Априлче палаво лудува и за празниците се вълнува :)

• 28 785
  • 749
  •   1
Отговори
# 690
При мен хранителните навици не се промениха особено,единство сутрин закусвам,което преди не се случваше.Храня се нормално,сладко,солено,тестени изделия ..каквото ми се хапва,кафето също не съм го спирала само намалих дозата,чайчета също пия ..с една дума от към хранене съм си ОК.
Колкото до килограмите - после ще влизам във форма Grinning

# 691
Здравейте момичета   bouquet Най-накрая и аз да се похваля - днес мина моята ФМ и доктора каза че всичко е наред  newsm44 newsm44  Бебето ще е момче, тежи 510 грама  Heart Eyes В 24 г.с. съм и съм с предна плацента (каквото и значение да има това).
Може ли да ме добавите в списъка отпред с термин 17.04. и синьо щъркелче  preggo

# 692
  • София
Hadzhiyska, радвам се, че всичко е наред, но може би терминът ти е грешен? По последна дата на аменорея аз съм в 24 г.с. и терминът ми е 4 април.

Относно килограмите +5 съм. Успях да се тегля, докато бях на гости при родителите ми този уикенд, че при женска консултация такова нещо не правят  Laughing С навлизането във втория триместър някакси се върнах към старото си аз, като вкусове и хранене. Не мисля, че се храня по-различно от преди като количество и качество. Обичам солени храни, но с навлизането в 6-я месец вече се старая да избягвам много солени неща, защото ми се случва на 3-4 пъти да се събуждам с подути ръце. Друго не ми се подува, слава Богу, и се води нормално, но гледам да взимам мерки навреме, че понякога дори боли. И да - за влизане във форма има време:) Според първо ще ни се иска да се наспим, а после да сваляме кг  Laughing

За празниците сме си у дома, както всяка година. Родителите и на двама ни не са в София и нито те, нито ние имаме възможност да се разтакаваме из България.

# 693
Здравейте и от мен, отново! Ще помоля, ако е възможно и на мен да добавите синьо щъркелче, терминът ми е 19.04. Предварително благодаря !

# 694
Ето го, Коледното настроение ме завладя днес Simple Smile и станах от леглото да направя един сладкиш с круши Simple Smile
Най- накрая от 3 дни и аз усещам бебето Simple Smile Тази нощ ме събуди чак. Аз съм 3,5 килограма от началото, въпреки лежането и постоянното тъпчене  Embarassed , но не бях в най- добрата си форма в началото на бременността, защото няколко месеца преди това спрях цигарите и качих 6 килограма, а и винаги съм била ... пищна. Но 90-дневната диета върши чудеса, затова изобщо не се притеснявам, все ще ги сваля когато му дойде времето.

За Коледа роднините ще идват у нас Simple Smile, а за Нова година ще сме с приятели на домашна обстановка. Винаги преди това сме се събирали по 20-30 човека в някоя вила в някое приказно кътче на България с много сняг, но тази година всички са бременни или с малки бебоци Simple Smile

# 695
Като спомена сладкиша с круши ,се сетих за джинджифиловите ми сладки,които съм обещала да направя за цялата къща  Laughing , ама ще сколасам до Коледа де ... Heart Eyes
За Коледа ще сме с цялаааааттаааааа рода , за Нова Година и ние ще сме с приятели в домашна обстановка

# 696
Да се похваля и тук с момченце  Simple Smile  Сега ще се чудим за име Simple Smile

А вие как ходите по махани и кръчми, дори и ресторанти, В Плевен навсякъде се пуши, та никъде не ходя, отказахме сумати му банкети, но не искам да тровя мъника. Много ме е яд, че никой не спазва тоя закон за пушенето, дори и в кафетата  Close

Divache, доколкото знам в Ростов са много стриктни към забраната за пушенето, но той си е ресторант...

Аз за хапване , хапвам повече , но не мога да кажа, че се тъпча. Просто преди не закусвах и първото ми ядене беше наобяд, а сега...трябва да закуся задължително, а понякога и до обяд още нещо дребно ям.

За празниците май ще сме си вкъщи тази година.

Момичета, като ви пускат изследване кръв и урина по жк - уринта трябва ли да е първа сутрешна или не е задължително?

# 697
  • Sofia
Ами на мен в лабораторията на Полимед, защото там се следя, иначе мисля навсякъде, където работят със ЗК. Урината най-добре първа сутрешна и в стерилно шишенце от аптеката.

# 698
Ами на мен в лабораторията на Полимед, защото там се следя, иначе мисля навсякъде, където работят със ЗК. Урината най-добре първа сутрешна и в стерилно шишенце от аптеката.

Благодаря, Monadirs. Предния път не беше първа сутрешна и затова се зачудих, а по направлението не мога да разбера..

# 699
  • Sofia
И мойта не беше и излезе бъкана с бактерии, затова пуснах още ведъж първа и стерилна и всичко си беше ОК, затова и втория път направо пак така, за по-сигурно

# 700
  • в 1001-та нощ
Добавени сте, Момичета  Peace

Дава се първата урина, защото е по-концентрирана, но е хубаво да се изпишка малко и да се събере остатъка. Причината е да се избегне замърсяване  Blush За целта е хубаво да се измият добре и ръцете и гениталиите Simple Smile  Ако урината не е стерилна - може да покаже нещо - тогава се пуска втора проба, вече с взетите мерки  Peace

# 701
  • София
Здравейте,   Simple Smile
аз също си ям нормално, но съм + 7 кг. Забременях на 55 кг, а сега съм 62 кг. Не се тъпча, но и си хапвам когато и каквото ми се дояде. Всички констатират, че имам голямо коремче и се надявам там само да качвам, но се усещам и в крачетата и дупето да съм се поналяла, но както всяка от нас завършва тази тема с килограмите... Важно е бебоците да са здрави!
Днес сутринта в корема ми се проведе цял танцов спектакъл, то бяха пируети и подскоци... мадамата вътре се беше развихрила... newsm44

# 702
Здравейте,
ох да ви се оплача- лекарката, при която си видя ЖК в Токуда- Борислава Попова, вече 3 месец ще я няма. Сега ще трябва да си търся май нов лекар, който да ми я води. ooooh! Има ли някой при нея или при друг лекар в Токуда. Моля споделете инфо.   Thinking Не успяха да ми кажат каква е причината да отсъства толкова дълго време, но изобщо не е коректно така ...... Tired

# 703
  • в 1001-та нощ
Ах, много неприятно, аз родих при нея първото си дете и бих родила още 10 пъти в нейните ръце Simple Smile

Д-р Илиев - също е много спокоен лекар, ако не те притеснява, че е мъж, д-р Корсачки също  Peace

Peace

# 704
Патенце, аз ще съм при д-р Лазарова за втори път, спокойна съм с нея и се чувствам в сигурни ръце.

Кардиографията мина добре, май всичко е наред. Д-р Спасов наистина обяснява много подробно, друг е въпросът, че аз нищо не разбрах  Joy Важното беше, че всичко е наред за момента (Не може да се гарантира, че няма да се появи някакъв проблем в бъдещ етап, но това важи за всяко едно нещо)

Бебето върви леко мъничко, малко под средните килограми и размери за седмиците си, но все пак в норма Simple Smile

Урината стерилна, първата сутрин, средна - нито първа, нито последна. Кръв на гладно.

Общи условия

Активация на акаунт