Априлче палаво лудува и за празниците се вълнува :)

• 28 816
  • 749
  •   1
Отговори
# 660
poli_1771, добре дошла! С теб имаме разлика 3 дни, аз съм висока 176 см.  и до момента съм качила 3,5 кг, а бебето дори върви с 1 седмица напред по размери и тегло от самото начало. Недей да се притесняваш и влияеш от хорското мнение, важното е ти и бебето да сте добре  Peace

# 661
Здравейте и от мен Simple Smile
Относно празниците ни е станало традиция Бъдни вечер в свекърите, а при моите родители Коледен обяд. Обикновено се събираме за Коледна вечеря в едни приятели.За нова година мислехме да се съберем огромна група в Белмекен, малкия да се порадван на сняг. Но като видяхме какви са прогнозите за много сняг точно по нива година, а и там доста си понатрупва, не ни се рискуваше и ние се отказахме да ходим и сега още не се знае къде ще сме Thinking. Все ще измислим нещо.
За килограмите, според мен няма значение колко  в + са, стига жената да се чувства добре...после със предстоящото безсъние, а и след това с тичане по детето, все ще се валят, няма как  Laughing

# 662
Точно се връщам от преглед и на мен все ми казват, че съм прекалено слаба (+2 кг за 20 седмица), пък се оказа, че бебето е даже в горната граница и според лекарката е повече от добре;)  До тук всичко супер, само където ни потвърдиха, че е момиче:/ пък ние така се бяхме настроили и толкова бяхме сигурни, че е момче Rolling Eyes Има ли някоя от вас, на която в 20 седмица да са и казали един пол, пък после да се е оказал другия? Tired Не че не се радвам, но някак си не мога да се настроя за момиченце.....

# 663
  • в 1001-та нощ
На моя приятелка в 6 месец и казаха, че всъщност ще е момиче, а не момче. Ходеше при Щерев, там роди и двете си деца, не е претупвана  Peace

# 664
Dzverr, в темата от предната ми бременност имаше една жена, която в 20-та седмица на ФМ разбра, че чака близнаци Grinning. Били са едно зад друго и на предходните прегледи лекарят не е хванал двата пулса. Така че всичко е възможно:)

# 665
На мен преди 2седмици ми казаха момиче на ФМ, а на днешния преглед при ЖК ми казаха момче......... Затова още съм на то, че се обърквам............,но важното е да са ни здравички бебоците Simple Smile))

# 666
  • London
Аз си видях атрибути на монитора, щом аз дето не разбирам ги различих не ми се вярва да ме изненадат тепърва с момиче. Flutter Но при мен няма и да има повече сканове, освен ако нямам някакви индикации, проблем и тн за да се проведе. Peace Сега ме тревожи повече запълнения график на Аполон, преди празниците работи тройно, вярно за няколко дни изкара заплата като за половин месец, но ми се ще да намери време да идем до авто къщи, да изберем мебели за хола. Все нас си чака. Tired Някой има ли впечатления от Лексуса като кола, нямам познати с такава пък събирам отзиви като че сме се спрели на тази марка.

# 667
Може ли едно въпросче, днес ми пуснаха едно изследване за алфа-фетопротеин резултатите са AFP 102.0 IU/ml при дадени референтни граници от 0.00-9.00  Thinking На ЖК съм чак на 6 януари и........ ако някой е наясно???

# 668
  • София
La Catrala, http://www.parkers.co.uk е може би най-големият и най-реномиран сайт за ревюта на автомобили и мнения на хора за коли, които са карали. Мисля, че ще ти е полезен. Иначе Лексус е марка на Тойота, но е във високия ценови клас, позиционира са като марка за луксозни коли. Какво реално е обаче дереджето и дали отговаря на маркетинговото си представяне не знам:) Паркърс ще ти помогнат със сигурност обаче. Добре е предварително да си набележите какво точно търсите в един автомобил: габарити, разход на гориво, проходимост, имидж, комфорт (окачеването е супер важно), интериор, здравина и т.н. Ако нещо се колебаете между различни модели може да ползвате този сайт: http://www.thecaryoudrive.com/bg/0292c598, защото може да сравнява по характеристики няколко модела едновременно (дала съм ти конкретно страничката с всички модели на Лексус). Успех в търсенето!

# 669
  • London
La Catrala, http://www.parkers.co.uk е може би най-големият и най-реномиран сайт за ревюта на автомобили и мнения на хора за коли, които са карали. Мисля, че ще ти е полезен. Иначе Лексус е марка на Тойота, но е във високия ценови клас, позиционира са като марка за луксозни коли. Какво реално е обаче дереджето и дали отговаря на маркетинговото си представяне не знам:) Паркърс ще ти помогнат със сигурност обаче. Добре е предварително да си набележите какво точно търсите в един автомобил: габарити, разход на гориво, проходимост, имидж, комфорт (окачеването е супер важно), интериор, здравина и т.н. Ако нещо се колебаете между различни модели може да ползвате този сайт: http://www.thecaryoudrive.com/bg/0292c598, защото може да сравнява по характеристики няколко модела едновременно (дала съм ти конкретно страничката с всички модели на Лексус). Успех в търсенето!

Мерси много Дао, страхотна информация си ми подбрала и със сигурност ще ми е от полза. Hug

# 670
Bi-bi-to, на твое място бих се обадила на лекаря си и бих отишла на извънреден преглед, за да не се натоварваш излишно с чуденки и съмнения.

# 671
Лексус нямам, но нашият модел на Тойота се продава и като Лексус, така че .. разкошен автомобил. Само, че аз не мога да свикна все още, че на стария опел за 10 години смених една водна помпа, а на това чудо за една година - амортесьор, някакви стабилизиращи работи... при това не сме го и карали кой знае как ..
Вижте и къде ще го поддържате. В Тойота е скъпо, но има и няколко второстепенни автомобили, които работят основно с Тойота и предлагат на практика същото на малко по-различни цени.

# 672
  • London
Ние все японски коли сме карали и съм останала с впечатление, че не се развалят често като Рено, Пежо и тн. Mr. Green Вярно обаче развали ли се нещо, не е евтино. Peace Но то и с колата е малко на късмет, понякога просто не попадаме на качествена.

# 673
Тя не, че не е качествена, просто и знам състоянието преди година и историята и ми е странно, че на сравнително нов автомобил може да му се развали амортесьор, при това колата е от тези, които уж са правени да се движат вечно на всякакъв терен. А ние един-два пъти сме я карали по планините и при това много внимателно.
Да не говорим, че мъжът ми завъртайки по-рязко ключа успя да счупи на две една метална пластина колко палеца му на дебелина...
Явно качеството на автомобилите пада.

# 674
Аз все по губя надежда, че то рядко от момиче го сменят на момче...май обратния случай е по-често срещан! Ама какво да се прави, не ги избираме по поръчка....то аз по скоро заради таткото май се натъжих, че той много искаше момче, а не че аз не искам момиче....

Общи условия

Активация на акаунт