КИВИ + КОМ = КИС - 27

• 55 719
  • 619
  •   1
Отговори
# 240
добър ден!
Аз... отивам след малко да си уволнявам един от хората....Крайно ми е неприятно и болно...но това просто не може да продължи. Не честно спрямо всички нас - останалите - дето си скъсваме задниците от работа!
Пиша ви малко да се успокоя...защото ще получа удар - да знаете... Embarassed
това не е инцидентно спиране на работата - това е постоянно..дори якето си не съблича...при все че е поне 28 градуса в цеха... Да е готов за тръгване...за обедна почивка или за края на деня... Нямам думи...не знам какво да мисля...
Скрит текст:
Простете че пак ви натоварвам- но главата ми вече ще гръмне!

# 241
..дори якето си не съблича...при все че е поне 28 градуса в цеха... Да е готов за тръгване...за обедна почивка или за края на деня...
или за у тях си, ама за постоянно. Mr. Green ooooh!

Като си спомня аз на какво бях подложена(пролетта когато работех), как не подвивах крак, не ползвах почивки и не се хранех .. и на всичкото отгоре ми държаха сметка кога и дали ще ходя до WC .. това неговото си е направо пашалък!!
Отивай и приключвай въпроса, Юле!
Нямаш нужда от такъв човек. Naughty

И не ни натоварваш, затова сме тук да си даваме съвети, подкрепа и позитивна енергия(макар и от разстояние). Hug Hug Hug

p.s. Имаме си сняг, вали тихо, тихо и трупа ... newsm44

# 242
  • София
Юле,такъв човек не ти е  нужен.Предполагам ,че вече всичко е приключило.
Аз  работех допреди година и малко повече във фирма за кредити,
броях огромни суми пари.Не знаех ,какво е отпуска или болничен.Не  се прибирах при децата си имах ужасно много работа.Още има клиенти,които ми се обаждат  по телефона или ме спират на улицата,донякъде  ми е приятно ,но и много болка остана в душата ми.На няколко пъти се сменяше ръководството и накрая ме  съкратиха ,а оставиха мързелите.Дори в деня на моето съкращение (14 08_ като на 15. 08., аз има имен ден(,двете мързелани закъсняха с  около един час без обяснение просто ей така.
Снимката е потресаваща,а колегите му как са го търпели това човеченце?
За съвети винаги сме насреща.

# 243
  • София

Юле,такъв човек не ти е  нужен.Предполагам ,че вече всичко е приключило.
Аз  работех допреди година и малко повече във фирма за кредити,
броях огромни суми пари.Не знаех ,какво е отпуска или болничен.Не  се прибирах при децата си имах ужасно много работа.Още има клиенти,които ми се обаждат  по телефона или ме спират на улицата,донякъде  ми е приятно ,но и много болка остана в душата ми.На няколко пъти се сменяше ръководството и накрая ме  съкратиха ,а оставиха мързелите.Дори в деня на моето съкращение (14 08_ като на 15. 08., аз има имен ден(,двете мързелани закъсняха с  около един час без обяснение просто ей така.
Снимката е потресаваща,а колегите му как са го търпели това човеченце?
За съвети винаги сме насреща.

Аз пък днес съм на родителска среща.Била задължителна.Таткото е получил имейл,за присъствие,и ако не може да отиде да се свърже с класната.
И да се похваля за първи път децата писаха Литературно интерпретативно съчинение и сина ми има петица,девойката е с три ,но щяла да  си я оправи.

# 244

И да се похваля за първи път децата писаха Литературно интерпретативно съчинение и сина ми има петица,девойката е с три ,но щяла да  си я оправи.

..Браво! Това си е пътечката на израстването......Да са живи и здрави!.......Тройката се оправя,щом детето е съвестно....Важното е стрес да няма в къщи,щото дава лоши последици...... Hug Hug Hug

Юле,Ич и да не получаваш удар викам аз! ..... Таквиз търтеи да си стоят в къщи!..... Не заслужават да имат работа такива......Тъй,че режи спокойно и без да се чувстваш виновна! (щот си те познавам вече! ) аЙ няма нужда да се чувстваш зле,зарад готованковци дето смятат да получават пари на чужд гръб!.......
Нека си седи без работа и без пари и да се оплаква ,колко е тежко в нашата държава......Офффффф....Подпалих! Такива наЙш ли как бързо ги оправям аз......Хич не им "цепя басма" ...

Ако видя,че човека срещу мен е свестен - душа,сърце,цялото ми време и всичко дет имам ще споделя с него.....Ама разбера ли,че не се отнася честно към работата или ,че нещо ме лъже и ме баламосва или ми говори зад гърба .....Късам и хвърлям! Трещят светкавици и......Да не си покрай мен в такъв момент.....
Хич не мога да търпя използвачи и тарикати значи......  Naughty
Затова и не ме долюбват всички дето смятат,че ...."има балъци ,дето могат да свърат нещо вместо мен - що да се пОтя аз" ....

# 245
  • Пловдив
 bowuu bowuu smile3534 smile3534 smile3534

Скрит текст:

# 246
  • София
Зиче,страхотно фото!

Добро утро!!

Последна редакция: ср, 11 дек 2013, 07:37 от Мама на трима.

# 247
 wavey  Добро утро !

Мама х 3 идвам за кафенце  Simple Smile, тенкю за което  Hug  

Зиче, страотна си  Heart Eyes Hug  

Юле, изгони ли го тоя или още си в чуденки  newsm78 , като гледам на фотото той си седи  като надзирател бе мама му стара и аз се чудя другите как го траят там  newsm78, тъй че, хич и да не те боли главата и никакви угризения  Naughty  Hug

Мамче, и при нас вчера заваля сняг, ама до вечерта се и стопи, при вас има ли още?

Ние снощи ходихме на театър, отново имах щастието да гледам великата Стоянка Мутафова. Голяма емоция беше. Накрая си взех и автограф, даже и няколко думи си разменихме, толкова се вълнувах и още ме държи. Прекланям се за кой ли път пред тази жена, наистина е невероятна  bowuu

Хубав ден от мен и много много  Hug Hug Hug  за всички вас   lovekiss Two Hearts

Последна редакция: ср, 11 дек 2013, 10:26 от Анонимен

# 248
  • Талант на 2012,2013 г.
Добро утро  Hug

И хубав ден на всички! Hug Heart Eyes

# 249
Добър ден!
Забелязахте ли каква дата е днес 11.12.13?

Анкасче, и при нас вече почти няма сняг - само леко по покривите на къщите, на колите, и по тревата .. Обаче за сметка на това студ и половина в изобилие. cold

Момичета, имам един призив - преди време и Мастерчето беше писала същото ..

Скрит текст:
По стечение на обстоятелствата ни се случи да загубим скъп човек в темичката и вече не сме така разговорливи. Confused

Понякога просто ми се пишат няколко реда, но е глас в пустиня. Confused
Не можем да поддържаме темата само 2-3-4 човека, а понякога някои си говорим/пишем сами!
Нали уж тук, в това виртуално местенце сме се събрали за това,  да си споделяме, да си даваме подкрепа и добра дума .... Rolling Eyes
Всяка ни се е вглъбила в своите си неща, мисли и планове, обаче тогава темата ни се обезсмисля ..

Последна редакция: ср, 11 дек 2013, 14:09 от ♥Mam4e♥

# 250
Милите ми те.  Hug

Мамче, Мастерче, съжалявам, че понякога ви се налага да си пишете сами, пък и не само на вас. Но - сами разбирате - животът е такъв, че не винаги можем да се съберем. И не е само заради тъгата по Люската. И преди ни се е случвало. Много мразя да се самоцитирам, но понеже Зичката ме е изтипосала на първа страница, ще си позволя да го направя:

Скрит текст:

Тук наистина сме се събрали сродни души. Чувствам съвсем същото, каквото и вие. Животът е страшно динамичен. Не винаги имам време да обърна внимание на хората около себе си, а знам, че понякога е жизнено важно. Понякога времето не ми стига дори за сън и храна. Понякога съм съвсем изтощена и едвам намирам сили да се довлека до леглото, камо ли да вляза тук. Но въпреки това почти всеки ден успявам да открадна секунда и да погледна какво сте писали, как сте. И винаги имам какво да ви кажа, винаги се радвам, тъгувам или ядосвам с вас и искам да ви подкрепя, утеша или просто да ви се усмихна. Не винаги успявам. Но винаги го правя в сърцето си. Знам, че от дълго време вече много от нас изпаднаха в повече или по-малко трудно положение – тежки болести, липса на работа, проблеми с роднини, некоректни партньори и клиенти и какво ли още не. И знам, че "излизането от дупката" е много по-лесно на думи…. И ето че все по-рядко се "срещаме".  Но нали знаете, че истинските приятели си остават близки, дори и да не се виждат с години. И винаги имат какво да си кажат, дори и след дълга раздяла. Тук не е някаква институция, където трябва да се разписваш през определено време, за да не те санкционират. Въпреки крилатата фраза "явете се на отчет". Grinning Тук просто е мястото ни за среща – всеки ден, по всяко време. Това е нашата квартална градинка, нашата маса в кафенето, нашата пейка в парка, нашата тайна пощенска кутия. Тя е тук винаги и ни чака. Понякога се събираме всички, понякога идват само един, двама…. Но е важно, че я има и че винаги можем да дойдем и да поговорим с приятелите си или просто да им оставим съобщение. И винаги ще сме тук, за да си помогнем в нужда. Това, че не се срещаме всеки ден, не значи, че няма да се съберем, когато трябва. За добро и зло. И съм щастлива, че съм част от всичко това, щастлива съм, че ви имам. Heart Eyes
Няма защо да се притесняваме, че рядко пишем. Знаете ли, понякога самата липса на новини значи, че човек просто няма какво да каже в момента. Е, ясно е, че всички предпочитаме да другите да се обадят поне с една дума, но не винаги се получава. И непишещият няма защо да се чувства виновен, защото и никой не му се сърди. Всички разбираме, всички усещаме….

Момичета, не знам как е при вас, но аз тези дни нямам и минутка свободна, че имам и много извънредни задачки за вършене, едва ми остава време да ви прочета набързо. И затова не пиша. Не защото нямам какво да ви кажа. Моля ви, не ми се сърдете, че не съм редовно тук. Струва ми се, че и при много от нас е така: за Юлето краят на годината е най-натовареното време, на всичкото отгоре има проблеми и с нагли мързеливци, дето са дошли на работа, за да си вземат заплатата и да не харчат пари за отопление в къщи! (м..ка им!) Зичка се разкъсва на сто места да свърши работа, да се поргижи за домашните, да обърне внимание на всеки, който има нужда от нея, да сподели и някоя рецепта "на ползу роду"...
Други пък имат проблеми от различен характер, които също не им дават възможност да се отчетат подобаващо....
Но това не значи, че не мислим една за друга, че не искаме да се "срещнем".
Знаете ли, понякога само поглеждам за секунда и като видя, че някои е писал, душата ми се стопля. Не винаги успявам да го прочета веднага, дори не винаги виждам кой точно е писал - важното е, че някой е бил тук.... Затова не си мислете, че напразни се писали, щом никой не отговаря. Има огромна позла от думите ви,повярвайте ми.
Понякога на човек му е нужно просто да помълчи и да слуша разказите на другите. Докато дойде неговото желание да сподели, да разкаже. Приятелите не се карат един друг да говорят или да мълчат. Те се разбира просто така. Затова сме тук, затова сме точно ние - тези, които останахме след всякакви превратности.
Обичам ви, знаете го, нали?
И ще бъда тук всеки ден. Но не обещавам, че винаги ще има какво пиша. Simple Smile

# 251
Момичета,да ви се похваля,снощи станах леле-много се радвам и хвърча от щастие,но пусто съм болна и немога да отида да я видя.Бебчето е момиченце и се казва Тея.
Тук около мен върлуват страшни вируси,децата от групата ме заразиха,от 35 деца имам около 3-4 здрави,всичко друго е болно.
Ние в понеделник свалихме гипса,но ни хвана вируса и двамата ми бяха с температури,а Миро цели 4 дена се бори

Хубаво завършване на деня

# 252
  • Кьолн
Здравейте момичета!

Миро и Поли,честито ти племенниче! Да ти е живо и здраво! И при нас има в момента много вируси. И аз и децата са болни.

И на мен не се сърдете момичета,нямам време честно,а и не мога да дигна дъщеря си от компа за да пиша.

Анкас,завидях ти благородно! И на мен ми се ходи да гледам Голямата Стоянка Мутафова!

Мама на трима,браво на децата ти! Как учат само! А моите едва ли ще се стараят толкова...

Юле,не ни натоварваш! Даже напротив радвам се че познавам такъв добър човек като теб!

Аз днес имах важен термин,и забележете в 10 ч на 11 12 13.Какво съвпадение на цифри. И мина повече от добре в моя полза. Но аз щях да припадна от притеснение. И се подготвям за много важен тест другата седмица и трябва да уча много а време не ми остава.

Желая на всички една приятна вечер и много прегръдки на всички вас!

# 253
.....Тук не е някаква институция, където трябва да се разписваш през определено време, за да не те санкционират. Въпреки крилатата фраза "явете се на отчет". Grinning Тук просто е мястото ни за среща – всеки ден, по всяко време. Това е нашата квартална градинка, нашата маса в кафенето, нашата пейка в парка, нашата тайна пощенска кутия. Тя е тук винаги и ни чака. Понякога се събираме всички, понякога идват само един, двама…. Но е важно, че я има и че винаги можем да дойдем и да поговорим с приятелите си или просто да им оставим съобщение. И винаги ще сме тук, за да си помогнем в нужда. Това, че не се срещаме всеки ден, не значи, че няма да се съберем, когато трябва. ...................................

.......................
Няма защо да се притесняваме, че рядко пишем. Знаете ли, понякога самата липса на новини значи, че човек просто няма какво да каже в момента. Е, ясно е, че всички предпочитаме да другите да се обадят поне с една дума, но не винаги се получава. И непишещият няма защо да се чувства виновен, защото и никой не му се сърди. Всички разбираме, всички усещаме….
[/spoiler]

И ще бъда тук всеки ден. Но не обещавам, че винаги ще има какво пиша. Simple Smile
[/b][/color]
[/quote]

Подкрепям с две ръце!.........Аз нямам редовно време в което да влизам......Не винаги има какво да пиша....Или просто не ми се пише,но ми е кеф да чета.......Така,че Мамееей.......Казала съм ти! Ние тук в тая темичка сме много задружни и много ни пука една за друга(тъпо звучи,ама е вярно)....Така ,както никой не пише,.......Ако някой изреве да видиш какво ще стане......Всички ще се включат и ще подадат ръка.......Така сме тук! Не пишем по задължение....

А който има да споделя да пише! Аз не винаги мога да споделя всичко,което ме тормози.......В темата четат и доста индивиди дето ме познават,а аз не искам да знаят повече неща за мен,отколкото знаят близките до мен хора.......Затова не споделям някои неща......Но бих подкрепила всеки,който има нужда от компания или съвет или просто да си побъбрим.....

# 254
Мозилка,браво за успехите миличка! И на другите тестове ще се справиш - убедена съм!  Hug

Миро и Поли - честито ти племенниче! И да оздравявате бързо,че празници наближават ей..... Hug

Общи условия

Активация на акаунт