Продажба на различни видове алкохолни напитки - търся съвет (къде и как)?

• 510
  • 2
  •   1
Отговори
  • Sofia
   Здравейте!  Sunglasses

Отварям малко странна тема, но ще се радвам да получа адекватни съвети. Става въпрос за доста богата лична колекция от неотваряни луксозни бутилки с марков алкохол (уиски, водка и т.н.). Тъй като никой в семейството не е пияч, колекцията си растеше необезпокоявано през годините, като главен принос за това, разбира се, имат многобройните лични и професионални чествания... Най-накрая реших да предприема нещо по въпроса и да се отърва от нея, но сега изникна въпросът как да "продам" въпросните алкохоли напитки - не ми идва почти нищо на ум, освен да поразпитам приятели и познати, дали искат да се сдобият с някоя бутилчица на изгодна цена. В Prodavalnik-а и други подобни сайтове знам, че не е разрешено да се продава алкохол. Други идеи?   bouquet

# 1
Не знам колко е голяма колекцията ти.
Аз преди години също бях натрупала такива "безценни" подаръци - раздадох, а преди да се изнеса от апартамента, в който живеех направихме едно грандиозно парти.
В магазин за алкохол не знам дали би станало - за там трябва документи, а много вероятно е и бандеролите да са стари.
Не ти помогнах много, но поне споделих мнение Simple Smile

# 2
  • Sofia
   Здравей, Shamsina!  Simple Smile

Благодаря ти за мнението, всяка препоръка е от значение, въпреки че наистина и аз не съм очаквала кой знае какъв съвет в една такава ситуация. Сама си се чудя защо пуснах темата изобщо...  Whistling

20-ина бутилки са, не е нещо фрапиращо. Ама, и ти за какви документи говориш, като знаеш как е в БГ...  Laughing Лелката от кварталния магазин веднага предложи да ми ги изкупи на половин цена някои от бутилките, ама пуста му лакомия, пак ми се свидят, хехе. Най-вероятно ще пробвам да ги пласирам на приятели и познати, пък каквото остане ще го мисля.  Wink

А и, честно казано, нито съм по домашните партита, нито има на кой да ги подаря.  Mr. Green

Лека от мен!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт