Отговори
# 465
Скрит текст:
Зверче. Hug
Жалко Павлинке, че пак не си ми разбрала мисълта, но не смятам да се обяснявам добезкрай.
Аз също съм моногамна и смятам докрая на живота си да си остана такава, дай Боже, Praynig но за лица, които не познавам, а само знам от екрана......оооо, не, да бъдат с когото си искат, мен не ме интересува повече отколкото информативно.
спираме, моля те, няма значение, нищо няма значение, аз съм си малко тъпа, ако бях умна нямаше да съм толкова нищожна в живота си и щях да съм постигнала поне една от мечтите си, ама явно не умея да обяснявам, но умея да чета  и слушам музика,ето ти един поздрав,
http://www.youtube.com/watch?v=Pv0PAchVGCw
Благодаря ти Павлинче.
Леля Ви си ляга, че утре, ще ставам рано сабахлем, но преди това каквооооо, апчИтатаааа.
Лека Ви нощ. smile3524 newsm46

# 466
  • Още у мъглата ...
Габи Hug, Наде Hug, Jane  Hug
Кънките 50 номер са готови, само има 5 малко дупчици по пистата, ама кознетичката  Heart Eyesсе е заела да ги оправи.
Малко фон дьо тен и пудричка, викаш, и ще имаме нови кънки  Laughing Party Party Party

То кат ша е гарга да е рошава, нема се излагаме я. Laughing

Така си е, рошава, на сасонче, като нов Ча  Joy Joy Joy Joy

# 467
Баници, кексове, а аз гладна стоя Mr. Green
Айде отивам баклава да похапна  Laughing, не завиждайте! Grinning

# 468
Скрит текст:

Влъх,спешъл за теб  Heart Eyes Heart Eyes

Ирка то за Влъхчето ама аз надникнах. newsm68

# 469
Скрит текст:

ooooo само като мернах скрития текст и веднага я познах  Hug Hug Hug Hug

# 470
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Зверче. Hug
Жалко Павлинке, че пак не си ми разбрала мисълта, но не смятам да се обяснявам добезкрай.
Аз също съм моногамна и смятам докрая на живота си да си остана такава, дай Боже, Praynig но за лица, които не познавам, а само знам от екрана......оооо, не, да бъдат с когото си искат, мен не ме интересува повече отколкото информативно.
спираме, моля те, няма значение, нищо няма значение, аз съм си малко тъпа, ако бях умна нямаше да съм толкова нищожна в живота си и щях да съм постигнала поне една от мечтите си, ама явно не умея да обяснявам, но умея да чета  и слушам музика,ето ти един поздрав,
newsm09 newsm09 newsm09 newsm09 newsm09 newsm09
Чей , че има и още... newsm09 newsm09 newsm09 newsm09 newsm09

Дур бе...не мой позинем от вас... Joy hahaha

# 471
Ни мъ отразяваш...аз те гукам..некви неща...ти ме отсвири... ooooh!
Naughtyотръзифта още на 24 стр. ама ти нали го караш по диагонал и ни мъ отрази  въобще  Joy  Joy
ама пак щъ отразя
Зизунке  Hug Heart Eyes и чичек щи там   newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 472
Баници, кексове, а аз гладна стоя Mr. Green
Айде отивам баклава да похапна  Laughing, не завиждайте! Grinning

Лека  Hugи не прекалявай с баклавата! Joy

# 473
Павлинче  Аtiye е певицата и има много хубави песни  Peace

Мариетче и на мен душко кофти ден ми е без настроение и си пускам весели песни Simple Smile
ето и за теб една  Hug  Павлинче и за теб да я послушаш малко  Hug

# 474
Джейни  Hug Heart Eyes лека  Hug

# 475
Скрит текст:

Зверче  Hug черпя те с един куплет  Mr. Green

# 476
Габи  Hug Hug Hug Hug, ти си нашана гордост  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

https://www.facebook.com/pages/Adini-Feriha-Koydum-I-Named-Her-F … c_location=stream

Гушки за свеее  Hug Hug Hug Hug Hug

# 477
  • Още у мъглата ...
Зверче. Hug

Павлинче  Hug Hug Hug  love001  love001  love001
Хеййй, нито си тъпа, нито си нищожна, а си един много раним и чувствителен човек  Hug Heart Eyes Heart Eyes
Каквито всъщност сме всички тук, макар да се праим на бабаитки  Rolling Eyes Laughing
Οт мен за теб Heart Eyes
Скрит текст:

# 478
ехооооо много пишите  typeuu  рекох че по раничко ще си влезна в диспансеря,ама с гости се занимавах до сега,та така Wink
Украйнския модел Michaela Bednarova много харесвала Чачко Heart Eyes

http://www.medyafaresi.com/haber/124893/magazin-michaela-bednaro … tm_medium=twitter   ами то и ний си го харесваме ко става на въпрос Heart Eyes
БрЯх  Shocked новото полънение в ПО чок татлъ бе Blush голяма симпатяга,а к'ви очи вади супер Peace

# 479
Скрит текст:

Зверче  Hug черпя те с един куплет  Mr. Green

О приемам и един, то стига Бу да е в него. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт