Отговори
# 360
# 361
  • В света на мечтите... ❤
Привет прекрасни хухавелки
Зизунке  Hug Heart Eyes Илде  Hug Heart Eyes Ирка  Hug Heart Eyes Миши  Hug Heart Eyes Павлинче  Hug Heart Eyes Дзверче  Hug Heart Eyes Лелчето ми  Hug Heart Eyes Верче  Hug Heart Eyes Бел  Hug Heart Eyes  Галя  Hug Heart Eyes newsm78 май пропуснах някой

Днес реших да ви хвърля едно око и какво да видя   щях да оттърва телефона #Shocked КЕКС  Joy викам аз май обърках диспансерЯ  newsm78 майкоуууу какъв кекс само  Mr. Green

и да не забравя
 newsm59Линче  Hug Heart Eyes  Честит Рожден Ден newsm59
Скрит текст:
Мени  Crossing Arms
 Hug Hug Hug

# 362
Пропуснах Пепи Hug Heart Eyes

новото попълнение  в ПО ми харесва ,сладурка е . А дано с Чачко  да се гаджосат

# 363
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
 Shocked Shocked Shocked

# 364
Пропуснах Пепи Hug Heart Eyes

новото попълнение  в ПО ми харесва ,сладурка е . А дано с Чачко  да се гаджосат
И мен вече 2 пъти  Crossing Arms  Joy Joy Joy

# 365
Аууууу,Дани  веднага тЪ отразявам  Hug Heart Eyes и чичек щи дам  newsm51 Рениии  Hug Heart Eyes newsm51

# 366
Бел, ето туитите на Едже

Скрит текст:
Ece Yörenç said on twitter that the another writer of #medcezir Melek Gençoğlu decision to take a break from writing and that from the 8th episode and then Ece writes the scenario..

Η Ece Yörenç έγραψε στο twitter της ότι η άλλη σεναριογράφος του #medcezir Melek Gençoğlu αποφάσισε να ξεκουραστεί για λίγο.. Από το 8 επεισόδιο και μετά το σενάριο το γράφει η Ece...!!

Писах на Неси, ако позволи ще я цитирам

# 367
Ко стана,да не би Беатрис да направи некоя бела  newsm78   Mr. Green   Hug Hug Hug

# 368
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
наде, аз пък го давам само на хазал кая, щото там ще получи изпепеляване, ако му позволи да я обича и тя също е силна на чувства, ти преди мен си го изживяла и видяла, те не играят, а реално го изживят и аз още съм на вълна фемир и съм ревнива към екранните му колежки,скорпион съм до мозъка на костите си и така чувствам нещата, хазал е много интелигентна и ще го облагороди откъм ерудиция, култура , а той откъм по-човешко непосредствено поведение, земно и нежно,леле как се размечтах, ама си казах мечтите на глас, newsm68 newsm51 smile3501
Павлинка,  Hug Hug Hug Hug ФЕМИР са си ФЕМИР, няма две мнения, поне за мен, а тази новата сестра на Ендер е сладурана интересно ми е да я видя като игра с Чаатай, не е като при Серенай - там нея не харесвам и оттам двамата като двойка също

# 369
Джейни  Hug Heart Eyes

# 370
Аууууу,Дани  веднага тЪ отразявам  Hug Heart Eyes и чичек щи дам  newsm51 Рениии  Hug Heart Eyes newsm51
А,така бива вече  Hug Heart Eyes Hug

# 371
Диде  Hug мани де тоя кекс ни разказа играта тука вече цял ден  Joy Joy Joy ама трябваше мааалко да ни го поспестят или поне да им метнат нещо отгоре  Joy Joy Joy

# 372
Наде, защо мислиш, че Фатю ( Laughing) ще продължава АШК-а. Аз прочетох, че може да бъде преместен в Шоу тв, но ще продължава да си го прави компанията Голд филм както и досега- това пише в туит на продуцента . А плазмодия си е шеф на Медяпъм а не собственик на Шоу тв- просто и негови продукции се излъчват там. Не съм срещала името или компанията му да я спрягат с бъдещето на АШК  newsm78
Явно съм останала с грешно впечатление, че Шоуто е на Фатю, заблудила съм се.
Зизунче леля, що така си се оцъклила?
Дианче wavey  и ако някой съм го пропуснала.wavey

# 373
Ко стана,да не би Беатрис да направи некоя бела  newsm78   Mr. Green   Hug Hug Hug
да не е изпуснала орейчетата  Joy Joy Joy и да са се пукнали  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 374

Общи условия

Активация на акаунт