Отговори
# 420
  • Още у мъглата ...

Зизун  Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 421
Interesting Places  Joy Joy Joy Joy

Скрит текст:

Габи Hug
Скрит текст:
утре ше гледам, това което ми препоръча

# 422
  • Още у мъглата ...
като гледах летящия пост на Влъха веднаха се сетих за това  Joy Joy Joy Joy Joy

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Ихаааа ... лъвски скок  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 423

Ели Hug, Ди Hug, нерде сте, давайте пърцуцата Praynig Praynig Praynig

# 424
Павлинке, сетих се и друго, което писах преди, а именно, че Серенай е първата актриса с която много, ама много трудно свикнах, но ти явно си ме пропуснала съдейки от поста ти. Wink И да, щом ми харесва с игра например, ще си го пиша, а и щом ме дразни пак, ще си го пиша....мислех да не пиша за нея в тази тема, но що пък..... Laughing
Брех, снимка, която досега не съм виждала.

# 425
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

ЕлитУлия отиде да прай кекс...ако не зАспи до фурнята мой се върне... Joy Joy Joy

# 426
  • Още у мъглата ...
Interesting Places  Joy Joy Joy Joy

Скрит текст:

Габи Hug
Скрит текст:
утре ше гледам, това което ми препоръча

Джейн  Hug Heart Eyes Heart Eyes
Скрит текст:
За постановката ли newsm78 Grinning Ако е това, направо ти завиждам Grinning, няма такъв смях, дано да е и оригиналния състав  Grinning Макар че и двата пъти се смях на глас  Laughing Дано и на теб ти хареса  Grinning

Оф, бееее, чакай да се потъркалям на първото скрито  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 427
тази със зелената фланелка ми прилича на новата актриса в ПО-то  Mr. Green

# 428
  • В света на мечтите... ❤

Летящо маце  hahaha hahaha hahaha

smile3521 smile3521 smile3521  ний затуй тука сите сме безстаршни  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 429
  • У Диспансера ...♥♥♥
Аз пък правих баница,и стана уникална  Whistling Whistling

# 430
  • У Диспансера ...♥♥♥
Интелектуалките Джейн и Гъбка,гледат постановки  Thinking
Влъх,песента уникална  Heart Eyes Heart Eyes И да ви кажа ,Влъха ми каза,че аз съм и я била пратила,смятайте колко съм добре значи  ooooh! ooooh!

# 431

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Ихаааа ... лъвски скок  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
полет над кукувиче гнездо  Joy Joy Joy
охх ама какъв звук се чу като се изджаска  Joy Joy Joy Joy

# 432
  • Още у мъглата ...

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

ЕлитУлия отиде да прай кекс...ако не зАспи до фурнята мой се върне... Joy Joy Joy
hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Тя да не се е запалила покрай следобедния кекс  Joy Joy Joy Joy Joy

# 433
  • някъде из Врачанско
Мила ми Павлинче, чудесно те разбрах, че имаш в предвид, че искаш ХазаТай в живота и, че нямаше в предвид ФЕмир в поста си.
Ти как разбра, че я мразя Shocked и че одобрявам бездарницата Серенай, #Crazy само защото не я възхвалям до забрава ли...в грешка си....много си харесвам Хазал като актриса, за мен тя е с най-прекрасните очи от турските актриси, много сладко миньонче е, загледах АФК лично заради нея, симпатизирах на Фериха именно заради живеца в образа, който и даде Хазал, но винаги съм била критична когато е имало защо и то не само за нея, а за всяка друга или друг от техния бранш?!
И моля те, не ми слагай думи в устата, които не съм написала/казала, само защото не държа да има на всяка цена ХазаТай в реала.
Още преди ти да се появиш в нашата компания съм писала многократно, че щом не са заедно то това е техния избор, ако са заедно или, ще бъдат, то бих се радвала, нооооо да искам Чаатай да е само с нея и да не е с никоя друга, #Crazy или да искам Хазалчето да е само с него, #Crazy то това за мен е смехотворно.
Аз не мога да мразя никого в реала, а камоли човек от виртуала който не познавам като нея, защото я знам от екрана но не я познавам лично за да я обичам или мразя и не само нея, а по принцип.
Също така, многократно съм писала, че не съм ничия фенка и това, че харесвам някои от тях като актьори/актриси и като излъчване не ме прави тяхна фенка винаги и на всяка цена, да си затварям очите с капаци и да казвам на черното бяло, това при мен не се е случвало досега, няма и да се случи.
Специално за теб написах този си пост, чието съдържание съм публикувала многократно досега и дано ме разбереш, ако ли не, здраве да е.

съжалявам, че изобщо споделих гласно душата си, но за мен не е смехотворно един човек да бъде моногамен и да бъде само с един друг ,защо да не бъде само с нея ,няма нищо лошо в моногамията, аз това имах предвид, явно не мога да се изразя, липсват ми познания в съвременния начин на живот, жалко, явно съм доста старовремска  за мерилото на съвремеността smile3529

# 434
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Не знам Габо...така речИ... hahaha hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт