У Ж А С И, М И С Т Е Р И И, Т Р И Л Ъ Р И (23-та ямболска)

• 21 091
  • 721
  •   1
Отговори
# 615
  • London
Ххехех, бялото кученце расистче било, бях забравила на кой принцип напада. Joy И мойто е като види цигани и става страшно. hahaha Налучкал си ги филмите и двата много хубави. Препоръчвам Simple Smile Peace

Insidious, не ми хареса първата част та втората изобщо не смятам да тегля. Mr. Green

# 616
AQUA, втора част гледа ли я?

Аз за втори път се будя през нощта и едно лице изплува пред погледа ми, особено от една сцена - добре се бяха справили с образа й, според мен.
Да, точно втората част гледах Simple Smile
Ми аз по принцип си сънувам кошмари от години, при това такива, пред които много ужаси бледнеят, но във връзка с филма нищо не ми се е присънвало Laughing

# 617
О, и аз не сънувам кошмари от филми. Просто като се събудя през нощта и тази ми се явява Simple Smile

Преди месец като гледах Амитвил, разни сцени от него ми изникваха - ей така, ни в клин, ни в ръкав.

Опитах се да гледам "127 часа" ми не мога. Не може и не може да ми привлече вниманието, а принципно обичам подобен род филми. Но този не успявам, откачам - хваща ме съклета. А и не си падам по Франко.

# 618
  • Ænima/Albuquerque
Сам, как е времето при теб? Ама не метеорологично погледнато.  Mr. Green

# 619
Сам, как е времето при теб? Ама не метеорологично погледнато.  Mr. Green

Rolling Eyes А как?

Тъмно и студено.

# 620
  • Ænima/Albuquerque
Тъмно, м? Ма нонстопско, а?  Confused

# 621
Тъмно, м? Ма нонстопско, а?  Confused

Има някакъв сумрак по час и половина - между 11 и 1. Другото си е нощ. И намалява.
До 21 декември - най-тъмния ден в годината. т.е без грам светлина. След това започва да просветлява по 10 мин. на ден някъде.
 Разказва ти се играта на организма. Страшна умора. И ме болят очите от постоянна изкуствена светлина.

Интересно е седмица, две, това с тъмното. После просто се нуждаеш от слънце и светлина.

# 622
  • Ænima/Albuquerque
Уф, душичка...  Confused

# 623
Интересно е седмица, две, това с тъмното. После просто се нуждаеш от слънце и светлина.

Мен ще хване страшна депресия. Тези, които са родени там са се нагодили, ами пришълците като теб сигурно полудяват.

# 624
  • Ænima/Albuquerque
Аха, и аз ще изпадна в бесна депресия... доста бързо при това...  Tired

# 625
Аз съм нощна птица, само за там съм. И сега често спя през деня, а през нощта будувам. Crazy

# 626
  • Ямбол
Аз съм нощна птица, само за там съм. И сега често спя през деня, а през нощта будувам. Crazy

И аз съм за там.  Mr. Green

# 627
  • Ænima/Albuquerque
Въобще не мисля, че ще сте ок, ама вие си приказвайте.  Mr. Green

# 628
Така си мислите, и аз така си мислех. Но реалността е друга. организмът се нуждае от светлина и слънце. Физически се скапваш, повярвайте ми. Депресиите се усилват и появяват с бясна сила.

Тук самоубийствата нарастват двойно през тъмния период.

# 629
  • Ænima/Albuquerque
Мани ги, те си представят живот пълен с нощонощен купон, пък то и на работа се ходи, тва-онова...  hahaha
Току-що се депресирах при мисълта за една работна седмица в тия условия. Отивам да си легна...  Tired

Общи условия

Активация на акаунт