Отговори
# 570
  • Още у мъглата ...
И да ни забрайти у 18.30 туитя за АФК Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Очакваме ви, мили момичета !!!! Mr. Green Joy Joy Joy Joy

Уф, аз не съм забравила, ама как са го направили от 18:30, много гаден час, те в другите страни не работят ли до към 18:00  ooooh! Аз като свърша, пък дорде се завърна и ще окъснея със сигурност, а то е важно силна вълна от началото Grinning Ама кво да направя Rolling Eyes Що не го правят от 19:00, примерно, днес няма серии  Thinking

# 571
Бел,да ти е живо и здраво братлето   bouquet

Момичета,какъв ще е тага и как се превежда,някой знае ли?

Скрит текст:
Мъж вижда на улицата красива блондинка с къса пола, дълги крака и т. н. Тя му се усмихва и му казва:
- Добър ден!
- Познаваме ли се от някъде?
- Вие сте баща на едно от моите деца.
- С Вас ли правихме секс на билярдната маса в хотела миналата Нова година?
- Не, аз съм класната на сина Ви.
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Joy

# 572
  • Още у мъглата ...
Ели Hug, и аз се чудя на снимката и крачето на Чачи ли е newsm78

Някой ше ми каже ли какво се случва във фрагмана на ПО, че всички са стресирани newsm78

А, то зависи кой е стресиран, аз не съм, даже ми е кеф  Mr. Green Joy Joy Мира заварва Ямко в кревата с друга мадама  Party Party Party Party И й пада ченето  Mr. Green
Кофтито е, че така ще й слушаме мрънкащия й, страдащ глас в повече  Joy Joy

# 573
  • У дома :)

Уф, аз не съм забравила, ама как са го направили от 18:30, много гаден час, те в другите страни не работят ли до към 18:00  ooooh! Аз като свърша, пък дорде се завърна и ще окъснея със сигурност, а то е важно силна вълна от началото Grinning Ама кво да направя Rolling Eyes Що не го правят от 19:00, примерно, днес няма серии  Thinking

Габче Hug ти нъл си наща гордост щот си единствената полуЕнтелигентна у темата, та доколкот знам  мойш хем да шофираш хем да тутиш и ретутиш, така че ши успейш и тоя път Peace

# 574
  • Още у мъглата ...
Бел,да ти е живо и здраво братлето   bouquet

Момичета,какъв ще е тага и как се превежда,някой знае ли?

Скрит текст:
Мъж вижда на улицата красива блондинка с къса пола, дълги крака и т. н. Тя му се усмихва и му казва:
- Добър ден!
- Познаваме ли се от някъде?
- Вие сте баща на едно от моите деца.
- С Вас ли правихме секс на билярдната маса в хотела миналата Нова година?
- Не, аз съм класната на сина Ви.
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Joy

Романтиче  Hug Heart Eyes Не, не се знае още тага, обикновено преди началото или направо в началото го пишат  Grinning Peace

# 575

Някой ше ми каже ли какво се случва във фрагмана на ПО, че всички са стресирани newsm78

А, то зависи кой е стресиран, аз не съм, даже ми е кеф  Mr. Green Joy Joy Мира заварва Ямко в кревата с друга мадама  Party Party Party Party И й пада ченето  Mr. Green
Кофтито е, че така ще й слушаме мрънкащия й, страдащ глас в повече  Joy Joy

Габи  Hug, мерси, разбрах, и това явно е сцената дето Ели сложи снимката, Мимето от слънцата разстроена, не може още да се освести и се чудех какво става, че нали снощи бях културна и всичко изпуснах. Ирка се появи, сега ще скокни и тук, Ша видите  hahaha hahaha

# 576
  • Още у мъглата ...

Уф, аз не съм забравила, ама как са го направили от 18:30, много гаден час, те в другите страни не работят ли до към 18:00  ooooh! Аз като свърша, пък дорде се завърна и ще окъснея със сигурност, а то е важно силна вълна от началото Grinning Ама кво да направя Rolling Eyes Що не го правят от 19:00, примерно, днес няма серии  Thinking

Габче Hug ти нъл си наща гордост щот си единствената полуЕнтелигентна у темата, та доколкот знам  мойш хем да шофираш хем да тутиш и ретутиш, така че ши успейш и тоя път Peace
Joy Joy Joy Joy Joy Joy А бе ретуитването мога да го прая по светофари и задръствания, ама туитянето ми е чок зор с мобито  Mr. Green Joy Joy Joy

А па да те зафалим - мноу си паметна, как помниш за шофирането и РТ-то  Hug Heart Eyes   bouquet Laughing

# 577
  • Още у мъглата ...

А, то зависи кой е стресиран, аз не съм, даже ми е кеф  Mr. Green Joy Joy Мира заварва Ямко в кревата с друга мадама  Party Party Party Party И й пада ченето  Mr. Green
Кофтито е, че така ще й слушаме мрънкащия й, страдащ глас в повече  Joy Joy

Габи  Hug, мерси, разбрах, и това явно е сцената дето Ели сложи снимката, Мимето от слънцата разстроена, не може още да се освести и се чудех какво става, че нали снощи бях културна и всичко изпуснах. Ирка се появи, сега ще скокни и тук, Ша видите  hahaha hahaha
Ох, лелеее, как я издаде Ирка, да отива първо у друга къща, а  Crossing Arms Joy Joy Joy

# 578
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ей ма на,обаче нямам време да ви чета,че ще ходя на зала,а пък тъй ме мързи,а разчета ли се край,мързела ще ме победи,само видях,че нещо по мегафоня ме вика Зизулина,а  Джейн приглася,че не съм минала през банята,минах ама не споменах,че да не се хилите много,а после след залата,нали знаете де ще съм  Joy Joy Joy Joy И дай Боже за епизодите да съм на линия Mr. Green
Хайде първо хелоууууу Hug Hug Hug
И бай до по-късно  Hug Hug

# 579
Габи,наистина ранен час,аз ако мога ще се включа.  Simple Smile

# 580
  • Още у мъглата ...
Ох, много е готино  Heart Eyes Heart Eyes Joy Joy Joy

Скрит текст:

# 581
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ма Джейн,що така ме  издаваш бе,ааааа аз гледам тънко се мушна,ти вече си ме раздухала де се вея из полетата  hahaha hahaha hahaha

# 582
  • Още у мъглата ...
Ей ма на,обаче нямам време да ви чета,че ще ходя на зала,а пък тъй ме мързи,а разчета ли се край,мързела ще ме победи,само видях,че нещо по мегафоня ме вика Зизулина,а  Джейн приглася,че не съм минала през банята,минах ама не споменах,че да не се хилите много,а после след залата,нали знаете де ще съм  Joy Joy Joy Joy И дай Боже за епизодите да съм на линия Mr. Green
Хайде първо хелоууууу Hug Hug Hug
И бай до по-късно  Hug Hug

Айдииии, кат вихрушка мина и си замина  #Crazy #Crazy
Хелоууу Grinning Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes, па чао, па до после  Laughing #Crazy

# 583
  • Още у мъглата ...
Ма Джейн,що така ме  издаваш бе,ааааа аз гледам тънко се мушна,ти вече си ме раздухала де се вея из полетата  hahaha hahaha hahaha

Party Party Party Party Party Хихихи  Joy Joy Joy Тва да не е от баклава-ревност  Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 584

Общи условия

Активация на акаунт