Отговори
# 240
  • У Диспансера ...♥♥♥
Скрит текст:
Серака и Ча в лунапарка,еее тоя Ча не си знае силата значи  Joy Joy Joy Joy

# 241
  • В света на мечтите... ❤

Ама тя таз Ферка дрифтаджийка го раздава  hahaha hahaha hahaha

Скрит текст:
Серака и Ча в лунапарка,еее тоя Ча не си знае силата значи  Joy Joy Joy Joy

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 242
  • У Диспансера ...♥♥♥
Скрит текст:
И аз се пусках на такава,много е страшно да знаете,след това 20 мин ми трепереха краката и сърцето ми прескачаше  ooooh!

# 243
  • У Диспансера ...♥♥♥
Скрит текст:
hahaha hahaha hahaha
Само се търкаляте и нищо не казвате значи  Mr. Green

# 244
Такааааа, диспансера полУдЕ. Joy
Днешната програма е-лИбоФФФ по никое време-видеа и т.н., хи, хи, хи до припадък и накрая рев на някой ФЕмирски клип. Joy

# 245
Скрит текст:
hahaha hahaha hahaha

Сладур  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ето аз ще кажа нещо в картинка  Mr. Green  Heart Eyes

# 246
Такааааа, диспансера полУдЕ. Joy
Днешната програма е-лИбоФФФ по никое време-видеа и т.н., хи, хи, хи до припадък и накрая рев на някой ФЕмирски клип. Joy

Един напълно нормален ден в ДиспансерО  Whistling Whistling Whistling  Crazy  Mr. Green

# 247
  • У Диспансера ...♥♥♥
Скрит текст:
Серка,пък ще изтрепе народа да гони Чачко  hahaha hahaha hahaha
Наде,на тоя дето съм го приготвила,айде конвентира ми се откъса дет ми трябваше и се махам си го напрая  Joy Joy

# 248

Ирче, останахме безмълвни и само...  Joy Joy Joy Mr. Green

# 249

# 250
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 251
Скрит текст:
10 неща които не знаете за Joseph Morgan.
1.Joseph е обвързан.
Точно така дами.В момента той излиза със Persia White,която участваше в дневниците,превъплащавайки се в ролята на Аби Бенет (майката на Бони).

2.Маниак е на тема комикси.
Наричат го “Древният” маниак.”Единственото нещо на Comic Con е,че нямаш време да разгледаш всики” написал Morgan в  twitter.

3.Joseph Morgan не е неговото истинско име.
Роден е с името Joseph Martin.Нямаме идея защо го е сменил,какво ли крие господин Morgan?

4.Има няколо татуировки.
Има нарисувана пантера на десният бицепс,птици и перо на лявата си ръка и рамото и триъгълник на гърба.

5.Той е запален читател на свръхестествените книги.
Връщаме се в 2012,когато Morgan решава да започне читателска революция в twitter.Точно така можете да се включите във виртуалния читателски клуб на JoMo,като добавят #bookrevolution в туитовете си.Ето и един съвет:Ако искате да се харесате на Joseph прочетете нещо на Stephen King или някой класически зомби роман,защото Joseph харесва свръхестествения жанр.

6.Първото му прослушване е било за ролята на Tom Riddle в Harry Potter и в Chamber of Secrets.
Точно така Morgan е фен на Harry Potter.Не е ясно защо не е получил ролята.Разбира се Christian Coulson се справи добре,но ние сме убедени,че той е роден за тази роля.

7.Той не е само актьор.
Искате ли да видите работата на Morgan зад камерата?Revelation е кратък филм написан и режисиран от него през 2013 година,който в момента се върти по филмовите фестивали.Познайте кой играе в него – прекрасната Persia White.

8.Той е човеколюбив.
Ian Somerhalder е единият от героите.Morgan подкрепя “Позитивните жени” фондация,която подкрепя жените на власт в Свазиленд.Двамата споделят един и същи дух и заедно могат да спасят света.

9.Има страхотен вкус за телевизионни предавания.
Morgan е обсебен от шоуто на AMC – The Walking Dead и голям фен на Game of Thrones по HBO.

10.Joseph е комарджия.
Той споделил,че с Charles Michael Davis(негов колега от The Originals)се срещнали в LA,като се оказали в един и същ клуб по покер.Не само техните герои имат откачено минало,сигурни сме,че и самите актьори имат луди нощи.

Сис, Зиз,туй за вас  Mr. Green

# 252
Много е интересно инфото за Джоузеф  Peace  Hug

# 253
Сис,мерси.  Hug За 1 въобще не знаех,коя е пък тази-не се сещам  newsm78

# 254
Тези пък още не са приключили субовете за Дзверо  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт