Отговори
# 90
  • Още у мъглата ...
Те злодеите им в Дневниците ,никнат като Елените им  Joy Joy Joy
Гъбке,айде с кълката напред  Hug Hug
Айде, метнах и двете кълки  Joy Joy Joy
Скрит текст:

# 91
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Ох, днеска не си зех сънче и ся.... smile3507

# 92
  • Още у мъглата ...
Габа е нашта гордост...напрау трее почнеме да си я отглеждаме кат Съра и ЛейдитУ... Joy Joy Joy Joy Joy
Единствената полуЕнтелЕгентна...ми тва си е находка по коридорти... Joy Joy Joy

Вайййй, ига ти кефа, да ма разхождате по мегданя, да ми праите колажчита  Mr. Green Joy Joy Joy Joy

Утиам да забия един пирон  Wink Flutter Mr. Green

# 93
Ай да са ми честити новите парцалки...Нарцисчева ги е кроила и шила...  Party Party Party
Ся да се тупнем с чичек по тиквоча...  bouquet да се самопрегърна... Hug и самоцелуна... Heart Eyes

# 94
  • Под Сините камъни
Ай да са ми честити новите парцалки...Нарцисчева ги е кроила и шила...  Party Party Party
Ся да се тупнем с чичек по тиквоча...  bouquet да се самопрегърна... Hug и самоцелуна... Heart Eyes

ами ай да си честити,и чичек по случая  newsm51

# 95
Зиз,честити ти гащетки   bouquet Mr. Green

# 96
  • В света на мечтите... ❤

Ай,честито,със здраве да си ги носиш  newsm51 newsm51 newsm51  И за шивачката чичеци  newsm51 newsm51 newsm51

# 97

Честито, със здраве да ги скъсаш newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 98
Мерси, мерси... Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 99
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
Моля ви подкрепете Хазал  с новия и проект в Twitter  #BugünGünlerdenAşk ....A.S.K   Praynig Praynig Praynig Praynig Моля ви.  Praynig Praynig

# 100
Зизу честити чащи. Hug newsm51

# 101
  • Още у мъглата ...
Абе аз ви казвам, че ненаситна за чичеци таз Зизун, глей половин страница чичеци за кюлотите й  Mr. Green hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Зизун-ненаситната  Laughing Heart Eyes Joy Joy
Хайди и от мен да са ти честити newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Ама и за шивачката  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 102
Дават в момента Мерлин който иска да види последният епизод на 5 сезон по AXN.

# 103
Стига ма Габооо... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Ненаситната звучи кат Неотказващата... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

чей че има още... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 104
  • Още у мъглата ...
Моля ви подкрепете Хазал  с новия и проект в Twitter  #BugünGünlerdenAşk ....A.S.K   Praynig Praynig Praynig Praynig Моля ви.  Praynig Praynig

Лудосче  Hug Аз си я харесвам Хазал, проследявам АШК, подкрепям си я в туити, като туитвам, туитвам до блокаж, само плс с тези лозунги за реалните фенове  ooooh! и т.н., които се развяват, е малко в повече Grinning Peace

Общи условия

Активация на акаунт