Юлска точица расте, даже вече има сърчице! - Тема 2

• 24 086
  • 727
  •   1
Отговори
# 510
Мимето14най вероятно си в 5г.с, към 7г.с се вижда сърчицето Simple Smile.Аз също леко имах кафяво зацапване,доктора ми каза,че било нормално около датата на цикъла да го имам това, заради някаква хормонална памет на организма.Почивай повече и стискам палци всичко да е наред Simple Smile

# 511

Аз имам един може би много глупав въпрос към тези, които вече имат детенце. Как се справихте..не ами как се научихте да гледате бебе? Ами аз наистина нямам грам опит. Книги ли сте чели? На училище за бременни ли сте ходили? От роднини ли научихте? Или просто от само себе си. Ако утре родя дори няма да знам как да го държа вероятно  Whistling
Mr. Green не се притеснявай, аз също незнаех, но като се роди твоето бебе ще знаеш дори как да го гушкаш  Hug
иначе някои неща от четене, други от роднини, други - аз си знаех че така трябва и така....
моя син като се роди и ми го донесоха при мен в стаята няма да забравя думите на акушерката - яде в 4,7 и 10ч и си тръгна. И аз  Shocked олеле какво ще го правя - гледам другото момиче в стаята му сменя памперса - та реших и аз  newsm78 Гледам как е бил предния и го закопчавам. После заспа детето и става 10ч вечерта - е да де ама трябва да яде, аз седя до него полузаспала и чакам да се събуди, а това дете спи та спи Rolling Eyes Седях, гледах, чаках до 12ч и накрая заспах и аз. Събуди се в 4 ч сутринта със жесток рев  hahaha И така ... бяха ми казали ако реве - храниш, ако пак реве - сменяш памперса, ако още реве - приспиваш - като си направил и трите просто иска да се гушне  Mr. Green

# 512
Мимето14най вероятно си в 5г.с, към 7г.с се вижда сърчицето Simple Smile.Аз също леко имах кафяво зацапване,доктора ми каза,че било нормално около датата на цикъла да го имам това, заради някаква хормонална памет на организма.Почивай повече и стискам палци всичко да е наред Simple Smile
Нещо си се объркала мила аз знам в коя седмица съм! Mr. Green

# 513
Момичета вчера ми беше първия преглед и видяхме две хубави точки,но вечерта ми прокърви кафява  кръв ,сега понамаля след като пих и витамин С ,но още си ме е страх !Още на сутринта се обадих на доктора и ми каза да лежа повече !А на прегледа забравих да попитам в коя седмица съм и за термин ,като видях точките и всичко ми изчезна от главата !Последният ми цикъл беше на 22 октомври ,а трансфера на 9 ноември,ако някоя може да ми каже ,че с тези седмици не мога да се оправя нещо ?На 10 декември съм на преглед да чуем сърчица!
на коя дата ти е била пункцията?
Беше замразен трансфер на 2 бластоциста на 6 дни ! Hug

# 514
Момичета вчера ми беше първия преглед и видяхме две хубави точки,но вечерта ми прокърви кафява  кръв ,сега понамаля след като пих и витамин С ,но още си ме е страх !Още на сутринта се обадих на доктора и ми каза да лежа повече !А на прегледа забравих да попитам в коя седмица съм и за термин ,като видях точките и всичко ми изчезна от главата !Последният ми цикъл беше на 22 октомври ,а трансфера на 9 ноември,ако някоя може да ми каже ,че с тези седмици не мога да се оправя нещо ?На 10 декември съм на преглед да чуем сърчица!
на коя дата ти е била пункцията?
Беше замразен трансфер на 2 бластоциста на 6 дни ! Hug
е щом е било на замразени значи слагаш си в калкулатора 22.10.2013 и ти излиза термин 29.07.2014 и сега си в 5г.с и 3-4 ден ето линк сама да си погледнеш Калкулатор термин

# 515
И аз с първото раждане бях в шах с пешката.. В болницата като си видях за пръв път детето си казах "о боже, защо е толкоз малко и смачкано и какво по дяволите трябва да правя с него" Laughing Само за протокола, синът ми се роди 4кги 100 гр и беше почти двоен спрямо другите бебета в стаята. Добре че бяхме 4 мами в стаята и едната беше с трето да изнесе първа лекция. А това с многото четена на инфо от една страна не е много добре, защото като се роди бебо, се чувстваш малко като на държавен изпит, опитваш да си приложиш всички знание, трупани 9 месеца и то става една каша Joy. Аз съветвам всички "мами- сефте" да се оставят на инстинкта си. Той за разлика от всички  съвети, статии, книги и прочее никога няма да ви излъже.  Hug

# 516
Нещо си се объркала мила аз знам в коя седмица съм! Mr. Green
дааа извинявай, за Titanka ставаше въпрос Simple Smile

# 517
иначе някои неща от четене, други от роднини, други - аз си знаех че така трябва и така....
моя син като се роди и ми го донесоха при мен в стаята няма да забравя думите на акушерката - яде в 4,7 и 10ч и си тръгна. И аз  Shocked олеле какво ще го правя
Тия акушерки и аз помня, че така казваха - яде до 10 (или до 12 беше) и после не трябва да го храниш до сутринта. Ама мойта не беше съгласна, ревеше почти цяла нощ, а аз не смея да я храня - нали ще ми се скарат.  newsm78 Като се прибрах вкъщи обаче, давах когато поиска, през 3 часа, няма ден, няма нощ, така до втория-третия месец.
Да ви кажа, и аз се шашкам. Хем веднъж съм минавала през това. Все ми се вижда, че няма да знам какво да правя.  Confused Та това беше преди 10 години, забравила съм всичко. Пък колко погрешни, бабешки схващания има за отглеждането - сега вече поне знам кого да слушам и кого - не.

# 518
Здравейте момичета и аз се присъединявам към вас Simple Smile

# 519
Аз вече имам картон за следене на бременността. Нямам нито един преглед , но имам картон. Живот и здраве на 3 декември се надявам да мина на ехограф и както казва сина ми " да видим имали бебе в корема или няма" Grinning

# 520
  • гр. Варна
Moмичета,да се похваля и аз,че най накрая чух сърчице.Но има голямо разминаване на термина- според последната менструация се пада 02.07,но според доктора и ехографа се пада към 15,07-16,07.Просто съм с доста по късна овулация,а и миналия месец сме правили само два пъти секс.Добре,че си помня горе долу датите иначе щяха да ме вкарат в голям филм,да не би да не се развива както трябва бебето

# 521
Здравейте на всички !  bouquet Да ви се похваля днес ми беше втория преглед и видяхме плодното сакче и сърдечна дейност Heart Eyes Всичко е наред! Толкова сме щасливи  Heart Eyes

# 522
Момичета, накарахте ме да се усмихна с вашите истории за първа среща с бебо. Малко се поотпуснах. Все ще се справя някак, нали така. Абе да стигна до 9ти месец и ще го мисля  Praynig  Hug

bebka: Честито, много се радвам за теб!

Veli: Не се шашкай. И аз съм с тези с късна овулация и по-дълъг цикъл и затова се водя със седмица назад, но всичко си се развива нормално засега. Аз също се бях ошашкала, но няма нужда  Hug

# 523
Мина втория ми преглед  Party  Имаме ЕДНО бебе,едно туптящо сърчице и всичко е наред-7+3 дни съм.Като видях сърцето да бие и забравих да питам за много работи,ама другия път.Искам да пия Омега 3- не знам дали може и по колко.Имам и болки през нощта в корема,но аз още си спя по корем, та ще да е от това.И много ми се повдигаааа ...Няма и помен от второ сакче- ще си остана със снимката на двете само за спомен. Тъй или иначе се бях притеснила как ще гледаме четири деца Shocked Щастлива съм  Hug Бъдете здрави!!!

# 524

Общи условия

Активация на акаунт