Сериали - sci-fi, fantasy, mystery, supernatural / тема V

• 64 749
  • 723
  •   1
Отговори
# 600
Точно тя беше.
Ааааах Морена във V беше ЧУДНА.
а за блонди имам чувството, че някой пластичен хирург си е оставил пръстчетата по нея.

# 601
  • София
Нели, тази в Bitten е трета блондинка, не е шестица.
Да не говорим, че сериала беше толкова зле, че дори събирайки целия си феминизъм и гиноцентризъм не успях да изгледам повече от една серия  hahaha hahaha hahaha

Абе Ване  Joy

Бум, и аз така за сериала, ама може би гледах 3-4 серии поне. Имаше не лошо мъжко присъствие. Mr. Green Ама за първи път да ми хареса малко някое блонди, и ти да ми го оплюеш. hahaha

# 602
Ахахахах това е положението, хич не ме кефи още от V, толкова се натягаше миличката

# 603
  • София

а за блонди имам чувството, че някой пластичен хирург си е оставил пръстчетата по нея.

много точно си го написала.

# 604
 аз да питам кога ще почне трети сезон на СТрелата!

# 605
  • София
На 9-ти ще е по торентите  Peace

# 606
Аз пък си гледам Intruders - иииии страшен е! Точно такава идея срещам за първи път. И изпълнението. Визията. Поднасянето на историята (вече всичко се разбра, но пак е залепващо). Нищо, че няма нищо за плакнене на окото - страхотна игра. С някои мноого бегли недососани моменти - страхотна игра! Но не вярвам да има втори сезон - такива филми не оцеляват дълго. Пък такъв потенциал има...

# 607
Аз пък си гледам Intruders - иииии страшен е! Точно такава идея срещам за първи път. И изпълнението. Визията. Поднасянето на историята (вече всичко се разбра, но пак е залепващо). Нищо, че няма нищо за плакнене на окото - страхотна игра. С някои мноого бегли недососани моменти - страхотна игра! Но не вярвам да има втори сезон - такива филми не оцеляват дълго. Пък такъв потенциал има...

Нямаше дълго време субтитри за него и накрая го изтрих и отписах. Иначе бих го пробвала:)

А аз пък загледах The Strain. Някой гледа ли го?

# 608
  • Ямбол
А аз пък загледах The Strain. Някой гледа ли го?

Доста хора: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=791292.0

# 609
Що така се пренебрегва Person of interest, се чудя Thinking
Филмът е страхотен, без нито една слаба серия вече 4 сезона. Няма с кого да си ахкам Sad

# 610
  • София
Аз го гледам, страхотен е. Той даже не е в тоя жанр толкова.

# 611
  • На високо
А-а-а, и аз съм верен фен на Person of interest още от първите му епизоди bowuu. Мисля, че има доста почитатели тук, но наистина не се коментира особено Thinking.

# 612
  • София
А, и аз, и аз  Grinning
Може би няма какво толкова да се коментира   Thinking
Въпреки че в новия сезон залитнаха в малко странна посока, с тези доминиращи "супермашини", хората - пионки някакви.
Тази русата в последната серия ми напомни "терминаторката".

# 613
  • КиТ
И аз съм му фен  Heart Eyes

# 614
Всичките са ми голям кеф. Сара Шахи с тънката усмивчица (особено тя); кукунделата Рут (нещо се чува, че ще ги гаджосват с Шоу); Джон с мътните стоманени очи на убиец и с тоя вид на бродяга, ама как му тичат изисканите ризи с колосани яки и ръкавели; Финч - страшен образ!; Фъско с комедията и трагедията; оная студена риба - Гриър; Илайъс; абе няма зле направен герой, всичките са уау. Историята с битката на машините е съвсем в реда на нещата и нямаме доказателства, че не е факт (или поне няма да се случи в близко бъдеще). Искам десетина сезона поне, ама надали. Предричам 5. Жалко, че отрязаха другия проект на J. J. - Revolution. Беше много по-свеж от Fringe, особено последните 2 сезона. Джанкарло Еспозито направи страшна роля там, а и Монрото беше един котарак (ммм), чичо Били и той ми беше свръх приятен, дори Чарли ми хареса от един момент нататък, само Елизабет Мичъл не можех да я трая (но самата актриса, не героинята). И историята беше много добра, не разбрах що така не можа да си пробие път Sad

Общи условия

Активация на акаунт