Отговори
# 105
Линко,честит рожден ден !!! много щастие ти пожелавам  Hug Наде,недей така,че половината в темата ще им се развържат шевовете  Mr. Green

# 106
  • По света и в нас.
Линко,Честит Рожден ден!Нека всякотвое желание ,бъде мое пожелание!
Скрит текст:
[/color]

# 107
Релакс Hug, тука може да си казваме всичко, няма ограничения, домакините са казали свобода на словото.

# 108
Релакс Hug, тука може да си казваме всичко, няма ограничения, домакините са казали свобода на словото.
за тази част от поста на Надето имам предвит  Naughty /П.П. Каквото и да пишат за Серка и на каквато, ще да я оприличават, тя си се снима с Чачко, гушка си го и си го цунка, а пък "доброжелателите" лапат мухите и се пукат по шевовете/

# 109
Точно така Джейн,  а и аз Миленче не съм конкретизирала никого, написала съм "доброжелателите" а и не съм написала нещо невярно. Mr. Green
Я кажи сега, ти гледаш ли ПО, че нищо не казваш по въпроса!? Харесват ли ти като екранна двойка.....в началото пишеше но после замлъкна.....Сери ли те стресна, какво ли?!? Rolling Eyes

# 110
Наде,знам шегувам се  Mr. Green Ами не съм го гледала тия седмици все се пада да излизам ,а после ме домързява да гледам само картинки,но ще наваксам със серийте  Peace На мен ми е все едно с кой играе Ча стига да го виждам на екрана...Серка ми харесваше повече в Лалето...Абе не са толкова лоши като екранна двойка преглъщат се ...

# 111
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Джено, Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Нарциса не ме отразява и съм се напрегнала ся... Crossing Arms

# 112
ща отпрегна аз вай,бе как го написах туй  Mr. Green

# 113
  • У Диспансера ...♥♥♥

Вай бе,моето момче по-хубаво станало с годините  Joy Joy

# 114
  • В света на мечтите... ❤
Привеееттт  Hug Hug Hug Hug Hug

Още едно скорпионче като мен  Grinning , Линче,честит рожден ден,мила,желая ти на първо място много здраве,а от всичко останало:любов,пари,късмет и за каквото друго се сетиш,да е в достатъчни количества    newsm51  newsm59  newsm51

Жани,Ирче,пак загрозявате стабилно днес,особено Ирчето,машаала къзлар  newsm51 newsm51 newsm51

Пожелавам прекрасен и усмихнат ден на всички и ви пращам много виртуални гушки,без да изброявам,че все изпускам по някой  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

И нашите незабравими любимци  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 115
Добро утро  Hug

Линче честит рожден ден  Hug  bdbaloni

# 116
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Линко,  newsm59 nbirthday newsm59
Скрит текст:

Ирка, ама много красоти, много нещо, хайде ей така цял ден да ни е Фемирско, ай а каква хубава песен, тюх голям кеф  Hug Hug Hug
Бебе,  Hug Hug Hug
Зизу,  Hug Hug Hug  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
ДиБи,  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug
Павлинка,  Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes
Наде,  Hug Hug Hug
Жани,  Hug Hug Hug Hug ах, значи не може без Фемир, ама са веднъж  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Миленка,  Hug Hug Hug Hug
Джейни,  Hug Hug Hug Hug  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Биби,  Hug Hug Hug Hug
Дани,  Hug Hug Hug Hug Hug

# 117
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР

СТРАХОТНИ!!!!!!!!!!!!!!!

# 118
  • У Диспансера ...♥♥♥
Дани,ти да не изостанеш случайно,гледаш ме засенчиш  hahaha hahaha hahaha
Ииии Марче,много си любвеобилна значи  Hug Hug

# 119