ДЕКЕМВРИ наближава, бебевалежа се задава!

• 30 999
  • 750
  •   1
Отговори
# 240
  • Пловдив
Ние днес ходихме в Хиполенда и си набелязахме едно от онези сгъваемите легълца. Жената каза, че в 10ч отварят. Някой знае ли колко голяма е какафонията в тези магазини? В колко часа да отидем newsm78
Момичета, не се сърдете за това кой на кого какво е отговорил. Малко сме на настроения и не винаги ни се отговаря. Мъжо вече в отпуска и от време на време ще сядам пред компа и определено губя връзката с това какво сте писали.
И на мен микробиологията ми излезе чиста, а имам течение. И то когато съм на разходка навън.
А, и за плацентите говорихте. На мен докторът никога нищо не ми е казвал, ни за шийка, ни за плацента. Щом казва, че е наред, това е най-важното. Да ми казва някакви цифри, после да се ровя из нета и да се притеснявам, не е работа. Понякога повечето информация, която се предлага на пациента е излишна и допълнително стряскаща. Поне за мен е така.

# 241
Да се отчета и аз, че днес бяхме на преглед Simple Smile . Аз както и предполагах малката се е смъкнала малко по-надолу, лекарката се притесни, вика "Ти си чак за 21-ви декември, защо толкова рано", та ходихме да видим и на ехографа, обаче после като се загледа каза, че тя си е вървала големичка и затова. Инъче вече тежи 3,200, и било много вероятно да се роди около 11 декември, ама да видим Simple Smile . Плацентата почнала да зрее, изследванията инъче са добри, спря ми вече Магнерота и каза, че чакаме вече да видим кое кога.
Направо вече хем нямам търпение, хем пък все си мисля, че нещо не сме купили, нещо сме изпуснали, луда работа  Grinning.

# 242
Леле много ми е готино като имам да чета 4-5 страници, които са се събрали от сутринта. И аз не пиша много, много, ама не мога без да съм ви прочела  Crazy  пък и почти никога не съм компетентна, защото съм за първи път бременна, а ако искам да отговоря, някой ме е изпреварил и аз да не се повтарям  Rolling Eyes  
Днес бях при доки, за пръв път ме човръкна, ама много ме заболя  #Crazy  чак изохках, пък тя вика ама това са само два пръста  Embarassed  да де ама тя мойта е забравила какво е  hahaha  После си мисля, аз от два пръста охкам пък като раждам какво ще е тогава  ooooh!   Shocked  
Иначе нямам разкритие, свежа плацента, даже ми каза, че може би ще пренося, защото цикълът ми все е бил на повече от 30 дни  Tired  
Ох като ви чета с товз гадо желязо как се мъчите, моят хемоглобин беше 109 или нещо от сорта и тя ме пита дали даисписва нещо аз отказах, но като почна спанак ( който в момента има по магазините пресен) коприва, ммед, орехи, сусам и най-вече червено цвекло, всички тези много ги обичам и наблегнах на рях и последно хемоглобина мибеше 130  Sunglasses така ч пробвайте най- вее със цвеклото, което сега го има на всякъде ( знам че не всички го харесват) може сурово настъргано в зеленце и с морковчеа и много лимонов сок, а също го хапвам и варено със варени картофки и кисели краставички, изобщо вичко продукти за руск салата, така няма мноо да му усещате вкуса, но поне ще има резултат
За течението о аз го имам през цялата бременност, но са ми добри резултатите и си излизат от днес за утре в лабораторията
Извинявайте за дългия пост Лека вечер

# 243
Ох сладурки направо ме заболяха очите да чета,кво сте направили бре мами  Grinning  В крайна сметка се каня от няколко дни свинско със зеле да готвя,ама си останах с каненето  Embarassed в крайна сметка тая вечер си останахме на Манджичка с любов  Whistling такова ми е шантаво днес,кръст,глава,корем-всичко ме боли,бебето си мисли че е на боксовия ринг-не се спира,определено не ми е до готвене ама ММ като си дойде ми каза " в крайна сметка нищо не ми се яде,ама ако решиш да ми направиш една зелева салатка ще е добре" и аз  Shocked #Crazy newsm78  че по лесно нещо не можа ли да измисли,за тая салата 20мин права трябва да седя,пита ли ме мога или не  Sad

# 244
  • Плевен
tanya_milcheva и аз така, вчера бях на контролния преглед и на мен жената ми бръкна с два пръста и ме заболя доста, даже днес още ме боли, и днес цял ден това си мисля  #Crazy- как ще излиза това бебе, при това и едричко върви, вече ме хвана страх наистина, незнам дали и кекса може по някакъв начин да подпомогне нещата или просто сме по тесни там долу. Те не би ли трябвало да преценят /лекарите/ дали става за нормално или не, щом е така? newsm78

# 245
  • Пловдив
И аз мразя да правя зелева салата Simple Smile Карам мъжо да си реже зелето, другото го правя аз. Иначе салатка може и да не яде Mr. Green. Единият път на робота нарязах цяла зелка, настъргах морков, та цяла седмица имахме готово зеле за салата.

# 246
Ех , писна ми вече.. Цял ден ми е спокойно с майка ми - на кафенце , на пазар , насам натам и дойде ли вечерта ...
Брат ми създава проблеми - на почти 9 год е , дружи с едно момче и много се подвежда от него и прави простотии.Майка ми много се ядосва , постоянно е изнервена и не знам как да се оправяме с него вече..  #Crazy #Crazy #Crazy
Преди малко се чух с ММ , който е на командировка .. не му е добре там , не му се седи , а и аз не искам да ходи толкова далече и по толкова много време да го няма , но факт - трябва да ходи ,защото трябва да се изкарват пари от някъде.. Болен е , гадно му е , а и на мен покрай него.В никакъв случай не го обвинявам , че ме депресира или нещо подобно , много ми е жал за него,знам как се чувства .. Оооох .. защо не може да им намерят обект някъде тук или в София и да си го виждам всеки ден ..
Извинявайте , ако ви досаждам или депресирам по някакъв начин с написаното , просто имах нужда да споделя с някого , да ми олекне малко  #Crazy

# 247
Разчитат, че мускулната и съединителна тъкан ще се разтегне. В крайна сметка има и епизиотомия. При мен докторката провери само размера на тазовите кости. Не знам вие как мислите за кекс, но аз от няколко седмици нямам абсолютно никакво желание на тази тема. Нищо против за гушкане и галене, но за същинската част просто нямам нито сили, нито ищах. Донякъде добре, че и моето момче е надалече. Да, жал ми е, че е уморен и самотен, и на мен ми е самотно, но от друга страна поне мога да си охкам и да си пъшкам без да подскача всеки път милия.

Станислава, предполагам че говориш за салата "заешка радост" - ситно нарязани моркови и зеле. Защо да не може да я спретнеш седнала? Тази вече ние бяхме на картофени кюфтета. Много ги обичам, но сега да видим колко време ще си плащам с киселини за пърженото.

Моята докторка ми каза да се видим другата сряда "ако не съм родила до тогава"  #Crazy А ужким на ехографа бебето си имаше достатъчно околоплодна течност и пъпната връв добра проводимост (тоест не е взела да се калцира плацентата). В крайна сметка остават по-малко от 2 седмици - толкова устискахме, и тези десетина дни ще издържа.

# 248
musita нямам никаква идея дали това го гледат или не  newsm78  ако има някоя компетентна мама да каже, пък кекса едва ли помага, не знам  ooooh!  Пък и на мен хиии не ми се мисли за кекс сега...
Деси, Стаси и аз почвам да дялкам зеле сега  Tired не сте сами
Съншайн, дано да се намери обект в София скоро, поне мъжо да не мислиш, а за брат ти, ако  е на 9 вразумявайте го и го стгяйте докато е време, че колкото порастват толкова по-неконтролируеми стават, трябва да слушка още на тази възраст, ама знам че са много трудни сега, аз работих като аниматор и то не само с дребосъци, а и с такива от 8 до 13 и знам че са много трудни  Hug

# 249
  • Плевен
Разчитат, че мускулната и съединителна тъкан ще се разтегне. В крайна сметка има и епизиотомия. При мен докторката провери само размера на тазовите кости. Не знам вие как мислите за кекс, но аз от няколко седмици нямам абсолютно никакво желание на тази тема. Нищо против за гушкане и галене, но за същинската част просто нямам нито сили, нито ищах. Донякъде добре, че и моето момче е надалече. Да, жал ми е, че е уморен и самотен, и на мен ми е самотно, но от друга страна поне мога да си охкам и да си пъшкам без да подскача всеки път милия.

Станислава, предполагам че говориш за салата "заешка радост" - ситно нарязани моркови и зеле. Защо да не може да я спретнеш седнала? Тази вече ние бяхме на картофени кюфтета. Много ги обичам, но сега да видим колко време ще си плащам с киселини за пърженото.

Моята докторка ми каза да се видим другата сряда "ако не съм родила до тогава"  #Crazy А ужким на ехографа бебето си имаше достатъчно околоплодна течност и пъпната връв добра проводимост (тоест не е взела да се калцира плацентата). В крайна сметка остават по-малко от 2 седмици - толкова устискахме, и тези десетина дни ще издържа.

Ооооооооо изобщо не ми е до кекса /особенно на мъжо и то от страх 9 м. вече/, но ако се налага ще го изтърпим и това  Rolling Eyes
И аз тази вечер като никога ядох пържени картофи и дано няма последици  newsm78 Sick

# 250
Здравейте мами Simple Smile Искам да ви питам дали е редно да ходя на зъболекар, имам един зъб с кариес , койот от време на време ме наболява. Притиснението ми е , че аз изпитвам ужас от зъболекари и винаги ми правят зъбите с упойка и сега нз дали е уместно ooooh! , въпреки че док каза че по добре с упойка да не предизвикам контракции със сттраха и болката, но аз още се чудя, но ме е страх да не ме заболи силно и после да се чудя какво да правя  Sad

# 251
Ако е кариес, а не пулпит и мислиш, че можеш да издържиш да те приболява до след раждането... Но зъбът ще замине по-бързо от обикновено, ако не се направи. Аз лично не бих рискувала с упойка на този етап, но при наличие на възпалителен процес в устата (ако е нещо повече от кариесче и е пробило до нерва) според мен трябва да си поговориш със стоматолога, защото това може да ти вдигне броя на левкоцитите в кръвта и да се отрази и на бебе.

# 252
Аз седнала нищо не мога да правя (за готвенето имам предвид) ,ноооо направих му салатка,не можах да му откажа  Confused цял ден е работил и се е мъчил ,поне една салатка заслужава Simple Smile
ииии desi-g виж не съм се сетила до сега да процедирам така,и робот имам и чопър имам,ама съм свикнала все по трудния начин  Rolling Eyes шматка от класа съм Rolling Eyes  Whistling
В близкия месец с ММ спим в отделни стаи,че ми пречи да спи при мен и кекса ни е мираж  Grinning ноо като гледам и той няма особенно желание,за мен пък да не говорим,имам чувството че се залепих там долу  Embarassed Laughing  дори през ум не ми минава за кекс
sunshine1991 няма ли вариант мъжа ти да говори с шефа си,да му обясни че си бременна и да не го пращат често в командировка  newsm78

# 253
  • София
 Hug Никакъв кекс не ми ми е в главата. Доста се притеснявам за ММ, че и след раждането ме съмнява да изгарям от желание! Иначе на зъболекар аз бих отишла за преглед и да му чуя мнението и после бих решила вече да правя ли нещо сега или след като родя.
Мен днес и утре не ме бройте особено, днес правих презентация и след Унито съм адски смазана. утре пък имаме тест и пак ще уча сутринта, ще ходя до там следобеда и вечерта ще съм абсолютно  Crazy

# 254
 Благодаря Ellendil , кариес е, но ме наболява, а без упойка ме е страх и знам , че няма да издържа. Така че май ще стискам зъби и дано не ме боли докато дойде време да гушна беба Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт