Отговори
# 555
  • У дома :)
Габче Hug ти хубу ги прайш с фотошопа, ама точно с кой,чи аз кат влязах да свалям и станах ей тъй #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

# 556
ееееее софийска регистрация  Joy айде Чачо ще го преглътна заради тебе  Hug

Айде викаш, ша се прежалиш, той като пропуск ще го ползваме, че кат е с Хазалка, не мое му се метам  Mr. Green Joy Joy Joy
а не можеш  Joy Joy Joy аз ще забаламосам Хазалчето нещо и щи пусна Чачо на задната седалка и ти там вече ко искаш му прави  Joy Joy Joy

Еееее, знам си аз, че си приятелче  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Ихаааа, уредих сеееее  newsm68 newsm68 newsm68
Айде, две в едно, двама с едно пътуване - и двете се уредихме, аз по пътя, ти на сета  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Линко, лекаааа  Hug Heart Eyes
тъй,тъй,де без нас  Crossing Armsи ний искамИ  пък
Диде ти после мило  Hug ние отиваме по работа  Whistling
Ний сме служебно, в командировка   Mr. Green Joy Joy
Whistling да бе да  Crossing Arms аз шЪ дойда да ви нося куфарите  щом сте в командировка Joy

# 557
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Ели & Дани, аз нещо не хванах - ся кекс има ли за ядене или е бил само за лично ползване?!? Да си питам аз  Joy Joy Joy Joy

# 558
Габче Hug ти хубу ги прайш с фотошопа, ама точно с кой,чи аз кат влязах да свалям и станах ей тъй #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy
Ели ,и аз бях тъй и взех че изтрих всичко щот неможах да схвана нал съм от не интелигетните  Joy Joy Joy

# 559
ееееее софийска регистрация  Joy айде Чачо ще го преглътна заради тебе  Hug

Айде викаш, ша се прежалиш, той като пропуск ще го ползваме, че кат е с Хазалка, не мое му се метам  Mr. Green Joy Joy Joy
а не можеш  Joy Joy Joy аз ще забаламосам Хазалчето нещо и щи пусна Чачо на задната седалка и ти там вече ко искаш му прави  Joy Joy Joy

Еееее, знам си аз, че си приятелче  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Ихаааа, уредих сеееее  newsm68 newsm68 newsm68
Айде, две в едно, двама с едно пътуване - и двете се уредихме, аз по пътя, ти на сета  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Линко, лекаааа  Hug Heart Eyes
тъй,тъй,де без нас  Crossing Armsи ний искамИ  пък
Диде ти после мило  Hug ние отиваме по работа  Whistling
Ний сме служебно, в командировка   Mr. Green Joy Joy
Whistling да бе да  Crossing Arms аз шЪ дойда да ви нося куфарите  щом сте в командировка Joy
Па аз напрау у някой куфар мой са скатая,ЧачитУ ни гу изтървам аз  Naughty Joy Joy Joy Joy Joy

# 560

Дзак, минавам само да кажа "Здравейте"  Hug

Е, нема такъв кеф.

Първо на концертче - ей на тия
Скрит текст:

После танци - манци до преди малко.

За капак и фотка с Калин Вельов и Нина Николина.

Още ми се , ама нема.

Обаче не мога да не ви погледна и да не споделя с вас тази емоция.

Лека, сладурани  Heart Eyes

Скрит текст:

# 561
Диди,приех те у фейса  Hug Hug Hug Сега съм френдка с мома англичанка  Party Party Party  Joy
Дани  Hug Hug Hug видяфта  Party

# 562
  • В света на мечтите... ❤
Ели & Дани, аз нещо не хванах - ся кекс има ли за ядене или е бил само за лично ползване?!? Да си питам аз  Joy Joy Joy Joy
Мии  Rolling Eyes ,тя само Елито го е опитала кекса,ама от специалния,пък аз останах гладна,че ми заспаха продуктите   Joy Joy Joy

# 563

За иедини йок, за лично ползване вар/демек има/ма и аз го сфанах турския беееееее Joy Joy Joy

# 564
Манче Hug страхотно си изкарала Hug Heart Eyes
Сега мой си легнеш щастлива,лека и сладки сънища Hug Heart Eyes

# 565
  • В света на мечтите... ❤
Манче,привет  wavey  и лека нощ,мила и сладки сънища  Hug  smile3524  Hug

За иедини йок, за лично ползване вар/демек има/ма и аз го сфанах турския беееееее Joy Joy Joy
Ели,ми как да не го научиш,то след кекса всичко бързо се научава после  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 566

Дзак, минавам само да кажа "Здравейте"  Hug

Е, нема такъв кеф.

Първо на концертче - ей на тия
Скрит текст:

После танци - манци до преди малко.

За капак и фотка с Калин Вельов и Нина Николина.

Още ми се , ама нема.

Обаче не мога да не ви погледна и да не споделя с вас тази емоция.

Лека, сладурани  Heart Eyes

Скрит текст:

Манче  Hug Heart Eyes  newsm78 ами дей фотката с Калинчо
а на Данчето песничката ще я изтанцувам  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
 dancing dancing dancing dancing dancing dancing

# 567
Манче,привет и лека нощ,мила и сладки сънища  Hug  smile3524  Hug

Ели,ми как да не го научиш,то след кекса всичко бързо се научава после  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Ама верно си е Дани Hug всичко ми иде отръки дет съ вика Mr. Green Joy Joy Joy

# 568
Мии  Rolling Eyes ,тя само Елито го е опитала кекса,ама от специалния,пък аз останах гладна,че ми заспаха продуктите   Joy Joy Joy
ooooh!  Дани мноУ рано ти заспаха продуктите  Joy Joy Joy Joy

# 569
Диде, Ели колата ни е малка,тъй че вие тука с бидон'ти ни чакате кат се върнем да прайме парти,а ниЙ ще си дойдем компанията + едно истанбулско чадо  Crazy  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт