Big Brother All Stars България 2013 - 1

• 88 382
  • 2 861
  •   1
Отговори
# 2 520
  • София

Няма такова нещо Peace Каква основа  Shocked Ако има пари и подходящ хирург тя е млада е това е основата и Мис свят ще я докара.  Laughing  Shocked Shocked

Съжалявам, но не мога да се съглася. Хирургическата намеса би могла да подобри някои особености, не напълно да промени. Можеш да си направиш по големи гърди, но не можеш да си удължиш краката, да си промениш структурата, стойката, излъчването .
Е че на нея изобщо не и трябва да си удължава краката  hahaha hahaha hahaha Гърди може да сложи, ако реши и това е, а физиономята се сменя до неузнаваемост. Че и негри стават бели, всички сме виждали примера.  Peace

# 2 521
Минавам само да спомена, че този Джийсън ми е адски антипатичен. ББ трябва да премести него и Пенка поне за една седмица в някоя друга стая, да си живуркат и гладуват сами, щом толкова искат. Не може да се съсипват матраци, мокрейки ги, и да се маже спалното бельо с мед. Неуважително е.
Тези влажни матраци, макар и обърнати наопаки, вече притеглят към себе си всякакви кофти организми. Нечистоплътно и нездравословно е да спиш на такова нещо Sick .

Да хвърчат и двамата навън, най-вече Джийсън !

# 2 522
РЗ беше много хубава и преди корекцията на носа...

А Пенка, за човек, който е израснал в дом има твърде много претенции, ми се струва...Ми те и Златките нямат толкова...

Последна редакция: сб, 23 ное 2013, 18:15 от karmen77

# 2 523
  • Под липата
Споменах удължаването на крайници само като факт, все още неизпълним за пластичната хирургия.

Относно това:
.... а физиономята се сменя до неузнаваемост. Че и негри стават бели, всички сме виждали примера.  Peace

Сменя се, сменя се, колко пък да се сменя?
http://news.data.bg/storage/news/2011-10-03/266006_300x0.jpg

http://senzacia.net/wp-content/uploads/2012/11/Penyo-2.jpg

# 2 524
  • София
РЗ беше много хубава и преди корекцията на носа...

А Пенка, за човек, който е израснал в дом има твърде много претенции, ми се струва...Ми те и Златките нямат толкова...
#Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

# 2 525
Кармен изби рибата.
Рафаела не ти е подходящ примерът. На това създание, което между другото е и от мъжки пол все пак, са му отпуснати не повече от 2-3000 за корекции, които са и нескопосани поради тази причина, зъбите му изобщо не се оправиха, а при него това е най-големият проблем. Я се разрови и виж по света какви мацки има, за които никога не можеш и да помислиш, че са били мъже.
Може и да се бъркам, но съм подочувала сякаш, че чрез някакви ужасяващи интервенции и манипулации и крайник може да се удължи. Дето се вика, пари и младост да имаш, всякаква маймуна могат да направят от теб, особено ако не знаеш кога да спреш.

# 2 526
Я се разрови и виж по света какви мацки има, за които никога не можеш и да помислиш, че са били мъже.

Да, но вероятно са изглеждали по-добре от Пенка, дори като мъже Rolling Eyes .

# 2 527
абе Пенявицата корекции с пари, ще си направи..ама циганския нрав няма как да коригира с пари

# 2 528
Я се разрови и виж по света какви мацки има, за които никога не можеш и да помислиш, че са били мъже.

Да, но вероятно са изглеждали по-добре от Пенка, дори като мъже Rolling Eyes .
Ами не, не са. Пак казвам, пари да имаш, както и акъл за да знаеш кога да спреш. На Пенка проблемът й е в зъбите, едни зъби ще променят цялата й физиономия.

# 2 529
абе Пенявицата корекции с пари, ще си направи..ама циганския нрав няма как да коригира с пари
Скалпелът не е всесилен все пак. Златките са доказателство.

# 2 530
  • София
Съжалявам че трябваше да прибегна до тук, но някой хора не разбират, че външност може да се промени. Друго не може, то не се силиконизира, нито налива с фуния  Peace
Скрит текст:

# 2 531
  • София

Като я подхване Патрашкова и това ще се коригира.

# 2 532
Вярно е. Патрашкова може да опрости и най-простото създание. Просто му препоръчва книги, които пред други хора не могат да се назоват.
Когато медицината задобрее дотолкова, че да може и акъл да налива, светът ще стане прекрасно място.

# 2 533
  • Под липата
Е, merry_shelley, надали и на Златките са им правили чак такива ''ужасяващи''интервенции. Виждала съм ги и преди и след тях. Особено русата, си е е много хубава и без корекции. Не виждам какво толкова спорим. Според поне 60-70% от мъжете и жените, Златките са красавици. Иначе нямаше да ги снимат по разни еротични списания, да ги канят насам-натам, пък и нямаше да се радват на мъжко внимание   33uu
Пенка за мен, за мъжа ми, за неколцината ми  приятели от мъжки пол е грозновата. Възможно е да се промени драстично след мнооого корекции - зъби, челюст, нос, уши, гърди, скули, но вече няма да прилича на себе си ( сега се сетих за онази - Моника Валериева  Rolling Eyes, като заговорихме за пълна промяна) Докато Златките са разпознаваеми, не са се отдалечили драстично от първоначално заложения образ.

Боооооже!  ooooh! Не мога да повярвам в какви спорове влизам. Спирам! Пука ми за Златките, още по малко за кухата Пенка!
 Змийсън - вън!!!

# 2 534
Абе и аз се чудя защо коментирам, ама ей на, коментирам. За русата не говоря, говоря за черната, преди корекциите беше толкова привлекателна, колкото е Пенка. Ама попаднала на добър хирург, който й направил добра услуга. За разлика от много други, които от хубавици се превърнаха в бостански плашила. А и честно казано не виждам защо на Пенка трябва да й се коригират крайниците и гърдите, там аз не виждам да има проблем.
Все ми е едно кой ще гонят, някак скучни и странни са ми засега всички.

Общи условия

Активация на акаунт