Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Коя сушилня да купя, ако средствата не са достатъчни за модел с термопомпа?
Как да избера сушилня, която да се побере в килера ми?
Как се сушат пухени възглавници и олекотени завивки?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Коя сушилня да купя, ако средствата не са достатъчни за модел с термопомпа?
Ако средствата не са достатъчни за модел с термопомпа, могат да се обмислят алтернативни варианти. Например, модели със стандартно сушене като тези на BEKO или GORENJE, които са по-достъпни ценово. Важно е да вземете предвид консумацията на енергия при сравняване на различни модели, за да изберете най-икономичния вариант в рамките на бюджета.
-
Как да избера сушилня, която да се побере в килера ми?
За сушилня, която да се побере в килер, е важно да имате предвид пространството за циркулация на въздуха. Ако сушилнята е вградена, трябва да осигурите достатъчно място за циркулация на въздуха, така че уредът да може да се охлади. Възможно е и вариант с облепване на сушилнята със специално фолио, но е важно да се консултирате с професионалисти или сервизен персонал, за да сте сигурни, че това е подходящо решение за конкретния модел и място на инсталиране.
-
Как се сушат пухени възглавници и олекотени завивки?
-
Колко тежи една сушилня?
-
Как се почиства долният филтър на сушилнята?
/. Причината открихме, когато правихме външна изолация - имаше разстояние между двата панела , което строителите бяха се опитали да запушат с хартиен чувал от цемент
. Може и при вас да е проблем с нещо такова. 
Предишната толко много ми мачкаше дрехите, че предпочитах да си ги суша окичени по радиаторите. Единственото нещо, което не ми харесва на Beko-то е, че няма отделна програма за сушене на юргани (олекотени завивки), но и така се справям
Много му се радвам на този уред, един път вече го пробвахме, добре беше, но нямам база за сравнение. Ползвах "cupboard dry" от страх да не се повредят дънките, но на следващо пране ще ползвам Екстра, че останаха леко влажни