КИВИ + КОМ = КИС - 27

• 55 712
  • 619
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте, мили мои! Hug

Аз влизам с една чудесна (надявам се) новина. С ММ решихме да се съберем. По празниците доста говорихме, вече успокоили се от емоциите и бурите, натрупаните неща през последните 2 години. Много неща погледнахме от друг ъгъл и видяхме грешките в себе си и правотата в другия. Утре си идва вкъщи и съм много щастлива.  Heart Eyes

А сега да се оплача. Малкия е добре, пу-пу. Обаче, аз го закъсах със синузита. Сега съм на АБ, капки, хапчета разни + физиотерапия Tired . Днес минах първия курс, остават ми още 6 Rolling Eyes .

# 436
 wavey  Привет, привет, привет  bowuu

Малеее, срамота, Мамчето рано рано кафенце сервирала и никоя от нас не е успяла да си вземе  Embarassed  Мамче, сега ми е късно за кафенце, ама все пак благодаря  bowuu и се надявам утре вече като го сервираш да си го пийна с кеф  Simple Smile   Hug  Празниците минаха и заминаха, други са се задали, но и задачките се трупат и са ни понаграбили явно. Аз уж вече оздравявам, само дето кашлям все още, но поне не ми е така измаляло. Ходих на очен лекар, че не виждам с тези очила и ей на, доста са ми се вдигнали диоптрите, но няма как ЕГН-то си казва думата  Laughing

Хейли, толкова много се радвам за теб миличка  Hug Hug Hug  По Коледа стават чудеса, хайде дано се наредят нещата, дано всеки е отчел грешките, важно е, че сте сложили всичко на везната и сте успели  да претеглите нещата трезво. Бъдете много, много щастливи, от цялото си сърце ви го пожелавам  Peace Hug Hug Hug

Хубава вечер на всички Peace  За мен определено след тази новина на Хейли наистина ще е по-хубава  Simple Smile  Добре започва годината, дано има повече хубави новинки. Обичам ви момичета, казвала ли съм ви  Heart Eyes Hug Hug Hug

# 437
  • София
hailie,Бъдете много,много щастливи и търпеливи един с друг!По Нова година наистина стават чудеса!Малкият ще е сто пъти по-щастлив от присъствието на татко си.Само с разговор се разрешават проблемите в едно семейство.Много късмет ти желая оттук нанатък!             
Скрит текст:
И задължително по силни капки з а носа.
Аз ти бях писала за геломиртол.Вземи си от него и няма да съжаляваш.На мен много ми помага.Зичката беше споменала за морска сол.Също действа,но при мен няма много голям ефект.
анкасче,днес съм спала  почти дообяд и затова не успях да си взема от кафенцето на мамчето.

Аз се надявам ,че до една седмица ще с е намали обема на работа в службата на мъжа ми ,и ще ставам пак рано.А и от другата седмица учениците пак тръгват на училище.

Днес  една приятелка роди бебе,момченце,да  и  е жив и здрав малкия бръмбар.

# 438

Добро утро! С пожелания за страхотен уикенд! Hug

Анкасче, Мама на трима, благодаря ви!

Мама на трима, такова пия - Геломитрол, капките са Тобрадекс. По-добре ми е вече, но носа ми още е запушен. Поне главата ми влиза в кондиция Laughing . Да й е живо и здраво момченцето на приятелката ти!

Ей, умирам си от яд, че две седмици се заминавах само и единствено с болести. Направооооооо #Cussing out #Cussing out

# 439
За много години мили приятелчета!  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Хейли,браво на вас! Дано да е добрият избор,това ,което сте решили ии повече да няма сръдни......Доброто семейство е това семейство,което се подкрепя в трудните моменти,а добрите случки да подхранват доброто настроение и усмивки.....Хората са го казали "Два остри камъка,брашно не мелят" ...... Ако и двамата отстъпвате без да смятате ,че това е пряко сили и насила- няма да имате проблеми....

Аз винаги съм смятала,че идеални хора няма и най-добрият съюз между двама души е ,когато двамата могат да живеят без да се дразнят от недостатъците на другия.....

Та,хайде хаирлия да е!  Laughing

Мама на трима,честито бебе на приятелката ти!

Ейййй.....хубави новини почват тая година....Айде дано цялата да е такава!

# 440
Мама на трима,честито бебе на приятелката ти!

Ейййй.....хубави новини почват тая година....Айде дано цялата да е такава!
Peace
От твоите уста в Божиите уши!
Хейли, много се радвам за теб и за твоето семейство!Много, много здраве и щастие ти пожелавам! Hug И нека от тук нататък хубавото за Вас да предстои!

Днес една мъгла, чак не е истина  ooooh! ... а вчера времето беше много приятно и имаше слънчице.Направихме си час и половина разходка с майка ми в парка.Климатиците починаха и икономисахме малко откъм разхода за ток.

Хубав съботен ден ви пожелавам!

Fасеbооk каза:
Аз познавам всички!
Gооglе каза:
Аз знам всичко!
Internet каза:
Без мен сте нищо!
Тока каза:
Аре, трайте си да не ви изключа!   ppp

# 441

Тока каза:
Аре, трайте си да не ви изключа!   ppp

smile3532 smile3534

# 442
  • София
Добро утро!Днес  е много студен януарски ден,навън е  една гъста мъгла нищо не  с е вижда ,от снощи е така.

Взимам си от тортичката и чашка с топло кафенце ,и сядам да чета,в маммата.
Благодаря за пожеланията към моята приятелка!

hailie,тези капки не са ли малко слабички.Моя мъж си ги слага  в очите,същите са.
Аз бих препоръчала капки,правени на място в  аптека,ако нямаш рецепта мога  да дам,ако бъдеш на линия.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Добро утро и в неделя на обяд!Заповядайте чашка  с кафе и от мен!

Хубав  и много,много топъл уикенд от мен ви желая!

Последна редакция: нд, 05 яну 2014, 11:39 от Мама на трима.

# 443
Ехаааа....КАФЕЕЕЕЕ  #Silly!!!!

Взимам и........Днес вече малко смятам да релаксирам,щот сА преуморих май..... Laughing hahaha (добър ден! ново двайсет!)

Днес изпратихме мама и тате на влака и сега ми е едно такова скапанооооо.......ПоловинЪт беше изненадан,че като тръгна влака и аз съм изглеждала като кукла на конци.....Изведнъж съм заприличала на "уморено птиче" - както каза......И сега съм се тропнала тука да ви нагледам,а ТОЙ прави гювечета за обяд,та да не съм готвела пак аз.... ooooh! Crazy

Докато бяха тук родителите ми беше лудница! Работа,слагане,вдигане на маси,непрестанно готвене и приготвяне на разни неща дето знам,че ги обичат(пък са скъпи или времеемки - като например бахур правих,че тате го обожава,а купения не струва и пукната пара....сладки правих дето знам,че мама обича,ама няма да се наеме да направи.....и т.н. ) ....Готвих все вкусни и на "бавен огън"  гозби,та да ги впечатля,колко добре готвя.....хихихихихихихи  hahaha Laughing.......Нали все пак от тях съм се учила на всичко,та ми беше кеф!.......Водихме ги няколко пъти на разходки извън София......И въобще се постарахме да им е приятно,разнообразно,хубаво и....Най-важното да се почувстват искани,желани,обичани.....

УСПЯХМЕ!!!

....ПоловинЪт каза,че един ден няма да съжалявам за труда дето съм хвърлила за мама и тате,макар и пряко сили......Каза,че такива неща се оценяват много високо от родителите и се чувстват удовлетворени.....Сигурно е така! Аз съм доволна,че успях да ги зарадвам.

Това е покрай мен......

# 444
добър ден!

Брех че хубава нови а прочетох Simple Smile Хейли - надявам се да е добро решението. Със сигурност от претеглените позиции най добре ще разбереш има ли растеж на връзката. Помни че вторият шанс е много хубаво нещо - и трябва да се пази. Няма трети.... всичко по нататък е рецидивизъм. Знай че всичко зависи само и единствено от двама ви. Успех миличка. И се преборвай с този синозит вече. Simple Smile Ибупром синус ми помага много н мен.
Анкасче - надявн се и ти си по добре вече. Видях ви новогодишните снимки - купона е бил на ниво.
Зиче - неуморна си ни ти Simple Smile 3 работи...възхищавам ти се жено! @--)--
Фейче - ти успя ли с новогодишната поръчка?
Паце и при тебсъщо беше натоварено. Успя ли да си починеш?
Мастерче,  бе да взема да ти дойда на гости. Няма да изисквам готвене на бавен огън,  ще се задоволя с гювечетата на Половинчо Simple Smile Обаче мисля че ще си изкарам страхотно с човек като теб Simple Smile
Мама по 3 - сигурно имаш причина за тъгата по празниците,  но знай че поняког имаме нужд от нея за да разберем че живота все пак е много хубав и трява да го обичаме и да живеем днес и сега. Прегръщам те.
Жаки,  Ели, Теди,  Куини,  Рози,  Мики,  Мамче ( от теб очаквам да продължиш с хубавите новини)  и всички,  които неволно забравям - прегръдка от мен

Аз от вчера съм горд собственик на огромна дървена тежка "рицарска " маса.  Адски съм щастлива че най накрая я намлиха достатъчно Simple Smile Втори ден и се любувам на груб ите дъски, металните ромбове и играта на светлината от прозореца падаща върху нея.... Ох не ме мислете за откачалка...(не че не съм) Simple Smile но съм фен на Хари Потър - простено ми е Simple Smile

# 445

Мастерче,  бе да взема да ти дойда на гости. Няма да изисквам готвене на бавен огън,  ще се задоволя с гювечетата на Половинчо Simple Smile Обаче мисля че ще си изкарам страхотно с човек като теб Simple Smile
 Втори ден и се любувам на груб ите дъски, металните ромбове и играта на светлината от прозореца падаща върху нея.... Ох не ме мислете за откачалка...(не че не съм) Simple Smile но съм фен на Хари Потър - простено ми е Simple Smile

ЕЛА бре!!!! ......ПоловинЪт ще се на*ка от кеф кат прочете начи......Че искаш неговите гювечета..... Joy hahaha
За "човека като теб" .....малко се съмнявам......Голяяяяяям съм идиот шЪ знаЙш......кУ си съгласна - заповядай на гости! ..... Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

За масата  - ЧЕСТИТОООООО!!!!! Много е хубаво като си купиш нещо ново и то да е по твой вкус......Еййййй.....Голям кеф !!!! Както ще да се преплитат светлините върху масата и тинтири-минтири......
ПоловинЪт каза,че ако не я пробвате "по предназначение" не важела.......А ся де! Честито!!!!  smile3532 smile3534 smile3533

# 446
оооооллллеееееей....Simple Smile к 'ви мисли ми минават с това "предназначение " Simple Smile Simple SmileSimple Smile

# 447
оооооллллеееееей....Simple Smile к 'ви мисли ми минават с това "предназначение " Simple Smile Simple SmileSimple Smile

Joy hahaha smile3534 Ейййй скици сладурски, ама как ме развеселихтеее  Heart Eyes Hug

Ха здрасти сега  wavey

Юле, честита ти придобивка, със здраве да си я ползвате  и по предназначение  smile3503 Stuck Out Tongue Hug (покажи ни я когато имаш време да я видим поне на фото де Simple Smile  ) Юле, снимките не са от новогодишния купон, а от РД на скъпия, и то че стана купона стана, ама и двамата бяхме болни и като изпратихме гостите буквално се трупясахме и чак се чудихме как издържахме, ама вече сме на оправяне, че са се задали още празници и Дай Боже празници да има  Peace

Мастерче, уморена си сигурно, но виждам, че ти е сладка умората  bowuu  Все такива умори да имаш ти пожелавам  Heart Eyes Hug

Хейли, как си момиче, какво става със синузита ти  newsm78, как е малечко, обади се  Praynig Hug

Зиче, обади се  какво става с работата и успяваш ли и да си починеш сега с това натоварване бре жена  Thinking  Hug

Мамче, Мамах3, Жаки, Фейче, Мозила, Мики, Теди, Паци, Мари, Ели, Куинче, Киса,  ... няма начин да не пропускам някоя  newsm78, ама като се загубите за по-дълго време и тооо мойто ЕГН вече съвсем ми изневерява  Embarassed  Само дано да сте добре момичета, аз знам, че когато имате време ще се обадите, та за всички де - една голяма прегръдка  Hug  lovekiss Two Hearts

# 448

Aaaaa.....нИ нам......Оправяй се! Аз само предадох кво каза ПоловинЪт.....Пък ти кво си мислиш си е твоя работа.....  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo #Silly #Silly #Silly #Silly #Silly

....Но ми харесва как мислиш начи......  Joy hahaha

Иванчо в час по математика. Учителката пита:
- На едно дърво има 3 пиленца. Стреляме по едното, колко ще останат?
- Госпожо, госпожо, може ли аз да кажа???
- Да, кажи Иванчо.
- Нито едно!
- .......Е как нито едно?

- Защото след изстрела всички ще излетят госпожо, отговаря логично Иванчо.
- Не е така. Смятаме в момента. Две пиленца ще останат. Но харесвам начина, по който мислиш!
Ядосан Иванчо казва:
- Госпожо, да ви задам ли и аз един въпрос?
- Давай!
- Три жени седят на една пейка и ядат сладолед. Едната го ближе, другата го хапе, третата го слага целия в устата си. Коя е омъжена?
- Тази..., която го слага целия в устата си??!!
- Не, госпожо, тази дето носи халка! Но харесвам начина, по който мислите!

# 449

Ехо, утре и за мен ще е първи работен ден за тази година.  Hug Чакам го с нетърпение, защото беше голяма скука по празниците .. по ред причини.

Хейли, чудесна новина! Добре сте решили да се съберете, още повече, че имате дете- то ще е най-щастливо. Сега при втория шанс гледайте да не правите досегашните грешки, иначе ще си живеете само заради детето заедно. Мастеронки, мама и тати са си мама и тати! Друго си е като ги поглезиш! Hug Аз днес боядисвах на мама косата и и смених цвета, преди беше блонди, сега я направих "коняк"- гадже и половина стана. Преди малко отидоха с тати на рожден ден на ресторант- ами нищо , че след няколко дни ще става на 70г- мацка та дрънка е !  Heart Eyes
Вица е уникален! Ся се кискахме на масата!  Party

Юле, честита маса и да си ползвате със здраве и.. по предназначение  Joy

Зиче, най-работното момиче! Само така! И аз съм замислила една нова работа за скоро време, ама ако стане първо на вас ще кажа!  Heart Eyes
Анкасче, сигурно сте си изкарали идеално. Отивам да разгледам снимките в ФБ. Hug
Тройното маме, честито бебе на приятелката ти!
Мамче,  Жаки, Фейче, Мозила, Мики, Теди,  Мари, Ели, Куинче, Киса... и всички неизброени   Hug Hug Hug Hug...

Общи условия

Активация на акаунт