Домакини-22/есенно-зимна с топло кафе

• 36 660
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
  • Талант на 2012,2013 г.
Добро утро, момичета... Hug

Радвам се, че ви разплаквам със стиховете си. Как прозвуча само! ooooh!

Валенце, пие си антибиотика, температура няма ама хрема го мъчи, носа се запушва и каза, че един такъв жилав секрет усеща да се влачи отзад. То от този секрет тръгва всичко при него. Благодаря, че попита.

Ангелче...хубава прическа на хубава жена. Hug

Сняг обичам само в приказките. Иначе-не. Naughty

# 91
Добро утро!
Благодаря ви за пожеланията!
Изненадата беше приета много добре,а бисквитите са уникално вкусни-с канела...
Чакам свекървата да дойде по някое време,за да се занимава с бебо,че искам да му направя малко пюренца.Вчера купих много хубави и ароматни круши и ако не ги направя до ден-два ще се развалят,че са узрели.Малко хамалогия по правенето,но поне знам какво у давам.
За филми сте си говорили-аз не обичам много-много да гледам,предпочитам,ако имам свободно време да го запълня с хубава книга.И в момента чета една такава,ама бавно-бавно,че все не стигам до нея.Снощи бебо заспа рано и успях да прочета няколко страници-до камината,във фотьойла,само чашата червено вино и мечата кожа ми липсваха Laughing
На всички хубав ден,днес при нас е много мрачно,май няма да има разходка!

# 92
  • UK
Добро утро Hug
прекрасна закуска Луси  Hug

Ангелче
много ми харесва прическата ти Hug Сама ли я сплете така? Я кажи как и аз да се фръцна малко hahaha

Контеска Hug голяма красота и зимна приказка(ама да я гледам на картички hahaha), чудесно е, че има хора и там, в което не съм се съмнявала изобщо!

Ще готвя заЯц с гювеч, всичкото туй в пръстен гювеч  chef та по този повод, мога ли да слагам вода вътре и колко?

Кака Дака
 Hug аз смятам да започна с Коледната украса в първите дни на Декември, нямам търпение да ми засвяткат едни лампички, да си изкарам елхата, гирляндите и те така  Mr. Green

Валенце  Hug Hug Hug Hug сега не само са по-студени и отчуждени хората, ами и съществува завистта!!! Ако я нямаше мисля, че по-различно биха изглеждали нещата Tired Сега всеки гледа не какво умее сам да направи, а какво има в къщата (чинията) на съседа му) ooooh! УжасТТТТ!!!

Валерийка имаш палчета   bouquet

На всички, които не съм изброила поименно много Hug Hug Hug Hug
[/color]

# 93
  • в сърцата на децата <3
Кака Дака - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=748695.0
Не пиша вече в темичката, защото честно казано малко нанагорно ми идва лекия фанатизъм, който лъха от повечето постове  Mr. Green Аз и да прегреша не си го слагам на сърце изобщо. И без това съм си ограничила до крайност въглехидратите - 25 грама на ден (с извадени фибри), което е доста малко, а отслабвам и на двойно количество. Но който иска бързи резултати - това е формулата - малко въглехидрати. Можеш поне да прочетеш основните принципи на храненето. Успех  Hug

Марѝ, благодаря  Embarassed и на всички останали за комплиментите  Flutter Много се чудех дали да не я отрежа повечко, ама сърце не ми даде. От малка си мечтая за коса до кръста и... почти е станало реалност. Още 15-тина сантиметра ѝ трябват  Blush

Коконче, фризьорката ме сплете, за да не ми пречи косата. Отстрани са по 4-5 пръста рибена кост, назад е права плитка. Аз рибена кост не мога да плета, иначе мисля, че можеш и сама Simple Smile

# 94
Добро утро!
Коконке, много хубави снимки. Как е крака ти? Дъшеря ти е голяма сладурана. Дано сте много щастливи там!
Лус, по-добре ли си?
Мари, как е Цвети?
Валерия, завиждам тайно за домашната ти помощница:-).
Ста-ди да се отчете как е минала вечерта!;-)
Как ми се гледа и на мен филм! Свалих си "Тетрадката", искам да видя какво толкова го хвалят.

# 95
Добро утро  Hug
Снощи не можах да спя, резултатът - супер изнервена съм днес, викам на малкия за щяло и не щяло, едвам чакам да стане 1 часа че да си полегна малко  Tired Мъжът ми и той си е тук и ме поизнервя допълнително, абе картинката е пълна.
Ангелче, много хубава прическа  Hug Коса до кръста искам и аз, ама не мога да я изтрая нещо. Докарваме я до една дължина и започва да се накъсва, да се заплита, изглежда зле и аз я отрязвам. И така до следващия път.
С тази диета - НВ ВМД съм сваляла най - бързо и най - трайно аз. Явно и на мен въглехидратите не са ми приятели, ама пусто как го обичам само  Animal Pig
Заинтригувахте ме с тези филми, сега като се замисля не помня от кога не съм гледала нещо. Ще си сваля при първа възможност някой от изброените, даже може още довечера, че съм самичка.

# 96
  • Fort Worth, TX
Ако имах възможност да оплюя реално някак си тук бих го направила с най-голям кеф.

# 97
  • София
Ако имах възможност да оплюя реално някак си тук бих го направила с най-голям кеф.
Какво става , Креми, не те разбрах? Embarassed

# 98
  • Талант на 2012,2013 г.
Аз също... Rolling Eyes newsm78

# 99
  • Sofia
Добро утро, за мен кафето и ананаса, благодаря, Лус!
Радвам се, че съм ти била полезна с линковете, а както преди време препоръчах на някой, форума с правилата е много полезен изобщо - и за снимките има и други опции.

За филм като споменахте "Сватбата на най-добрия ми приятел", подобни харесвам и "Писмо в бутилка", "Имте поща", "Къщата на езерото" и т.н.  Всякави филми мога да гледам, не ми действат изобщо, само в момента на гледането. Гледам според настройката си, но за ужасиии все не ми идва муза и те така.  Laughing
На мен филмите изобщо не ми отменят книжката, чета е сутрин докато пия кафе, и слеобяд като легне детото (както съм споменавала вече), и вечер не си лягмам без ММ и книжка.  Sunglasses Иначе казано кинига чета всеки ден, но филм не гледам всеки ден.  Simple Smile

Елхата и украсата - в първите дни на декевмри.
Ейнджъл, хубава коса и прическа!  Hug  Моята е до кръста, много бързо ни растат косите и на трите (и двете щерки), освен че са ни еднакви на цвят. Simple Smile
Ето я Гушкан с таква дължна:

Скрит текст:

Снощи не можах да спя, резултатът - супер изнервена съм днес, викам на малкия за щяло и не щяло, едвам чакам да стане 1 часа че да си полегна малко  Tired Мъжът ми и той си е тук и ме поизнервя допълнително, абе картинката е пълна.
Много добре те разбирам, Вио!  Hug

Креми  Hug, внеси яснота, плюй де, тъкмо тук е мястото.

Ставам да сложа маята, трябва да измия банята и тоалетната и други разни домашнички...

Болните да оздравяват бързо!

# 100
  • Fort Worth, TX
Какво става , Креми, не те разбрах? Embarassed
Има някои потребители, които са се взели много насериозно.Не става дума за никой от нашата тема.
Предполагам, че изпитват някакъв вид оргазъм набивайки канчета на другите.
Морена, ако мога преди това дълбоко и звучно бих събирала слюнката си.Simple Smile

# 101
  • Sofia
Креми, има всякакви хора разбира се... Аз не допускам виртуално някой да ме ядосва и с чужди хора не се ядосвам много.

# 102
  • Талант на 2012,2013 г.
Креми, разбрах. Тази потребителка си е такава, душко. Не и обръщай внимание просто. Не го заслужава.

# 103
  • при късмета
Добро утро,
много имаше за четене.Обичам така.
Креми късаш си нервите за нищо  Hug понякога е много дразнещо наистина, но все пак твоите нерви отиват
Ангелче, Марче честити ви прически.
Моята коса е под дупето, като на Гушкан, затова толкова време се настройвах за къносването.Снимки обаче имам до кръста, че откак се е родил малкия не съм се виждала с пусната коса. Любимо ми беше да се сплитам на дребни плитки, ама вече няма кой да се занимава.
Ужасно е времето и никъде не ми се мърда. Ще си направя още едно кафе и ще дремя, че и аз нещо не мога да спя напоследък. Тресат ме нервите много сериозно.Ту ми е нервно, ту ми се плаче, ту ме е яд. Добре, че не е на мъжо.Той ми е подкрепа, ама по-големия проблем е, че моите състояния се отразяват на детето. Много е чувствителен, като на някой около него му е тъжно. Иде ми да си плясна два шамара заради това  smile3538
На всички по една прегръдка, че ще изпусна някой, ако тръгна поименно  Hug

# 104
  • София
Ама добър ден красавици!  Hug
Пия кафе и мързелувам.
Креми, защо се ядосваш, то на всички ни е ясно коя е тази досадница, това може да е само Лиляна. Толкова просто създание, нямам думи. Ограничено, с ниски страсти, заядливец е. И най-вече никакъв интелект, никакъв. Тя е една проста женица, крайно ограничена. Лично мнение.!
Чудя се днес къде да хващам. Ще взема да се покача на Витоша, да пия едно кафе и да подишам чист въздух.
Ангелче, много красива коса имаш. Не мога да се похваля  с моята.
Коконке, заек ще готвиш. Никога не съм яла такова нещо.
Приятен ден! На всички ви...  love001

Общи условия

Активация на акаунт