По-вкусно и по-лесно с Philips Multicooker!

• 207 348
  • 261
  •   1
Отговори
# 135
Изпратих лично съобщение на автора на темата, но нека да питам и тук. Може някой да даде по- бързо отговор.Когато включа на програма "Пилаф" и натисна старт на дисплея се появява светеща пунктирана линия. Не отчита изобщо време, без значение колко време е включена машината. С останалите програми няма такъв проблем. На какво може да се дължи? Уреда е съвсем нов. Готвила съм с него само четири пъти.

Отвори си книгата с рецепти и прочети в таблицата!!! какво пише за тази функция:
Времето ще бъде отброявано само за последните оставащи 10 минути на готвене.

# 136
Добър ден и от мен. Вчера правих баница по рецептата на Manzhelka( дано да съм написала правилно името) получи се вкусна баница, но с лека миризма на чушките с ориз   Confused, който правих преди пет дни. И това беше доста неприятна изненада за мен. Въпроса ми е как може да се отстрани тази остатъчна миризма от готвенето? След като сготвих чушките измих съда естествено и разглобих и измих клапана на капака и почистих старателно уреда и въпреки всичко уреда си мирише на чушки  Confused Правих ги варени, не печени не ми харесаха осбенно така и за това имах въпрос дали могат да се получат печени, но това не е толкова фатално. Неприятна ми е тази остатъчна миризма. И друго, което забелязах на нагряващата плоча на уреда се появи как да го опиша кафяво - черна следа като полукръг, която не се маха с нищо. Появиха се  и малки драскотинки по вътрешния съд, не съм бъркала с нищо метално вътре, а само с бъркалката от уреда. И не го мия в съдомиалната. Надявам се на отговор от специалистите от Philips. Мога да направя снимка на тази кафяво - черна следа (нищо от готвеното не е изкипявало), но не знам, ако снимам драскотините дали ще се види нещо.

# 137
Изпратих лично съобщение на автора на темата, но нека да питам и тук. Може някой да даде по- бързо отговор.Когато включа на програма "Пилаф" и натисна старт на дисплея се появява светеща пунктирана линия. Не отчита изобщо време, без значение колко време е включена машината. С останалите програми няма такъв проблем. На какво може да се дължи? Уреда е съвсем нов. Готвила съм с него само четири пъти.

Отвори си книгата с рецепти и прочети в таблицата!!! какво пише за тази функция:
Времето ще бъде отброявано само за последните оставащи 10 минути на готвене.

Да, четох, но останах с впечатление, че това се отнася само за първата програма- ориз. А според рецептата, която е в книжката, продукти се слагат 15 мин. след началото на програмата и когато останат 5- до края. Ако се отчитат само последните 10 минути, тогава ще трябва да засичам време на друг таймер. Малко ми дойде странно. Аз го сготвих пилафа или подобието му, но и до края на готвенето, което беше повече от 40 минути, не се появи времева индикация на дисплея.

# 138
Привет отново, дами!   bouquet Как сте днес?

1905vv, Philips Multicooker разполага с 3D технология, която разпределя равномерно топлината и предпазва ястията от загаряне Simple Smile

Shapokliak, правилно сте отбелязали, трябва да засечете 15-те минути на друг часовник, за да добавите останалите продукти.

margaritka1, досега с Philips Multicooker е приготвяно какво ли не - чушки, зеле, риба, пилешки крилца... Simple Smile Не сме получавали оплаквания за остатъчна миризма, но...това, което можем да посъветваме за този аромат, който Ви дразни, е просто да оставите самия вътрешен съд за малко "накиснат" с веро и да оставите уреда отворен за известно време...
Не сме забелязвали досега остатъчна миризма при следващите ястия. Дано при следващото ястие да нямате проблем   bouquet
Бихте ли снимали тази следа, за която казвате, и да ни я изпратите на адрес philipsmulticooker@gmail.com?
За драскотините - както всеки друг съд за готвене, така и при този има вероятност от драскотини. Надяваме се, че не са дразнещи за Вас.

И все пак - как се получи баницата? Simple Smile  Какво е следващото ястие, което замисляте? Simple Smile  bowuu

Mrs. Multi, чудесно зеле!   bouquet

Иначе - на въпроса за сменянето на вътрешния съд. Ще има възможност за смяната му - тъй като уредът е наистина нов, все още тази част не е налична по сервизите, но ще бъде съвсем скоро. Ще се продава на приблизителна цена 35 лева.

Дами, а ще пробвате ли ястие за Никулден с Philips Multicooker? Simple Smile

# 139
Не мирише вътрешния съд, а капака. Какво имате в предвид под "накисване" на вътрешния съд? И това "накисване" няма ли да повреди уреда? Ще Ви изпратя снимките. Драскотините са нарушили цялостта на покритието интересува ме по-този начин храната не става ли вредна, също както когато се наруши покритието на тефлоновите съдове? И този, ако може да се нарече дефект покрива ли се от гаранцията?
Баницата се изпече добре хвана коричка и от двете страни, след обръщане разбира се. Единствения кусур беше миризмата на чушки  Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 04 дек 2013, 16:27 от margaritka1

# 140
Имам проблем - не ми се изпича кекса /три различни рецепти пробвах/. По средата и отгоре си остава почти суров.  newsm78
Използвам програма BАKE - 180градуса - 45мин.

# 141
Мулти,ти затова ли се регистрира ?
Не вярвам на току-що регистрирани потребители ,
взимащи дейно отношение в рекламирането на даден продукт.
Въпросите,които задавам са към представителите на Филипс и не се
считай длъжна да отговаряш весто тях.
Може да изглеждам скептична,но докато не опитам нещо приготвено от вълшебната машинка ......
Когато един уред струва колкото половин печка е естествено да мислиш в посока к.п.д.

# 142
Мулти,ти затова ли се регистрира ?
Не вярвам на току-що регистрирани потребители ,
взимащи дейно отношение в рекламирането на даден продукт.
Въпросите,които задавам са към представителите на Филипс и не се
считай длъжна да отговаряш весто тях.
Може да изглеждам скептична,но докато не опитам нещо приготвено от вълшебната машинка ......
Когато един уред струва колкото половин печка е естествено да мислиш в посока к.п.д.

красива белла, привет отново!   bouquet
Mrs. Multi е една от двете победителки в играта на Philips. Тя, какво и Manzhelka, бяха избрани от специално жури на база на отговорите, които дадоха на въпросите „Какво Ви прави мултифункционална?” и „Защо точно Вие трябва да тествате Philips Multicooker?” на e-mail philipsmulticooker@gmail.com.
Ето тук беше обявена играта: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=750487.0 Simple Smile
В края на триседмичния период на нашата тема ще изтеглим на томболен принцип още един победител от всички участници в темата Simple Smile

Радваме се на въпросите Ви! За нас е еднакво важен всеки един коментар - бил той изцяло положителен, скептичен или не   bouquet

Сигурни сме, че Philips Multicooker, както и ястията, приготвени с него, няма да Ви разочароват!

# 143
От вчера имам този уред и все едно притежавам магическа пръчица.Невероятен е,особено за жени като мен,които не си падат по готвенето.Но с този уред имам чувство,че ще ми хареса да правя най-различни манджички. Вчера правих яхния,мъжа ми още повтаря,колко невероятна е била.А в момента Мултикукъра приготвя кекс по рецептата от книжката с рецепти от Philips.Сега отивам в темата с рецептите  Simple Smile

# 144
Имам проблем - не ми се изпича кекса /три различни рецепти пробвах/. По средата и отгоре си остава почти суров.  newsm78
Използвам програма BАKE - 180градуса - 45мин.

desynt, привет!   bouquet
Следните две рецепти (за кекс с ябълки и лешници и за постен кекс кафе) са приготвени точно на тази температура за това време: 180 градуса на 45-50 минути.
http://vkusnoteka.blogspot.com/2013/10/blog-post_27.html
http://trydiani.blogspot.com/2013/11/blog-post_25.html

И Ани Шакарян, и Диана Дойчинова казват, че кексовете са идеално опечени...  Thinking

Програмата BAKE позволява също така да настроите по-дълго време за печене... Бихме посъветвали да опитате и това.... След като кексът остава недопечен и отвън Simple Smile

Ще очакваме да споделите рецепта!   bouquet

# 145
От вчера имам този уред и все едно притежавам магическа пръчица.Невероятен е,особено за жени като мен,които не си падат по готвенето.Но с този уред имам чувство,че ще ми хареса да правя най-различни манджички. Вчера правих яхния,мъжа ми още повтаря,колко невероятна е била.А в момента Мултикукъра приготвя кекс по рецептата от книжката с рецепти от Philips.Сега отивам в темата с рецептите  Simple Smile

Здравейте, Полина Ангелова!   bouquet Ще се радваме да останете при нас Simple Smile Simple Smile Тук също има уникално добри рецепти  Blush   chef
Честита придобивка! Ще бъде чудесно, ако ни зарадвате и със снимки!
Ако правите кекса с ябълки и лешници, в предния си коментар публикувахме връзка към публикацията на Ани Шакарян от Вкуснотека, която много подробно е описала приготвянето на този кекс Simple Smile

# 146
Какво имате в предвид под "накисване" на вътрешния съд? И това "накисване" няма ли да повреди уреда? Ще Ви изпратя снимките. Драскотините са нарушили цялостта на покритието интересува ме по-този начин храната не става ли вредна, също както когато се наруши покритието на тефлоновите съдове? И този, ако може да се нарече дефект покрива ли се от гаранцията?
Rolling Eyes

Позволявам си да се цитирам, защото въпросите, който отправих към Philips Bulgaria останаха без отговор. Бихте ли ми отговорили все пак! Благодаря предварително.

# 147
Не мирише вътрешния съд, а капака. Какво имате в предвид под "накисване" на вътрешния съд? И това "накисване" няма ли да повреди уреда? Ще Ви изпратя снимките. Драскотините са нарушили цялостта на покритието интересува ме по-този начин храната не става ли вредна, също както когато се наруши покритието на тефлоновите съдове? И този, ако може да се нарече дефект покрива ли се от гаранцията?
Баницата се изпече добре хвана коричка и от двете страни, след обръщане разбира се. Единствения кусур беше миризмата на чушки  Rolling Eyes

margaritka1, привет отново Simple Smile Това, което предложихме, беше само да напълните вътрешния съд с вода с веро и да го оставите да постои така няколко минутки Simple Smile
Но щом той не е ароматизиран, взимаме си предложението обратно  Blush
Иначе - проверете също така дали след приключване на готвенето капачката на отвора за пара и вътрешният капак са почистени добре.

Що се отнася до гаранцията - драскотините не биха могли да се сметнат за дефект на уреда.

За храната - няма никаква опасност да стане вредна Simple Smile Вътрешният съд не е тефлонов. И друго, което трябва да имате предвид - наистина няма как да има вреда върху качеството на храната, защото алуминият окислява мазнината при температура над 220 градуса. Philips Multicooker има до 180 градуса.   bouquet

# 148
Какво имате в предвид под "накисване" на вътрешния съд? И това "накисване" няма ли да повреди уреда? Ще Ви изпратя снимките. Драскотините са нарушили цялостта на покритието интересува ме по-този начин храната не става ли вредна, също както когато се наруши покритието на тефлоновите съдове? И този, ако може да се нарече дефект покрива ли се от гаранцията?
Rolling Eyes

Позволявам си да се цитирам, защото въпросите, който отправих към Philips Bulgaria останаха без отговор. Бихте ли ми отговорили все пак! Благодаря предварително.

Не бихме Ви оставили без отговор   bouquet

# 149
Дами, тази събота ви очакваме в The Mall (София) на Цариградско шосе в 11:30! Simple Smile   bouquet

Лора и Стоян от Бон Апети ще сготвят нещо много вкусно с Philips Multicooker   chef
Това е чудесна възможност да се запознаете както с чаровните ТВ водещи, така и с Philips Multicooker Simple Smile

В томбола ще бъде изтеглен и един уред Simple Smile

Очакваме ви Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт