У Ж А С И, М И С Т Е Р И И, Т Р И Л Ъ Р И (23-та ямболска)

• 21 088
  • 721
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Аз съм нощна птица, само за там съм. И сега често спя през деня, а през нощта будувам. Crazy

И аз съм за там.  Mr. Green
И аз тва тръгнах да пиша, ама дребното ме задърпа. Mr. Green

# 631
Аз наистина обичам нощта, но защото е нощ и повечето хора спят, някак ме успокоява. Но ще ми е много странно постоянно да ходя на работа през нощта. Crazy Само предполагам, че ще съм ок, но не е сигурно. Не обичам слънце и светлина, у нас е тъмно и през деня. Grinning

# 632
  • В Космоса
Оле, Сам! Hug Не позволявай на мрака да подчини мислите ти! Naughty Мисли си хубави неща само. Heart Eyes
И аз съм нощна птица, ама нощна парти птица. Ако ми се наложи да нощноптичкувам по работа, да видиш как ще ми се предреме набързо. Joy

# 633
Аз наистина обичам нощта, но защото е нощ и повечето хора спят, някак ме успокоява. Но ще ми е много странно постоянно да ходя на работа през нощта. Crazy Само предполагам, че ще съм ок, но не е сигурно. Не обичам слънце и светлина, у нас е тъмно и през деня. Grinning

И аз съм така. Понякога прекалената светлина и слънце ме дразнят.

Но, повярвай ми да живееш и да ходиш на работа в постоянна тъма е нещо съвсем различно.

# 634
  • Ænima/Albuquerque
Ан тъй, Сам, нАсОли го тва Бебище наивно!  hahaha

# 635
Оле, Сам! Hug Не позволявай на мрака да подчини мислите ти! Naughty Мисли си хубави неща само. Heart Eyes

Hug Опитвам се, но и на мислите влияе.

Сарк, бебето е сладко бе, неща да го и насолявам, ни "осолявам"  Laughing

# 636
  • Ænima/Albuquerque
Бе, че е сладко - сладко е, ама толкоз па наивно!  hahaha

Сам, голяма жмуцка, няма да се даваш, тука ще седиш да помагаме, ако има нещо.  kiss

# 637
Бе, не съм наивна. Joy Само предполагам, като ми дойде до главата, тогава ще ви кажа. Mr. Green Мъ, вярвам на Сам, де. Hug

Както ме осолихте, да не вземете и да ме направите на мръвки за Коледа? Confused

# 638
Ааа, не, аз ще се побъркам от студ там! А и това действително си е много депресиращо - постоянно нощ и постоянно ден. Въпреки, че си лягам сутринта и спя през деня, не бих могла да издържа на живот без слънце и топлина. Обичам много слънцето и ми е приятно да ме нагрява докато си спя newsm46
Нямам никакъв проблем със спането през деня, имам проблем с нощното спане.
Аз съм някакъв смахнат случай и в това - хем толкова обичам слънцето, хем почти не го виждам, защото спя по това време #Silly

# 639
Добро и студено утро !

Не мога да се стопля..бррр.
Разглеждам сега и аз предстоящи премиери.

Това звучи обещаващо.
Jupiter Ascending
http://www.imdb.com/title/tt1617661/?ref_=vi_tt_t

А Годзила 2, какво още може да се измисли ?  Thinking

# 640
  • Berlin
Самсара, във Финландия ли си? Simple Smile

# 641
Ако не се лъжа,Сам е в Норвегия. При викингите. Wink Да си кажа,и аз не бих живяла в толкова студена страна,но като знам какви готини мъже има там... Heart Eyes

По темата-Припомних си "Клетката" с Дженифър Лопес. Гледаше ми се такъв странен и откачен филм.

# 642
  • Ænima/Albuquerque
Много харесвам "Клетката", супер ненормален филм!

# 643
Много харесвам "Клетката", супер ненормален филм!

Даа,освен това е един от малкото филми,в които ми беше мъчно на психопата. Не че одобрявах нещата които правеше,в никой случай. Абе който е гледал филма знае защо.

# 644
  • Ænima/Albuquerque
Мда. Има нещо адски депресиращо в цялата му атмосфера. Бррр! Абе, много голям филм.
Не съм го гледала скоро, ще преговоря, мерси че ме подсети, АлиHug

Общи условия

Активация на акаунт