Big Brother All Stars България 2013 - 1

• 88 341
  • 2 861
  •   1
Отговори
# 2 700
Я кажи, не съзираш ли някъде в далечината - ЖИВО излъчване Rolling Eyes

Не за съжаление. Днес ни оставиха на сухо. Промоцията бе до обяд след това бял екран с надписи или черен с Unavailable.  #Cussing out

Последна редакция: сб, 23 ное 2013, 22:40 от Voayor

# 2 701
А те защо решиха, че правилата навън в живота важат в къщата. Стана ми тъпо Желязкова като каза "ние сме дошли да играем игра, да изпълняваме мисии". Тя, какво си представя под игра? Крайно време да разберат, че ББ не е дремане и ядене само. Това си е стратегия, но без да излизаш от рамките на разумното, защото ДБЛ попрекали, но съм "за" подобни неща.

# 2 702
Аз честно не разбирам русата З. за какво е влязла. На нея все нещо й е криво. Като си влязъл трябва да си готов на всичко, провокации, гадории, разкриване на лични тайни и какво ли още не.

# 2 703
И защо ли Пенка и ДБЛ бяха избрани първи да отговарят на въпросите с опознаването??
При другите двойки съм сигурна че щеше да има най-малко по едно несъвпадение !

Ми трябва да има враждуващи лагери в къщата, за да има скандали и интриги... нали затова показаха после на Златка, че нарочно са провалили мисията Simple Smile
На мен ми стана смешно, че Денди и Киро без да се стараят, можеха да постигнат същия резултат, да не говорим за останалите Grinning Но не разбрах, защо извикаха Златка в изповедалнята, а не показаха кадрите на всички newsm78

# 2 704
  • София
Златка е най-потърпевшата!

# 2 705
  • София
Златка е победителя  Joy  От началото се знае. Свикна се вече. Почва ББ, анонс и е ясно кой ще е на края с трофея. Party

# 2 706
  • UK
Пламен и Мариан ще слушат тази вечер Ани и Джаред в Суингинг Хол
айде фен клуба  Laughing

русата Златка каза,че е влязла, за да я видят хората каква е в действителност и да видят разликата с медийния и образ
на мен ми е скучна,а има потенциал  Mr. Green

# 2 707

И аз се чудя защо най-вече към нея са насочени атаките на този идиот,то бива злоба и завист,ама чашата преля.
Ако е мисия и ББ е съгласен с това оправдавам ДеБиЛа,но ако сам ги измисля простотиите ,трябва преди Нидялко да го пратят на психиатър.
А Кирчо от толкова химия е изтрещял тотално ,така се правело революция,да бе да  #2gunfire

Ако в понеделник не си тръгне тоз психопат значи вотът е манипулиран и нереален!
На мен не ми се гледа такова "ШОУ" - тръпки те полазват

# 2 708
  • Rock & Roll feeling ...
Аз честно не разбирам русата З. за какво е влязла. На нея все нещо й е криво. Като си влязъл трябва да си готов на всичко, провокации, гадории, разкриване на лични тайни и какво ли още не.

Влязла е , защото са я поканили . Не и беше всичко криво до момента ,в който подлостта не й дойде в повечко . Особено след като й взеха снимките .

Ако номерата не бяха грозни и подли бих подкрепила мнението ти .

# 2 709
  • София
  Кирчо си пази мястото, защото знае,че не е интересен!А и дреме му за храната, нали яде прахове и разни хапчета.

# 2 710
Нека на Киро му омажат възглавницата с мед или да му налеят завивките,пък да видим дали ще продължи да симпатизира на революционерите.

# 2 711

И аз се чудя защо най-вече към нея са насочени атаките на този идиот,то бива злоба и завист,ама чашата преля.

На мен ми мина някаква извратена мисъл, че може би много я харесва и затова точно към нея са атаките му Simple Smile Реално погледнато, мацка като РЗ той не може да има и си излива злобата точно върху нея...И това с тази снимка...Не знам де...просто предполагам

Иска, не иска, само такива като цигането може да му се вържат...

# 2 712
Да! има нещо такова, нещо дето не беше както трябва. театъра - СКАНДАЛ, между Ели и Руса златка, беше по-добре изигран.
Аха, женската свада беше много по-добра Peace

# 2 713
  • София
Да! има нещо такова, нещо дето не беше както трябва. театъра - СКАНДАЛ, между Ели и Руса златка, беше по-добре изигран.
Аха, женската свада беше много по-добра Peace

Много претупаха това разкриване на саботажа на Пенка и Людмил, реакциите на Киро и Денди, какво ли изрязаха, какво сглобиха  Rolling Eyes нещо, не е наред в тази сценка.

А и това за ИЗНЕВЯРАТА - причина за развода на Денди, дали ще има продължение? той ли, тя ли, кой е съгрешил Wink

# 2 714

Влязла е , защото са я поканили . Не и беше всичко криво до момента ,в който подлостта не й дойде в повечко . Особено след като й взеха снимките .

Ако номерата не бяха грозни и подли бих подкрепила мнението ти .

На нея й беше криво още в предния сезон. Тогава Лияна я дразнеше и пак се цупеше. По едно приказваше, че не можела да ги понася. Сега пак се тръшка за същото. Ами...то не може хем хонорар да вземеш, хем да ти е комфорт като пет звезден хотел.

Общи условия

Активация на акаунт