Отговори
# 30
Ди,аз нямам представа ,не мога да помогна  Hug

Няма проблем, Ирка, мерси!  Hug Аз си питам!  Blush Може би Верчето ако види,  Rolling Eyes  вчера нали тя писа, че е музикална енциклопедия, пък и турските ги поназнайва, доколкото разбрах!  Heart Eyes

# 31
Ирко Hug ама много готин клип си спретнала пак мЪ милоу Peace и красоти си напускала   newsm10 чекам си обещаното,не бързам ама д'ан мЪ забраЯш Joy Joy Joy
сега отивам да посвърша някоя задачка, пък и през банята да мина до де е рахат тук  Joy Joy Joy Joy Joy и пак се връщам Blushама мислим да си висим на балконя чи мой да вЪ надничам от време на време Hug Hug Hug

# 32
  • В света на мечтите... ❤
И аз да се запиша у новото крило,че те 3 страници се изписаха,докато се задействам  Mr. Green

Зиз,чичеци за теб като домакин  newsm51 newsm51 newsm51 и още за готините комикси,голям смях са  newsm51 newsm51 newsm51
Ето ти и още няколко армаганчита  Hug
Скрит текст:
Ели,за прекрасните ФЕмирчета  newsm51 newsm51 newsm51

И за прекрасното клипче на Ирчето  newsm51 newsm51 newsm51

Ирче  Hug ,чудни красоти твориш като не си се наспала,бравос   bouquet   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes   bouquet

Жанка  Hug  и ти страхотно красоти правиш   bouquet   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes   bouquet

# 33
  • У Диспансера ...♥♥♥
Жани Hug ми дай план на клипа,какво да има,идейки искам,идейки,нали е за теб,трябва да знам кое  ти харесва,кое не,даваш идеи,даваш песен и аз вече знам как да допълня,и да го спретна  Peace

# 34
  • У Диспансера ...♥♥♥
Дани,аз защото ми се спи и да не заспа,се разсейвам с творчество  Joy Joy Joy

# 35
Дани,аз защото ми се спи и да не заспа,се разсейвам с творчество  Joy Joy Joy

Добре се разсейваш,продължавай така  Hug Heart Eyes Hug

# 36
Тука какви са сладури и двамата,дано направят нещо по Кларолайн въпроса  Heart Eyes

# 37
Аз пък ни в клин,ни в ръкав  Joy  ,да ви пусна една песничка,която много обичам  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Скрит текст:

# 38
A тази в момента е слушам по Балканика и много ми хареса  Heart Eyes

Скрит текст:

# 39
Аз пък ни в клин,ни в ръкав  Joy  ,да ви пусна една песничка,която много обичам  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Скрит текст:

А аз, да пусна тази, за която питах!  Blush

Благодарение на МарМиши - дъ бест музикален редактор ЕВЪР!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes newsm51 newsm51 newsm51

Скрит текст:

# 40
Не знам ой какво с кого иска ама мене ме кефи ей тука.

http://www.youtube.com/watch?v=vU9uLYdufU8
http://www.youtube.com/watch?v=vWc_B4X2RFs
 Mr. Green Mr. Green Joy Joy
Хайде сега да се посмеем.

# 41

Скрит текст:

А аз, да пусна тази, за която питах!  Blush

Благодарение на МарМиши - дъ бест музикален редактор ЕВЪР!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes newsm51 newsm51 newsm51

Скрит текст:

Диби  Hug ,много е хубав песничката наистина  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  И аз да захваля Миши  Hug ,че я е открила  newsm51 newsm51 newsm51

# 42
 Joy Joy Joy Joy Joy
Скрит текст:

# 43
Благодаря за темата   bouquet  Hug

Не съм ви чела,споделете,ако има нещо ,което не е за изпускане  Mr. Green

# 44
Чачи Теляков реши да се баня,докато е мирно в Диспансера,че то инак не му остава време на момчето да се изкъпе,от много работа  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт