КИВИ + КОМ = КИС - 27

• 55 716
  • 619
  •   1
Отговори
# 330

Hug lovekiss Two Hearts

Зиче, и на мен не ми харесва новия облик на темата. Ходих и гласувах и петицията подписах. Пфуу ей на това исках или да му намаля шрифта или скрит текст и не намирам от къде , СМОТАНО СМОТАНО СМОТАНООО! сори момичета, ама...

Последна редакция: чт, 19 дек 2013, 09:26 от Анонимен

# 331
  • София
Добро утро и от мен!Нещо нямам желаниейце от онзи ден!

Мастерче,и аз правих вчера пръжки.Целия предиобед готвех.,направих им пълнени чуши,зеле със свинско,и арменски сладки.

Анкасче,мило има един бутон "още",там се намират скрит текст,малъкк шрифт и др. компоненти.

# 332
Ужас и безумие е новия облик.

Аз изчистих, пуснах пералня, съдомиялна, оправих лудницата.... Сега блажено пия кафе Heart Eyes .

Навън е нечовешки студ #Cussing out . ИСКАМ ЛЯТООО. И тък като това няма да стане, отивам да търся забаления на закрито. Малкия е на градина днес и утре, но ми се иска събота и неделя да се поразходим на интересни места.

А днес ако ми дойде желнието ще напаравя някакви сладки, курабийки или нещо такова.

# 333
Мастерче,и аз правих вчера пръжки
hahaha .....Хихихихихи.....Съмишленик имам!  Hug Hug Hug Hug Hug

У
Навън е нечовешки студ #Cussing out . ИСКАМ ЛЯТООО. И тък като това няма да стане, отивам да търся забаления на закрито.

Що бе миличка? След има няма няколко месеца и си уредена......Синоптиците гарантират идването на лятото към.......Някъде Юни май беше.......Ама казаха,че Май щяло да се оправи вече...... smile3532 smile3534 smile3533

После ще пърхаме от жега и много топло и т.н. ......мА карай да върви........Аз например на жега не мога да търпя.......Виж на студ по-мога......Щот като искаш можеш да се стоплиш(печки,парно,огънче,жарава,цър-пър на жаравата с червено винце  rotfImbo #Silly.......,ама като е горещо навън - трудно да се охладиш(освен с климатик,ама нещо не го харесвам аз.....)

# 334

Ей ви едно следобедно кафенце и от мен! Момичета, ама тая нова визия на бг-мамата хич не ми допада! А от смартфона и преди беше трудно, сега е съвсем трудно да ви прочета

Аз да ви споделя, че вече съм усърдна ученичка по английски. Записах се по програмата" аз мога повече" и от 13 януари съм три пъти седмично по 4ч на английски. Попълних предварителния тест и ме одобриха за напреднали  bowuu Сега всяка вечер с Жорко четем и превеждаме едни книжки и си припомням граматиката. Hug

Внимавайте, че идва мащабен грип. Аз втора седмица съм с болно гърло и кашлям като за световното.  ooooh! Пия евкалиптови капки и около мен не се диша, коалите юели да измрат от глад , ми викат мъжете вкъщи  Joy

На всички ни е нанагорно пред празниците, но това е положението!  Heart Eyes

Цунки на всички ви!
Зиче, ама тая картичка от 1 страница ще си я разпечатам на календар, така да знаеш. Благодарих ти вече, но пак ми се ще да го направя!  Hug Hug Hug  bouquet

# 335
Мастерче, много ми е благо на душичката като е жега навън. Мрънкам понякога, ама с добро Laughing .
А тая сутрин.... изпуснахме си трамвая, съответно си изпуснахме и автобуса. Повече от 30 мин. си утрепахме само от висене по спирките. Умряхме от студ ooooh! .Навън всичко замръзнало... Не искам да си мисля като стане -15 - -20 как ще оцелявам Crossing Arms .

Паце, браво Party ! Много хубаво си направила, леко минаване на курса Hug

Тая вечер си купих 2л. домашно червено винце за Коледа. Не го опитах, но се надявам да ми хареса. Че и аз каквато съм пиячка Joy Joy така хубаво ще изкарам от Коледа, та чак до Нова година hahaha .

# 336
Хейли,  ще оцелееш Simple Smile Ела в нашият край да тренираш за ниски температури.
Момичета прибрах се - утре последна вечер - не ми се вярва чак.... ох ще изкарам още 24 часа... и после.... ах как си мечтая за после....
лека нощ от мен @--)---

# 337
  • София
Днес имам повод да ви почерпя,тъй като имаме годишнина,и то цели 15 откакто сме семейство.Ето заповядайте!
Скрит текст:

Мастерче,много обичам пръжките.В началото си правих уж само за мен,а мъжа и децата ги изяждаха,а уж не обичали.Аз ги ям от мъничка,баба ми ги правеше.
Паце ,аз също бях на такъв курс по английски ,точно същия три пъти в седмицата от 9 - 12.30 часа.Доволна съм.По коя система ще учите?

Да днес  е Игнажден Ето ви още за празника:
Скрит текст:
Игнажден е

СВ.СВЩМЧК ИГНАТИЙ БОГОНОСЕЦ. СВ. ЙОАН КРОНЩАДСКИ (Игнажден). (Предпразненство на Рождество Христово). Църковен празник. Игнатий Богоносец бил ученик на св. Йоан Богослов. По-късно става епископ на Антиохийската църква, където пръв въвежда пеенето на божествените песни на два клира (хора), прието в последствие и от другите християнски църкви. Паството му го нарича Богоносец, защото той самият казвал, че "носи Бога в себе си, в душата си". Осъден е на смърт от римския император Траян заради верските си убеждения. Загива мъченически, разкъсан от лъвове. Според народните обичаи на Игнажден започват Новата година и Коледните празници.

Характерен за празника е обичаят полазване. По това кой човек (полазник) пръв влезе в дома ви сутринта, се гадае за здравето, плодородието и имането през годината. Ако се случи първият гост да е добър и богат, и годината ще е плодоносна. Според християнските представи от Игнажден започват родилните мъки на Божията майка, които продължават до Коледната нощ. Дните през този период се наричат "Мъчници". Жените тогава не трябва да похващат никаква домашна работа, за да забременяват и раждат лесно.

Ще ви питам нещо.Половината екран е от старата визия на бг мамма,а другата е новия .Само при мен ли е така?Много дразнещо ми е?

Хубав ден на всички желая!

Последна редакция: пт, 20 дек 2013, 08:57 от Мама на трима.

# 338
Добро утро на Игнажден! Wink

Не забравяйте за полазника - по това кой човек пръв влезе в дома ви сутринта се гадае за здравето, плодородието и имането през годината.Ако се случи първият гост да е добър и богат, то и годината ще е плодоносна.

На този ден не се дава нищо в заем, за да се запази изобилието и плодородието в семейството.

Тъй като Игнажден означава „пламенен ден”, днес именици са и хората, носещи имената: Пламен, Пламена, Огнян, Огняна, Игнат ..

Честито на празнуващите!Да носят имената си със здраве и късмет!  bouquet

Мама Х 3, честита годишнина!
Пожелавам Ви здраве и още дълги години да сте рамо до рамо, сърце до сърце  до дълбоки старини!

Юле, още малко остана, миличка!
Последен напън ..  Laughing
Пожелавам ти заслужена и приятна почивка край каминката в прегръдките на любимия! Hug Hug

Мастерче, много ми е благо на душичката като е жега навън. Мрънкам понякога, ама с добро Laughing .
Peace
И аз издържам на жегата, ама на студ хич ..

Хубав и спокоен ден, момичета!

p.s. Радвам се, че пак имаме "старият" изглед на форума!! Party

# 339
  • Видин
Здравейте, момичета Hug
Не съм ви чела, само влизам да се обадя че съм жива Crazy
От две седмици съм като парцал, с ужасно гадене и виене на свят Crazy
Докторката ми изписа някакви хапчета, но файдата никаква.Имам нужда да сменя служебната атмосферата с домашна /топла и спокойна/.Ще устискам до утре, надявам се.
Довечера сме на банкет с колегите и за първи път не ми се ходи CrazyУф...няма да се оплаквам повече...

Честито на празнуващите и именниците!Живи и здрави да се всички!  bouquet  bouquet  bouquet

Маме на трима, честита ви годишнина!
Обичайте се още моного по петнадесет!

Зиче, много мила коледна изненада!Благодаря ти! Hug
И аз оная вечер се "пребарах" към 3,30 ч. сутрината от банкет с "Фиданките" Joy

Целувам ви всички! Hug

Последна редакция: пт, 20 дек 2013, 10:29 от .Жаклин.

# 340
 santa2

Мама х3,  честита годишнина! Бъдете преди всичко много здрави, обичайте се и изживейте още много години заедно и щастливо  Hug

На всички много, много  Hug Hug Hug Hug

Скрит текст:
Аз съм болна, вирус ли е кво е не знам, ама нещо все към леглото ме дърпа, а имам толкова много работа  Crossing Arms

# 341
После ще пърхаме от жега и много топло и т.н. ......мА карай да върви........

Цитат
Българският бог на удивлението се нарича Бахмаааму.....

А двата сезона в България - басистуда и басижегата.

smile3534 Joy Joy

Анкасче, да оздравяваш бързо!Пийни една чаша червено винце да те сгрее. hug hug

# 342
  • Пловдив
ААА ЖАКИТО  СЕ ПОЯВИЛА  smile3501  love001
пази се момиче Hug HugГледах снимките  и разбрах кога си се"пребарала" Joy hahaha Joy hahaha

АНКАСЧЕ ,ЛЕКУВАЙ СЕ  Naughty и нашите деца бяха болни едни високи температури 39,9  ,ужас  ooooh!  но с антибиотик се оправиха.
ПАЦЕ, браво на тебе ,ученичката ми тя! Hug Hug

ЮЛЕ, огън служба не остана  Joy hahaha hahaha Хубаво да си отпочинеш през празниците. Hug Hug
Хейли ,Мамче, за мен сега е рая, зима... зима #Silly #Silly #Silly #Silly #Silly #Silly smile3534

МАСТЕРОНООООООУУУ txtloves

Мама х3,  честита годишнина!
Златна свадба да дочакате и после диамантена да подкарате!

Фейчето нещо ми се губи smile3506
Прегръдки за всички момичета не писали  Hug HugHug Hug

# 343
кой свърши , а??? Кой свърши всичките календари на света , а???? Mr. Green Hug
У-ВОЛ-НЕ-НИ-Ееееееееее.....

Ох, простете. Взимам си якенцето - и дим да ме няма!!!!!!
еее.... да не си помислите че утре намя да дойда на работа - ще дойда - ама няма да работя!!! Mr. Green Ще издам последните поръчки, ще си почистя работното място, ще си изпратя работниците в почивка и после вече - няма да стъпя до 2ри в офиса!!!! Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Ех, че я наредих!

Айде отивам си че отървах ЕХ фактор...поне края да хвана!!!!

Тройно Мамче - Честита Годишнина!
Другите - утре ще ви чета!!!! Mr. Green

# 344
Веднъж и аз да се вредя! Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт