Сериали - sci-fi, fantasy, mystery, supernatural / тема V

• 64 737
  • 723
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Естествено, че най ми е любим Джон. Heart Eyes Рут не мога да я трая, как се навря сама при машината. Липсва ми Картър. Tired

# 616
  • София
Ааа и на мене ми е много любим Person of interest Simple Smile Всички герои ми допадат Simple Smile
Също гледам с приятеля ми Flash Forward за втори път, той не го е гледал, а пък аз не си го спомням много. Също и Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D., вторият сезон ми допада

# 617
  • срещу двата комина :)))
аз изгледах "Constantine" и съм доста доволна, дано продължи в същия дух  Peace

# 618
  • София
100те и Crisis - спряни ли са, да знам дали да ги започвам?

Нещо интересно от жанра през последната година?! Rolling Eyes

След Fringe, Walking dead, Falling skyes (още не съм го догледал) - само Екстант започнах, но съм на 2ри еп. и едва ли ще го продължа  Thinking

# 619
  • София
Не, стоте почна сега втори сезон Simple Smile Другото не го гледам и не знам.

# 620
  • КиТ
Crisis го спряха след първи сезон,даже го даваха по Нова,аз там го гледах Crazy Историята е завършена  Peace

# 621
И Екстант го спряха след първи сезон,а на мен ми допадаше.

Константин ще го започвам и аз...тъкмо да не е само една серия:)

Нещо вампирско актуално има ли? Всичките до Дракула съм ги изгледала мисля. В момента май няма нищо:(

# 622
  • София
Ново ли? Най-новото е "The Strain".

# 623
  • София
Extant получи втори сезон  Peace

# 624
# 625
Extant получи втори сезон  Peace

ЕЕЕ хубаво значи! Simple Smile

Ново ли? Най-новото е "The Strain".

Гледам го и него,но той не е точно точи тип вампирски, за който питам:)

# 626
  • МАРС
Хм, Extant-а така го претупаха накрая и такава поука имаше в последния епизод та реших, че го приключиха. Thinking
Иначе се радвам, на мен ми хареса.

# 627
Хм, Extant-а така го претупаха накрая и такава поука имаше в последния епизод та реших, че го приключиха. Thinking
Иначе се радвам, на мен ми хареса.

Ами аз имам информация,че бяха решили да го приключат. Явно са се рамзислили.... newsm78

# 628
Constantine?
Полуголите разговори на тема свръхестественото, натоварени с як еротичен заряд, му се получават перфектно. Човек през цялото време се изненадва, че не се награбват и не си разкъсват дрехите един другиму. Ако и малко фитнес поработи, ще  е Oha!
Борбата със злите сили и останалото пък не му се получават. Но май той не е виновен, ами сценаристите.
Харесват ми тъмните ми, леко кривогледи очи, като дупки в лицето, от които наднича мрак. Подхождат за ролята. Щеше да е идеален в някой римейк на "Полет над кукувиче гнездо", не че Джак Никълсън има стигане.
Тая руса циганка не беше много реалистична.

# 629
  • срещу двата комина :)))
на мен Constantine напомня ми ранен СПН  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт