Отговори
# 315
  • София
Отидох да играя домино с детето,ама то глупавичко още и не мое да схване още Thinking,а аз хич не съм търпелива и яхнах метлата. afwitch
И отивам да спя,само дано Диди е приключила с Теляков,чи да го зимам и аз,па дано се успокоя Mr. Green
Лека нощ Hug

# 316
 Чачко започна да заприличва на себе си от едно време, понаедрял като, че ли, свеж и усмихнат.

Heart Eyes

# 317
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Цоп в музикалната тема  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
  Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 318
Ех, тоя Чачо бееее... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 319
Момичета, Вие като пускате клип след клип, успявате ли да изгледате и прослушате всеки един преди да намерите и пуснете всеки следващ!? newsm78
Ми лелче, ние докат си търсиме друг или си рипаме той си върви в отделен прозорец... Laughing Laughing Laughing Laughing
Не бе лелиното, добре си рипате, ама  гледам, че на всяка минута, рядко през една или две, а понякога и по няколко в минута пускате та затова Ви попитах.
Страшно парче пусна на Тойгар от КГ, обожавам музиката му. Heart Eyes

# 320
  • У Диспансера ...♥♥♥
Скрит текст:

# 321
Цоп в музикалната тема  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Джейниии  Hug Heart Eyes

# 322
  • Още у мъглата ...
Отидох да играя домино с детето,ама то глупавичко още и не мое да схване още Thinking,а аз хич не съм търпелива и яхнах метлата. afwitch
И отивам да спя,само дано Диди е приключила с Теляков,чи да го зимам и аз,па дано се успокоя Mr. Green
Лека нощ Hug

Линко, лека  Hug Heart Eyes

Джейн, хелоууу  Hug Heart Eyes

# 323
  • Още у мъглата ...

Аааа, това наща песен, за Чачо, де  newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

# 324

Ди Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes newsm51 newsm51 newsm51

Ирчи smile3533

Зизунчи Hug Hug Hug Hug bouquet bouquet bouquet

Габи Hug, голям смях  Joy Joy Joy Joy Joy, мерси Heart Eyes, до мене беше Ути Joy Joy Joy

# 325
Лека нощ Hug
Тц Линче ощИ е при мене Чачко Mr. Green
Лека нощ и сладки сънища  Hug Heart Eyes

# 326
  • У Диспансера ...♥♥♥
Гъбке,за Хазалчик бе  hahaha hahaha hahaha

# 327
# 328

dancing dancing dancing dancing dancing dancing dancing

# 329
 wavey

Ауууууу, изписали са половината нова тема  ooooh! А на мен и старата ми стои.

И купончето гледам е на макс. Ирка е във вихъра си и е извадила де що има музиканти и танцьорки  Joy

Носим по един букет за виновничките за новата тема  smile3525 smile3525 smile3525

и се включвам в купона, ама ще сменим малко ритъма

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт