Отговори
# 90
  • София
Павлинче,един клип се прави за максимум 4-5 часа,за което време йок,за това не съм правила,ако беше по-лесно до сега щях да ви залея с клипове  Mr. Green
А нема нужда Mr. Green
hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Звезде Hug,Павлинче Hug,Рени Hug,Наде Hug,благодаря ви много Hug
Оф,аз днес съм сама,милото е в командировка....пак,ама вече съм свикнала,то на всички мои и на дъщеря ми рождени дни все сме си без него Crossing ArmsТия неговите шефове милост нямат Joy Joy Joy

# 91
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ренку,ся спешъл за теб ще скалъпя един  Joy Joy Joy

# 92
  • У Диспансера ...♥♥♥
Скрит текст:
hahaha hahaha hahaha

# 93
Joy Joy Joy Луда работа Laughing

Ирка ша чакам Laughing ако мое с некоя гръцка бърза Heart Eyes или ретро Heart Eyes

Илдеееееее fight са съм тук Naughty кат ме нема яж и дебелей кат мен Laughing

# 94

Оф,аз днес съм сама,милото е в командировка....пак,ама вече съм свикнала,то на всички мои и на дъщеря ми рождени дни все сме си без него Crossing ArmsТия неговите шефове милост нямат Joy Joy Joy
spoko hug

# 95
  • в подножието на планината
Joy Joy Joy Луда работа Laughing

Ирка ша чакам Laughing ако мое с некоя гръцка бърза Heart Eyes или ретро Heart Eyes[/spoiler]

Илдеееееее fight са съм тук Naughty кат ме нема яж и дебелей кат мен Laughing

От сабахлян качих две кила, ама сега като ида на работа и ще ги смъкна до вечерта... Joy Joy Joy

# 96
Булка, Hug Павлинче, Hug това са главните от сериала Утрешните хора  Peace

# 97
  • У Диспансера ...♥♥♥
Heart Eyes Heart Eyes
Звездичке,ти като Зъблова от Слънцата,да не почнеш да повръщаш ся  Joy Joy Joy Joy

# 98
Heart Eyes Heart Eyes
Звездичке,ти като Зъблова от Слънцата,да не почнеш да повръщаш ся  Joy Joy Joy Joy

Ирче, Hug много е красиво... Heart Eyes   Тц, нема да повръщам, че да зарадвам Клоди... Joy

Нещо ми е криво и все ми иде да се заяждам със Серка, ама нямам време... Mr. Green трябва да ходя на работа... ooooh!

# 99
  • София
Heart Eyes Heart Eyes
Ай,туй го гепсам веднага Hug Heart Eyes
Илде, Hugпрегръщам те силно и ти пращам малко позитивна енергия,дано да ти мине кривото Hug Hug Hug

# 100
  • Под Сините камъни
Линко честит рожден ден!Жива и здрава да си  newsm59 newsm59 newsm59

# 101

Линко, Hug благодаря за позитивната енергия!  love001

И да не пишете много до довечера, че да мога да ви изчета... Laughing

# 102
  • някъде из Врачанско
Линко Hug като се върне милото тогава ще е и пак празник за теб, ама и днес си ти е ден, радвай си
Илде-какво ядеш та качваш така тия 2 кг, остави тортите за мен и Ренката, пий кафето и тичай Joy Joy Joy
Ирка- Hug за колажа с конете, а можеш я, улових ли те, а на ренка ще правиш, подмазваш се а Joy Joy, ама и ние ще го видим smile3534  love001 newsm51

# 103
Мараба  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug,

Зизунчи  Hug  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

За Гъбка Hug и Ирка  Hug newsm51 newsm51 newsm51 smile3525 smile3525 smile3525

Линче,  newsm59, пожелавам ти много здраве, любов, късмет и верни приятели!
Ето поздравче от нас за теб,
http://www.123greetings.com/birthday/happy_birthday/birthday188.html

довечера ще празнуваш с диспансера   bigdance2 Tada Tada    ura

В туити се появи инфо, че Мелек сценаристката напуска ПО, даже Неси вчера беше забелязала, че не я изписват като сценарист, а само Еджето и го беше пуснала  newsm78
Скрит текст:
'Medcezir' dizisinin senaristi Melek Gençoğlu diziden ayrıldı mı?

Илде Hug, ето ти нещо за Серка, пуснали са че прилича на нейните устни  Joy Joy Joy Joy
Скрит текст:
hhhhhhh Wink is that like her lips

# 104
Аз даже не съм сигурна Мелек дали въобще беше досега сценаристка на ПО та тепърва да напуска. newsm78 То така или иначе и една нейна снимка нямаше отначало досега, все Еджето беше на фокус. Тук там прочетох, че Мелек щяла да пише сценария на сериала на Киво, а Еджето си е на ПО.
Канал Д май вече не е същия канал който беше и всичките му сериали са с нисък рейтинг. Какво е това един фрагман на седмица и то отвреме навреме..... Tired рекламата им куца.
Ох мале, мале, бай Фатих може би, ще продължи с излъчването на сериала на Хазал..... ooooh! като чуя за него и бягам в девет гори та чак в десета.  Rolling Eyes
Ирчееееее, този ти колаж с ФЕмир и конете е просто суууупер, ашколсум, аферим, напълни ми очите и душата с положителни емоции. Обожавам ФЕмирски колажи с коне Heart Eyes и с топки. Heart Eyes
П.П. Каквото и да пишат за Серка и на каквато, ще да я оприличават, тя си се снима с Чачко, гушка си го и си го цунка, а пък "доброжелателите" лапат мухите и се пукат по шевовете. Mr. Green

Последна редакция: вт, 19 ное 2013, 12:05 от Neidjal

Общи условия

Активация на акаунт