Иначе,и аз мисля какво да подаря на кумувете ни,които се нанесоха в нов дом и сме канени средата на декември,спрях се на ето това:
http://prodavalnik.com/snimka-gravirana-vrhu-drvo-neveroyaten-po … chovek-i12714085#
намазах го снощи и през деня имаше още малко сополи, после го намазах сега като спа следобед и като стана вече е по-добре, не му хърка носа ине му е запушен . А и също сега като го намазах спа 2.5 часа , никога до сега не е спал толкова
Може всеки ден на обед да започна да го мажа та да спи повечко
Може всеки ден на обед да започна да го мажа та да спи повечко 
.
Какви са тия големи размери,много си си добре даже,за твое успокоение-ти мен виждала ли си ме??да ти кажа не ти и трябва
я се хващай "У ръце"(исках ударението да е на Ъ,ама незнзам как да го сложа)и отивай У Мола-веднага!
А иначе само да вметна... цял живот съм била 48 кг, сега съм 78.... прави сметка как се чувствам и защо не искам да ида в мола. А рокличката е тази...
.
. За жалост не ми понася и физ. натоварване с тази дископатия и единствения вариант е глад. Ама в момента съм на тема хляб и от сутрин до вечер ям само сухари и солети. Като наркоманка съм . За справка бях 54кг сега вече 59кг.
.
. За жалост не ми понася и физ. натоварване с тази дископатия и единствения вариант е глад. Ама в момента съм на тема хляб и от сутрин до вечер ям само сухари и солети. Като наркоманка съм . За справка бях 54кг сега вече 59кг.