Енгин Акюрек/в очакване на „Kara Para Yalan Aşk”, нови и стари проекти/Тема 236

• 38 939
  • 729
  •   1
Отговори
# 210
http://gecce.com/yazarlar/ozel-haber/engin-akyurekin-partneri-kim-olacak

Статия от днес на журналиста Онур Акташ.
"Кой ще си партнира с Енгин Акюрек?
Историята на "Мръсни пари, лъжлива любов" се върти. Кой ще участва, кога ще започне - все още е загадка. Всеки ден излизаха нови слухове. Най-често, че Енгин и Туба ще играят. Аз попитах  Ay Yapım, но те не отговориха. Туба отрече, Енгин не каза нищо. Няколко дни след моята статия, в туитърите на Туба - ще играе......
След това попаднах на нова новина. Енгин Акюрек е казал ДА на Ay Yapım, и съгласието на Джансу Дере да участва в сериала.... Тогава се отдадох на изкушението и написах това което чух. Вестниците отпечатаха това, което аз съм написал. Месец по-късно продуцентската компания задоволи всички - даде изявление, но не стана ясно.
След това започнаха да се лансират нови слухове -  Енгин не искал да играе с Джансу. Поради тази причина, Енгин можел да се откаже......
Хайде, нека ви кажа най-новите клюки....Той ще играе, но с участието на Тувана Тюркай. Двамата ще участват в "Мръсни пари, лъжлива любов".....
За да се спрат тези слухове и заради феновете на Енгин Акюрек, аз питам:
"Мръсни пари, лъжлива любов" ще започва ли и кога?
Енгин Акюрек ще има ли участие в този сериал?
Ако, да - с кои актьори ще си партнира Енгин Акюрек?"

................
Това разбрах горе-долу от статията. И ние ще чакаме отговор на въпросите.

Мариана, надявам се да си превела тази част от текста грешно, без да искаш, защото определено смисълът е друг и е доста подвеждащо. . А именно реалният превод е този

След тези събития, според новите слухове, които се появиха, Енгин не искал да си партнира с Джансу Дере. Ай Япъм настоявали за Джансу и били готови да си вземат довиждане с Енгин Акюрек  по тази причина.( предполага се само за този сериал) 

Скрит текст:
After these events, according to the new rumors started, Engin Akyurek didn’t want Cansu Dere. Ay Yapim was insisting on Cansu Dere and it was ready to part ways with Engin Akyurek because of that. Innumerable scenarios and happenings behind the scenes…

Ако ще следим новините, извън официалните източници (продуцентите и пиарите), поне да сме коректни в превода, за да няма объркване.

Последна редакция: чт, 21 ное 2013, 20:56 от daizy_g

# 211
  • София
Ох, тъкмо се чудех кога ще се появят гениите, за да ни кажат колко сме некомпетентни и назад с английския. Вече се успокоих - всичко в темата си е наред.  Hug

# 212

Още три кадъра от специален момент на 18-и еп. ...

И един - за съпоставка - също от преломен момент на 4-и еп. ...

Скрит текст:

# 213

Simple Smile
Скрит текст:

# 214
Ох, тъкмо се чудех кога ще се появят гениите, за да ни кажат колко сме некомпетентни и назад с английския. Вече се успокоих - всичко в темата си е наред.  Hug

Таня, убедена съм, че Мариана може да го преведе правилно, въпросът е дали й харесва реалният превод, може и да е направила неволна грешка.  Peace

Ти не искаш ли истински превод?  newsm78 newsm78 newsm78 Ако не искаш, спокойно можеш да подминеш поста ми и да не го четеш. Аз съм длъжна да го напиша за всички други, които се интересуват какво пише в статията.  Peace

# 215

Много красив колаж от стр. на палестинските почитатели.

# 216
  • Пловдив

Снимката към статията. Моят превод е от турски. Има и неща които не написах - за един друг сериал.  Когато го започнах, нямаше още английски такъв. Но всеки може да го преведе разбира се.
..............................
И трите дами са красиви. Другото е чакане. Онур цитира това което и той е подучул в нет пространството. Явно неговата цел е да предизвика вече официално изявление.

Последна редакция: чт, 21 ное 2013, 21:12 от mariana51

# 217

Любим момент.

Обичам да си гледам моменти от сериала, но  ... малко избирателно

В същото време поглеждам и в темата и ... не само.

Бял кахър е дали всичко в статията е абсолютно вярно.

Като започне сериала - ще видим кой ще играе и кой няма да играе.

На фона на кахърите на други фенове относно техните любимци - ние сме си направо "шест от всякъде"

Чакайте да спрат още два-три сериала  и тогава може и да "мъцнат" от Ай Япъм.

Ние си чакаме вече толкова дълго, че още малко чакане - въобще не е проблем. Свикнали сме ... Проблем ще е за бързащите ...

Последна редакция: чт, 21 ное 2013, 21:13 от Марта_49

# 218

Тъй или инак, Онур заявява в статията, че няма никаква яснота по проекта. Споделени са само слуховете, които се носят. Докато Ай Япъм не дадат официално изявление, оставаме в очакване и хвърляне на боб. Хубавото в цялата работа е, че слухът за новото дизи с участието на Енгин не е отречен от продуцентската къща. Какво ще стане, поживем - увидим...

# 219

Скрит текст:

[/b][/color]

И моите любимите  моменти, край нямат... Heart Eyes Grinning Heart Eyes

# 220
...
И моите любимите  моменти, край нямат... Heart Eyes Grinning Heart Eyes

Така е ... но интересното е, че само някой да сподели любим момент - и поне още няколко човека ще кажат - и мой.

# 221

Ето някой, който ще разгадае енигмата ще има ли сериал и кой ще играе.

Последна редакция: чт, 21 ное 2013, 21:29 от dimana-nova

# 222
Разбира се, когато статията съдържа слух, който не ни е по вкуса, я омаловажаваме. Най-вероятно Ай Япъм ще отговорят "изчакайте и ще чуете истината".  Joy Joy Joy Joy

И ще са много прави, ако питате мен. Очевидно е имало някакъв проблем при избора на главните актьори и им е било нужно време да постигнат съгласие. Това намекнаха Ай Япъм когато казаха, че още няма финализирано решение за каста

Дали са се отказали от Енгин или не , предстои  да разберем.  Peace

# 223

Скрит текст:

[/b][/color]

МАРТИЧКА  Hug, кажи сега, този мой любим момент, и твой ли е?   Simple Smile Joy

# 224

Керим се предава в ръцете на правосъдието,а аз отдавна съм се предала в ръцете на съдбата. Или ще има нов сериал ,или ще се задоволя още неопределено време със съзерцаването на старите му превъплъщения. Това поне никога няма да ми омръзне. Оставям бъдещето на Енгин  в неговите ръце-нов сериал,театър или писане на исторически хроники.Аз винаги ще му се възхищавам и ще уважавам решенията му.

Общи условия

Активация на акаунт