Мартенския татко много е щастлив, усеща вече малкия сладкиш!

• 30 642
  • 711
  •   1
Отговори
# 360
  • някъде там
Аз от самото начало ползвам Мустела и за сега съм много доволна. Дано така да остане и до края. Малко е скъпичък, но пък, ако някой се интересува да ви кажа, че до края на годината всички продукти на Мустела са с 20% отстъпка  Money

Добро утро и от мен Simple Smile

Teya* къде тече тази промоция?
Аз се мажа с масло от пшеничен зародиш,мисля че в темата за маслата в бг.мама го бях чела.
Вие измислихте ли имена?Много ми е трудно на мен с това име за момче ...Мамите с момчета да споделят,ако не крият,как са решили да се казват бебоците. Simple Smile

# 361
Много ми е трудно на мен с това име за момче ...Мамите с момчета да споделят,ако не крият,как са решили да се казват бебоците. Simple Smile

Ха-ха, и ние сме пред същата дилема. Имам някакви идеи, но нищо не сме решили. Още повече на нас ни е второ момченце, та съвсем сме в чуденка.
Но да е живо и здраво, име ще му измислим.
За кремовете- първата бременност ползвах на Мустела и нямам нито една стрия, сега пак съм с такъв и се надявам ефекта да е същия.

# 362
Аз се мажа с масло от пшеничен зародиш,мисля че в темата за маслата в бг.мама го бях чела.
Тази промоция  мен ме изненада, защото в аптеките никъде не съм видяла обявена. Просто отидох да си купя в една аптека и на касата се оказа, че има намаление 20 %. Когато се прибрах случайно видях един банер на Мустела в Интернет /не помня къде точно/ където пишеше че всички техни продукти имат намаление до края  на годината. Така че най- добре като влезеш в някоя аптека питай, защото никъде не пише  bowuu

# 363
  • някъде там
Тази промоция  мен ме изненада, защото в аптеките никъде не съм видяла обявена. Просто отидох да си купя в една аптека и на касата се оказа, че има намаление 20 %. Когато се прибрах случайно видях един банер на Мустела в Интернет /не помня къде точно/ където пишеше че всички техни продукти имат намаление до края  на годината. Така че най- добре като влезеш в някоя аптека питай, защото никъде не пише  bowuu

Благодаря за инфото   bouquet

# 364
  • София
Тъкмо ми свърши крема против стрии на Мустела  Simple Smile Крема за бюст свършва доста по-бавно. Поръчах си и арганово масло, но се чудя дали директно се маже с него или да добавя към крема.

# 365
Много ми е трудно на мен с това име за момче ...Мамите с момчета да споделят,ако не крият,как са решили да се казват бебоците. Simple Smile

И на мен ми е сложно, още повече че си мислех, че пак ще е момиче. За момента съм се спряла на Борис. Иначе се мажа с крема против стрии на ПАЛМЪРС (предния път с олиото на ХИПП и нямам стрии).

# 366
Здравейте и от мен:) Аз се мажа с бадемовото масло на Икаров и за момента съм много доволна.
Вчера бях на консултация.АГ-то каза,че  не вижда контракции и мога да спра приема на Но шпа и Нутри маг(понеже ги приемам вече 3 месеца), но днес получих странни болки като подръпвания в областта на пъпа и се притесних да не би това да са някакъв вид контракции. Някоя мама получавала ли е такива подръпвания?

# 367
Здравейте мартенски мами, бих искала да се присъединя към групата на мартенските мами  Hug

# 368
И аз се мажа с малслото на Икаров, купих си и Арома, но нещо не ми се вижда надежден. За сега нямам стрии, до тук качих 15 кг. и се надявам тези мазила да покажат ефект.

За името - уж го бяхме решили, но сега не съм 100% убедена, че искам да е това и най-вероятно по-нататък ще пусна отделна темичка в "Имена", имам още няколко идеи и ще ми бъде полезно да чуя мнението и на други хора.

# 369
Някой може ли да ме добави към темичката във фейсбук.

# 370
  • Велико Търново
Здравейте, не съм се включвала отдаван тук. При нас всичко е наред, ходя на работа, бебка расте, аз дебелея и т.н. Simple Smile

Относно мазилата за стрии, предния път се мазах с какво ли не и се нацепих много. Сега се мажа с крем на Дева и то не много редовно, нямам нови, ама то къде ли остана място. За сметка на това имам страшен целулит. Надявам се да успея поне отчасти да го преборя после Simple Smile

# 371
  • София
_СиСка _, относно името за момче - имената, които харесвам аз, таткото не ги харесва и обратното също е валидно, та за момента е без име. А толкова ми е легнало едно име на сърцето, че не знам как ще склоня да не е то... Но пък съм от тези, които казват след раждането.  Wink А иначе пусках вече тема и в Имена, и там да ми дават идеи, ама май пак не успяхме да харесаме име накрая. Нищо де, едва ли ще остане без име.  Wink

За кремовете против стрии - аз преди се мазах, даже си правех един по специална рецепта в домашни условия и накрая пак целите ми бедра са в стрии - ама то нямаше и как да е по друг начин. За половин час напъване от супер отпуснати бях успяла да ги направя стегнати като на футболист. Това с никакъв спорт не може да се постигне!  Joy

# 372
Ние с нашия тати пък не можем да се разберем за име на малкия, защото аз искам и двамата да го изберем, а той казва, че както аз съм решала, така щял да се казва.  Laughing И сега съм решила да му дам списък с 3-4 имена, които ми допадат и той да ги подреди според това кое му харесва най- много Rolling Eyes  Flutter

# 373
Привет мами,

Относно крема против стрии - аз си взех на Elancyl, мисля че е около 35 лв, но за момента съм доволна от него, въпреки че съм качила само 3 килограма до момента и най-лощото предстои...
За имената на бебоците - на мен фаворити за мъжки имена са ми Никола, Борис, Калоян, Ивайло, Крум, Явор. Около мен всички приятели си кръстиха децата Мартин или Александър и за това предпочитам някое от гореизброените Simple Smile

# 374
Здравейте и от мен,днес бях на консултация и малкия бебок без смущение от ехографа спинкаше обърнат с гръб Simple Smile и аз успях да му видя само гръбчето и дупето Simple Smile  а инааче тази сутрин преди да стана 40 минути шоу в корема ми имаше...вече съм +8кг напредвам,но Коледа наближава и има време да се угоя Simple Smile
За мазилата,аз имам едно бебешко олио с витамин А,с него се мажа по корема,като редувам със зехтин и невен,имам и един крем Матернея и с него се мажа.Каквото стане...не ми се мисли...

Общи условия

Активация на акаунт