Ски за начинаещи , търся идеалното място

• 25 354
  • 114
  •   1
Отговори
# 15
  • с/у ОколоМръсТното
какво ще кажете за Добринище ,

само хубаво.

Ски аз не карам, обаче. Затова предложих Боровец и Рила... гледам ги от балкона Simple Smile
... а пък и сваляш ските и влизаш в хотелския асансьор.
Нощното каране на "паничките" е супер гот и спокойствие.

# 16
  • Burgas, Bulgaria
Sad ,накрая ще се изпокараме , за първи път не можем да си намерим мястото и да сме и двамата на едно мнение .... ТОЙ иска на Банско , Грий Ууд ,бяхме там преди 2 години , аз бременна, изобщо не ми хареса , ол инклузив- храната ужасно евтина и гадна , ама според него , понеже съм била бременна и за това нищо не ми е харесало ... Обаче , държи и майка ми да дойде , ни предложиха една цена ,която ни е скъпа - 1300лв. за 5 дни . Може за много хора ,това да е дори евтино ,но за нас ,не е . Като сложиш горивото и останалите разходи , да седнеш някъде ,да се качиш до Тодорка и то чукна 2000 и кусур лева ....
Предложих му Валентино2 ,аз като го видях и направо ми стана хубаво .... ама господина каза ,че нямало разнообразия там ,ако било лошо времето ,нямало басейн и какво сме щели да правим ....
не ми се дават 2000-2500лв. за почивка , на тези времена и нашия стандарт ,не можем да си го позволим ...
Шани ,ма той е такъв скиор ,че ..... Томба 2 ....

# 17
  • с/у ОколоМръсТното
http://www.hotelorbelspa.com/  ето хотел в Добринище с басейн (не е минерален, но се подгрява).
5 дневната карта ще е около 60ина лв. на Добринище, поне така чух. Да, пистите са на около 15-ина км. от Добринище... Но е спокойно.
И е само на 5км. от Банско. И на 10-ина от Разлог...

А в с. Баня има поне 3 хотела с басейни (минерални)...
В Банско ще е лудница. Ще има да чакат за лифта...Целия град е синя зона и т.н.

# 18
Шани доста добре е описала Добринище, аз не го харесвам именно поради факта, че за ски трябва да се качваш в колата.
Предпочитам Пампорово и Боровец поради факта, че си ходиш от хотела лифта и обратно.Няма го ангажимента да се предвижваш с кола.

# 19
  • София
Още един глас от мен за Добринище. Хотел Валентино е хотела в който обичайно отсядаме, много добро семейно хотелче, собствениците са много мили, храната е добра, особено на закуска сервират на блок маса и домашно приготвени неща. Орбел Спа също става заради басейна. Но пистите наистина са далече и ако няма сняг единствена алтернатива е Банско, заради оръдията и винаги добре поддържаните писти. Аз лично пари да ми дават не бих спала в Банско. Друго не лошо място за което се сещам е хотел Римска баня в село Баня. На 3 км от Банско е и имат и трансфер до пистите от хотела. Спа-то му е много добро.

# 20
  • с/у ОколоМръсТното
На Банско не е лошо да се кара (най-добре е почти извън сезона), но трябва малко да поотраснат децата ти, тиквичке.
Ние какво правехме...
Пращах мъжО с по-голямото дете да карат до обяд. После отивах на гондолата и сменях децата. Вземах умореното голямо, а давах малкия. Хем е по-топло и пистите не са така бързи... Вечерта прибирам и тях.
Но сега вече съм още по-добре.  Twisted Evil
Изпращам ги сутрин и 2мата с баща им по пистите над Добринище, а аз цял ден съм фрии.

# 21
Ако на Пампорово ви устройва, ние си взехме ваучери за тази оферта:

http://www.lapni.bg/offer/8107/СКИ-ВАКАНЦИЯ-в-ПАМПОРОВОСМОЛЯНСКИ-ЕЗЕРА-ХОТЕЛ-СМИЛЕН-3-до-началната-станция-на-лифта-5-нощувки-със-закуски-и-ВЕЧЕРИ-на-цена-от-150-лв.-на-ЧОВЕК-Дете-до-12-г.-БЕЗПЛАТНО

От езерата има лифт до Снежанка.
Имаше и няколко добри оферти за Чепеларе, може и тях да погледнеш.

# 22
  • Варна
Еко-хотел Здравец над Пловдив.За начинаещи скиори и деца е подходящо,има топъл детски басейн,с възможност за пълен пансион.Храна-вкусна,цени-приемливи.Можеш да провериш в сайта им за повече информация.

# 23
  • тук-там
Еко-хотел Здравец над Пловдив.За начинаещи скиори и деца е подходящо,има топъл детски басейн,с възможност за пълен пансион.Храна-вкусна,цени-приемливи.Можеш да провериш в сайта им за повече информация.

Пистата изобщо не е подходяща за начинаещи.  Влекът още от долу тръгва "гадно" - стръмно е, и на бабуни. А в началото - отгоре пистата си е доста стръмна и пак на бабуни.Peace
За басейна...ако уцелите да е топла водата - става. Хигиена - нула. До храна не опряхме. Laughing
Ние ходим там защото ни е близо, но без преспиване.
Като за една скара с червено вино на обед, на въздух става! За почивка - цъ!

# 24
  • Варна

http://www.lapni.bg/offer/8107/СКИ-ВАКАНЦИЯ-в-ПАМПОРОВОСМОЛЯНСКИ-ЕЗЕРА-ХОТЕЛ-СМИЛЕН-3-до-началната-станция-на-лифта-5-нощувки-със-закуски-и-ВЕЧЕРИ-на-цена-от-150-лв.-на-ЧОВЕК-Дете-до-12-г.-БЕЗПЛАТНО

страхотна оферта, днес звънях да питам за определена дата и въпреки, че пишеше че са изчерпани местата, ми резервираха. Някои знае ли как варират цените на лифта, на ски оборудването, както и на учителите за деца?

# 25
  • София
За Добринище и аз само хубави неща мога да кажар за хотел Валентино също. Прекрасни наши приятели вече,толкова години ги посещаваме и през зимата и лятото. Пистите наистина са ви далече,но пък аз мисля,че е идеалното място за почивка. След като сте начинаещи идеален вариант за вас е да ходите на Банско с колата/ пистата на Чалин валог/ има две писти за напреднали и една с паничка за начинаещи,ако все още ви е трудно да използвате паничката ,ще се учите по стария и изпитан метод пешачката Laughing

# 26

страхотна оферта, днес звънях да питам за определена дата и въпреки, че пишеше че са изчерпани местата, ми резервираха. Някои знае ли как варират цените на лифта, на ски оборудването, както и на учителите за деца?

в сайта на Пампорово вече има цените за 2013/2014, а от хотела ми казаха, че ако се съберем 15 човека, които ще искат карти, ще могат да ни направят отстъпка, но не помня колко ми каза, мисля, че  15 или 20%
http://winter.pamporovoresort.com/winter-activities/ski-passes-tickets/

# 27
  • Русе, у дома
Ние миналата година бяхме начинаещи. Спахме в х-л Борика - Чепеларе. Коледния им пакет беше много изгоден. Хотела е топъл, чист, с басейн и сауна. Ходихме обаче с колата до Мечи чал, иначе от хотела имаха безплатен шатъл. Тази година ще сме на Паморово, бяхме там и пролетта в края на сезона. Много повече ми хареса удобството хотела да е с локация до лифта. Не се занимаваш с колата, който, когато иска се прибира или отива да кара ски. Цените са по-високи, но удобството си заслужава. Твоите дечица са малки, може би повече ще сте в хотела, за това гледай да ти е удобно за теб и децата, а за таткото щом е скиор, пистите за начинаещи в по-малките курорти няма да са му интересни. Трябва ви голям хотел с повече удобства в Боровец или Пампорово. На Банско чувам, че много се чака на лифтовете в разгара на сезона. Успех в търсенето на перфектната за всички Ви почивка.

# 28
  • Русе/София
Тази година ще сме на Паморово,....
Към кой хотел сте се насочили?

# 29
  • Манчестър
Боровец.
И х-л Рила...

Идеално за вас, четиримата.  Simple Smile

Подкрепям напълно...препоръчвам ски училището на хотел Самоков.......

Общи условия

Активация на акаунт