Перфектното женско тяло- 4 пръста луфт между бедрата

• 87 989
  • 1 066
  •   1
Отговори
# 300
Богиньо,как можа да го пуснеш този мъж така по дънки  smile3544 smile3544

# 301
Но беше ли си останала такава, едричка, бас ловя щеше да е от жените с проблемно тегло.

И на кого щеше да прилича, от това, което си показала във форума, повече трябва да се притесняваш от човека-глист, не от човека-кюфте. Сетих се - сигурно свекърва ти е дебела.
Богиня, мерси за снимката, аз го намирам за секси Simple Smile

# 302
Но беше ли си останала такава, едричка, бас ловя щеше да е от жените с проблемно тегло.

И на кого щеше да прилича, от това, което си показала във форума, повече трябва да се притесняваш от човека-глист, не от човека-кюфте. Сетих се - сигурно свекърва ти е дебела.
Богиня, мерси за снимката, аз го намирам за секси Simple Smile

Не, не е дебела, но от страна на мъжа ми жените, и майка му, и сестра му, и братовчедките му, и племеничките му, и баба му и нейната сестра  имат кофти структура- широки ханшове и крака равни от глезена до края на бедрото, които преливат в ханш, сливащ се с талията и така до малките раменца. Не са дебели, но са просто ужасни.

# 303
Е, дано тогава приличат на теб  Simple Smile

# 304
Единия от Гиъровците тука ми го вади като заплаха антивирусната  Laughing Joy Скъса се да пиука.

# 305
Касита и при нас е така от страна на мъжа ми.Моето семейство сме все върлинести и дълги-брат ми е 192...
Свекърва ми обаче е 160-късокрака,набита и с голямо стъпало...носим един и същ номер обувки,странно е при все,че сме с 20 см разлика във височина.Голямото май ще прилича отчасти на нея,дано няма проблем с кг,ама както и да е,живо и здраво да е.

# 306
  • Варна
Единия от Гиъровците тука ми го вади като заплаха антивирусната  Laughing Joy Скъса се да пиука.
Усетила  е опасността  Mr. Green

Гиър дори на години не изглежда ужасяващо зле

# 307
Най-грозно е мъж с дебел задник.

Дори да не е дебел, ми само широк, пак не ме кефи (Ричард Гиър например).
широк ханш на мъж е пълен отврат. но ричърд гиър е доста далече според мен. трябва да видиш един от най-близките ми приятели, той е мексиканец и не знам защо много мексикански мъже дебелеят като жени ...

# 308
Сигурно заради царевицата, всичката е ГМО.

# 309
Луфта не зависи ли по-скоро от по-широкия ханш и слабите крака?не толкова да са криви,на съседката крака е перфектен и хич не й пука,че луфта е голям,ходеше си с къси панталонки лятото,че и прилепнали
ми какво да й пука, като сега това е последният писък на модата

# 310
Що за глупост?! Кой ги измисля тия критерии? Как може човешко тяло с полуатрофирали мускули да е считано за мерило за красота?

Ето едно прелестно, хармонично, здраво тяло:

Да как пък една балерина или лекоатлетка (жените, известни с красиви крака) няма луфт ?

# 311
Що за глупост?! Кой ги измисля тия критерии? Как може човешко тяло с полуатрофирали мускули да е считано за мерило за красота?

Ето едно прелестно, хармонично, здраво тяло:

Скрит текст:
Да как пък една балерина или лекоатлетка (жените, известни с красиви крака) няма луфт ?

Ауу,каква извратена поза с това голо( и красиво) тяло Blush

# 312
 Абе явно сега това е модерно. След десет години кой знае как ще изглеждат моделите...

Спомних си за една съученичка, която имаше точно тоя тип крака - раздалечени горе, дълги, слаби, никъде не се допират, с леко къс торс, но общо взето по сегашната мода го докарваше. Жалко, че тогава модата беше друга и тъпанарчетата в класа  и подвикваха, че трябва да си мие краката в епруветка Rolling Eyes

# 313
Снагата, освен тънка, трябва да е и кръшна, което според мен предполага люлееща се походка, елегантно танцуване, гразиозни движения, а едно тяло с 2 клечки и луфт 4 см между тях, по-скоро ще се движи като робокоп.

# 314
Снагата, освен тънка, трябва да е и кръшна, което според мен предполага люлееща се походка, елегантно танцуване, гразиозни движения, а едно тяло с 2 клечки и луфт 4 см между тях, по-скоро ще се движи като робокоп.

Добре,последно за 4пръста или 4см говорим,че се обърках Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт