Big Brother All Stars България 2013 - 1

• 86 824
  • 2 861
  •   1
Отговори
# 1 980
тоз Нидялко май бил сомнамбул на всичкото отгоре Shocked  - там нямат мира ни денем ни нощем  Confused 

# 1 981
Нищо интересно не се случва в този ББ. И темата никаква я няма,и днешното предаване е с кадри от снощи. Ще си изсмукват от пръстите дейли епизодите явно,а лайфовете ще са повторения на дейлитата.
П.П.Дано поне Х фактор е интересен днес.

# 1 982
тоз Нидялко май бил сомнамбул на всичкото отгоре Shocked  - там нямат мира ни денем ни нощем  Confused 

хаха аз мислех че просто Лео се подбъзика с Райна  Laughing

# 1 983
Победителя ще е  ЧЗлатка, със сигурност Rolling Eyes
Жалко, щото аз съм за Денди, но това няма да се допусне  Mr. Green 
А Недялко, че не се търпи е друга тема  Crazy

И аз съм за Денди, но си мисля, че Златка или Райна ще са избраните от ББ.

Пуснах ТВ, точно когато 3те коментираха Пенка, та ми стана жал за нея.
Пенка ако намери кой да и плати за подобрения може да стане и по-хубава от тях. С ум и двете Златки не блестят, та може и там да ги задмине Пенка.
Карбовски ако я вземе под крилото си например Simple Smile
На мен лично тяхното отношение към Пенка е, все едно риташ някои, които е паднал на земята и не може да се защитава.

# 1 984
Победителя ще е  ЧЗлатка, със сигурност Rolling Eyes
Жалко, щото аз съм за Денди, но това няма да се допусне  Mr. Green 
А Недялко, че не се търпи е друга тема  Crazy

И аз съм за Денди, но си мисля, че Златка или Райна ще са избраните от ББ.

Пуснах ТВ, точно когато 3те коментираха Пенка, та ми стана жал за нея.
Пенка ако намери кой да и плати за подобрения може да стане и по-хубава от тях. С ум и двете Златки не блестят, та може и там да ги задмине Пенка.
Карбовски ако я вземе под крилото си например Simple Smile
На мен лично тяхното отношение към Пенка е, все едно риташ някои, които е паднал на земята и не може да се защитава.

Какво каза Райна за дреме ми *****/не мога да запаметя-Пенка  newsm78

# 1 985

хаха аз мислех че просто Лео се подбъзика с Райна  Laughing

чист майтап си беше ама беше пуснат много тънко! Simple Smile

# 1 986
Не знам какво харесват хората на роклята на Райна. Такова хубаво тяло има, с тая рокля като мартеница и в стил 60-те не мога да  възприема.

# 1 987
О, бре, Нидялко, стига, бе!
О, бре, Нидялко, спри се, де!

Дендииии, Joy Само като му пиша името и ми става смешно.
Пък Райна е красива и ненапомпана, ама какво ходят почти всички на пръсти покрай нея? Ще рече човек, че вярно Парис е влязла.

# 1 988
Аз засега не ги гледам,но ако имате някой кадър на Райна от къщата, ще съм благодарна. Интересно ми стана, какво толкова й има на външния вид.  Mr. Green

# 1 989
Здравейте,малко ненавремено включване от мен, но някой може ли да ми разкаже в общи линии какво даваха тази вечер. ЧЗ защо се карала с Недялко, понеже не успях да гледам.

# 1 990
Cry
Е, и? Освен, че видяхме  идеята на Ваня, че Мариан е гей, в сигнално червено?

И аз имах съмнения ,че Мариан е бисексуален ,но реших да  приема твърденията му за истина.
Колкото и неприятна да е Ваня ,нямам съмнения ,че тя има доказателства за сексуалната ориентация на Мариан- последните години.
 Разочарова ме това ,че Мариан открито отричаше
.Твърдението на Ваня  в "На кафе" ,че Мариан е в гей-каталог  и може да бъде поръчан и е имал организиран ГЕЙ-вот ,може да му донесе МНОГО пари в съда и Ваня със сигурност има доказателства  за да го твърди открито /не за воалирано/ в медия.........

Ще се радвам ,ако Мариан я накаже в съда/с голяма сума/ ,но се съмнявам

# 1 991

Аз засега не ги гледам,но ако имате някой кадър на Райна от къщата, ще съм благодарна. Интересно ми стана, какво толкова й има на външния вид.  Mr. Green

А, намерих във фейсбук. Много грим, много нещо.  Laughing
За роклята не мога да реша как да я възприема...

# 1 992
На мен пък Райна не ми харесва формата на лицето прилича на палачинка ,остри черти ,едната коса я прави интересна.

# 1 993
Живото тръгна - http://play.novatv.bg/program/vipbradrnazhivo

Недялко води моноспектакъл.

# 1 994
Най добре парите за есемеси от вип брадър 2013 и биг брадър ал старс 2013 да отидат за болни деца които се нуждаят от спешно лечение в чужбина.Гледаме че държавата нищо не прави за тези деца което е много жалко.

Общи условия

Активация на акаунт