звездичке,Гъбак,Ели,Марче,Джейн,Джес,Зизуна,Дани,Ели,Диди,Ренку  Hug Hug Hug

# 592
  • някъде из Врачанско
за вас от чачко ви праща този поздрав
Скрит текст:

# 593
  • У Диспансера ...♥♥♥
РенУ, Hug аз даже се чудя...що аджеба до ся не си гледала...? newsm78 newsm78 newsm78
Ти глей, ама нема пипаш... Naughty Сао гледаш. Laughing

Па гащаците мой мен да зафалиш Ренку,щот гледай колко майсторски съм ги скърпила  hahaha hahaha hahaha
Аз съм обявила многократно, че си ми шила и кроила парцалетките... Mr. Green Whistling
Ама друго си е и аз да кажа  hahaha hahaha hahaha И знам много добре за кво се хилиш,ама другите не знаят  hahaha hahaha hahaha

# 594
Скрит текст:

Jesse и аз го изгледах страхотно филми че само че дойдоха сцени с кекса в повече.
Мойте ашкъми пак у твойте спойлери начи.... Mr. Green
А, на мене кекса ми дойде тамън...ич не ми беше в повече....даже можеше и ощиии... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 595
Спешъл поздрав за Зиз, Гъбка, Рени, Жани, и другите дето  smile3546

Помните ли това парче newsm78

Ихаааааа  newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

# 596
В началото за този филм бях малко скептична ама Аудито като видях и поршето и се залепих за екрана.

# 597
  • У дома :)
Звездичке,Гъбак,Ели,Марче,Джейн,Джес,Зизуна,Дани,Ели,Диди,Ренку  Hug Hug Hug
Мен мъ има два пъти  newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

А  Профи без трушийката ни смей съ появи щот е обещала и с Диди чакамИ Mr. Green

# 598

Зафалвам Нарцисчева, че е страхотен дедектив, добра шивачка, кроячка и че заряза Керо, и се намери друг мъж newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Ди Hug, аз пърцуцата само глеяна я пийвам с туршийка, хоп, нерде е Профи newsm78
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Що се редактира ма...така щех да те изтипосам начи.,... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 599
  • У Диспансера ...♥♥♥
Кви са симпатяги тия от Древните бе  Heart Eyes Heart Eyes
Джейн,ти си пей Пенке ле ,ама кой те слуша,та и твоята работа,колко и да повтаряш Керо няма го оставя  Whistling Whistling

Общи условия

Активация на акаунт