Отговори
# 210
  • Mediterraneo
Нещо като стимул или по-голяма помощ за онези, които отглеждат повече от едно дете.

Това обобщава всичко!

# 211
Малко ми е неудобно,но съвсем се обърках.На фона на трите ми броя невръстни втората половина от които са близнаци - тях за две втори деца ли ги броя?

# 212
Малко ми е неудобно,но съвсем се обърках.На фона на трите ми броя невръстни втората половина от които са близнаци - тях за две втори деца ли ги броя?

Да,брой ги за две втори.Аз имам близнаци-броят се за две втори.Други деца нямам.

# 213
  • TX
  и аз съм като теб и в нашия случай се гледа благоприятния вариант за майката  т. е близнаците се ползват с превилегиите на две втори, в случая и по моите сметки трябва да вземаме 185 лв. детски за трите чавета

# 214
Не са ли 135 лева?

# 215

35 лв+150/за близнаците/=185 лв

# 216

35 лв+150/за близнаците/=185 лв

Благодаря.
Добре че беше една мила форумска приятелка, че да ми разясни и тъкмо влязох да се поправя.
Тази близнашка подробност не я знаех, извинете ме.

# 217
Записвам се в очакване на информация кой получил кой не първите детски за тази година. Simple Smile

# 218
  • Ямбол
Записвам се в очакване на информация кой получил кой не първите детски за тази година. Simple Smile
Бутончето извести, знаеш ли как се ползва?

# 219
  • София; Дружбето
Въпрос. Като подавам за детски, трябва ли отново да нося бележка, че детето ми посещава предучилища в детската градина? И трябва ли да взимам бележка за имунизаци за синът ми, който е с ТЕЛК?

# 220
  • Ямбол
Въпрос. Като подавам за детски, трябва ли отново да нося бележка, че детето ми посещава предучилища в детската градина?....
Да. По другия ти въпрос - не знам.

# 221
  • София
За деца с ТЕЛК не са нужни бележки за имунизация. Peace

# 222
Ако едното от близнаците е второ дете, тогава се броят за 2 втори и получават по 150% от сумата определена за второ дете (взима се по-голямата). Има редки случай когато са трето и четвърто, тогава пак получават по 150% от по-голямата сума определена за трето или четвърто, в случая е еднаква.

# 223
  • BG
Май съм първа с информация за детските:)
Хасково - ЦКБ има детски Simple Smile

# 224
В други градове дали има.

Общи условия

Активация на акаунт