Енгин Акюрек/в очакване на „Kara Para Yalan Aşk”, нови и стари проекти/Тема 236

• 38 939
  • 729
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте.  newsm51

Честит празник на християнското семейство.   bouquet

Ангела
 Heart Eyes Валя Heart Eyes

Валя,
не мисля, че можеш да получиш отговор на такъв въпрос с повшена трудност. Съмнявам се, че и Енгин би могъл да отговори на подобен въпрос. Защото той непрекъснато се опитва да избягва медийни и обществени изяви, пък се казва ,че присъства трайно в тях.  newsm78 Надявам се, че не броим постоянните слуховете в жълтите медии за медийни изяви, защото това позначава да им гласуваме легитимност, която определено не заслужават.   Peace

Selfie  Hug И аз много пъти съм се чудила защо непрекъснато се призовава към позитивност, а досега не е имало призиви за реалистично мислене ? newsm78 newsm78 Ще се радвам, ако някой може да ми обясни.   bouquet

Последна редакция: чт, 21 ное 2013, 13:44 от daizy_g

# 181
Здравейте момичета.В деня на семейството ви пожелавам много усмивки от сърце,добро настроение и положителна енергия.Днес ви подарявам тази усмивка.       Heart Eyes Hug 

# 182
  • Пловдив
Скрит текст:

Права си Марица. И от мен едно колажче - усмихнатото ни момче. Ще, ще....

Мариянче, благодаря за новините, с които подкрепяш оптимизма ни. Очевидно завръщането на екран на Енгин е въпрос на обсъждания не само сред феновете, но и сред голяма част от творящата интелигенция. Фулия Капан често пише в Универсала. Това няма как да не ни радва, защото е поредното доказателство за значимостта на таланта на Енгин Акюрек, както и за трайното му присъствие в общественото и медийно пространство...колелото ще се завърти отново.

Старая се да следя новините за него. Толкова линкове в медийното пространство слагахме - е, понеже не могат да го прихванат, използваха тези от обещественото - новини и снимки от фенове. Важното е, че и не пропускат анкета без него. Според мен се отчита голямият фенски интерес към Енгин Акюрек. Тв предавания печелят зрители само със споменаването на името му, въпреки, че снимките са стари. А сега като излезе филмът, дай боже и участие в дизи......колелото ще се завърти отново.

# 183
# 184

Миличкото..., и то се захласнало по КЕРИМ.  Simple Smile
Скрит текст:
[/b][/color]

Здравей  Hug, реално ДЕЙЗИ!    bouquet
Здравей Hug,
  КАМИ! Благодаря за пожеланията, да ти се връщат и на теб!  Heart Eyes

# 185
Мариана, това което казваш означава, че името на Енгин присъства в медийното и общественото пространство, а не самият той. Това са две съвсем различни неща, нали така?!?! newsm78 Peace

# 186

Да се постоплим с "огънчето", в заден план, което ни грее...  Heart Eyes

Скрит текст:

Последна редакция: чт, 21 ное 2013, 14:33 от Tanusha_

# 187

В тази серия е много мъжествен, твърдо решил да изчисти мръсотията,да поеме по нов път,окрилен от силната си любов и всичко това му придава особен чар.

# 188

Не мога да му се нагледам-изключителен темперамент и магнетичност

Последна редакция: чт, 21 ное 2013, 15:56 от milkaradeva

# 189
  • Пловдив

Гледате ли - 28 епизод?

# 190

Напред съм с материала, гледам избирателно...  Heart Eyes Heart Eyes

Скрит текст:

# 191

Привет момичета !

Още в ранни зори Хаяско ни информира за това, че днешният ден е празничен и носи духа на християнското семейство. Всъщност семейството е общовалидна ценност, без оглед на социален и религиозен статус.

Затова поздравявам всички вас, че на този ден сте намерили своята позитивна минутка и за виртуалният ни дом.

Заедно сме доста отдавна и така добре се познаваме, че дори и да сменим Ника си и малко стила на писане - сме си все ние същите !

Selfie - Делина 

Валентина - защо толкова те дразни "подражанието" на един колаж ? Просто момичетата работят с една и съща програма за колажи. Пък  имаме примери и за други произведения направени на принципа всъщност не на подражанието, а на пълното копиране на оригинала.
Някои дори  са на мнение, че копията са по-добри !

Мариянка - благодаря за всяка информация която ни поднасяш наготово !  На който не му харесва да чете всичко свързано с Енгин и после да го коментира негативно - нека  просто да не се натоварва емоционално и да чете насила.

Марица - Булута ти е разкошен, но ми образува тъга и сълзи. Той и Керим   се проявява по същият начин - особено в днешната серия. Доверието изградено помежду им с Фатмагюл  е все още много крехко и при най-малкото сътресение става на малки парченца.

Тануша - събрала си цялото семейство ! Радвам се, че накрая все пак доброто властваше.

Любовче, Милка, Ками -

Дейзи - както винаги с традиционно завършване на поста - с въпрос. Дай твоето предположение.

Гледам и серията по БТВ в момента. Накрая много убедителна игра на Буура.

Жалко, че не устоя до края на решението си да търси прошка. 

Е, пак резнаха серията по средата на изречението.  Отивам на първа страница да си пусна продължението. Между другото всички серии на "КВФ" са активни - зареждат се за около 30 секунди, но моята техника е такава - бавна.

# 192

Преломен момент.Трудни решения.

# 193
Преломен момент.Трудни решения.

Това е моята единствена истина.

# 194
  • Пловдив

Едно от цветята символ на КВФ - маргаритките.
................
Марта, тези събития, ще ги видим в утрешната подрязана и поднесена ни серия....

Общи условия

Активация на акаунт