С какво ви дразнят свекървите- 28

• 69 291
  • 748
  •   1
Отговори
# 600
  • Пловдив
Абсолютно, представям си ММ да направи нещо с детето, което знае, че не приемам, и то зад гърба ми -  Twisted Evil

Мдам... Ако свекървата го направи всички заедно стрелят. А мама, нали е добричка, няма проблем. Пък и за добро го е направила, комунистите са виновни, времената, нищо нередно няма. Мдам, "кумът, попът и магарето й биле криви".
Моята майка (не свекърва ми!!!) имаше претенции за кръщаване на децата. И по едно време намекна, че ние като не искаме може да ги кръсти тя. Бързо, в прав текст и беше изяснено, че ако иска да си вижда изобщо внуците не трябва да предприема каквито и да било действия зад гърба ми/ни.

# 601
  • София
Абсолютно, представям си ММ да направи нещо с детето, което знае, че не приемам, и то зад гърба ми -  Twisted Evil

Мдам... Ако свекървата го направи всички заедно стрелят. А мама, нали е добричка, няма проблем. Пък и за добро го е направила, комунистите са виновни, времената, нищо нередно няма. Мдам, "кумът, попът и магарето й биле криви".

Точно.
Не знам как ще реагирам, ако мъжът ми ми изиграе такъв номер.

# 602
Добре, че поне става дума за  християни,не мюсюлмани...  Peace

# 603
  • София
Добре, че поне става дума за  християни,не мюсюлмани...  Peace
Има ли разлика?

# 604
  • София
Е кое му е добре-то? И в двата случая лъжеш партньора си, и то за нещо сериозно.

# 605
Поне няма физически поражение върху детето. Иначе е ужасно така да пренебрегнеш другия родител, спор няма.  Peace

# 606
  • София
Поне няма физически поражение върху детето. Иначе е ужасно така да пренебрегнеш другия родител, спор няма.  Peace
Викаш обрязване, няма как да скриеш ooooh!
Сюнетът е по-сложен от топване на крачетата в купола, а?

# 607
Имам познат, който е кръстен поне 3 пъти - едната баба тайно, другата баба тайно, майката и тя тайно.

# 608
  • София
Имам познат, който е кръстен поне 3 пъти - едната баба тайно, другата баба тайно, майката и тя тайно.
Е, не, днес съм ти фен! Joy hahaha

# 609
  • София
Добре де, тези хора, които кръщават тайно от съпруг/съпруга, за християни ли се имат? Защото действията им със сигурност не са християнски. За мен това е пълно лицемерие.

# 610
  • Варна
Не знам дали са християни, но със сигурност не са особено ...кхм, умни newsm78

# 611
По времето на социализма не се гледаше с много добро око на тези неща, а пък бабите ги беше страх да не остане некръстено детето.

# 612
  • София
Аз си стоях некръстена до 25 години. Тогава ме поканиха за кръстница на едно прекрасно детенце, та се наложи една събота да ме кръстят, а на следващия ден аз бях кръстница.

Моето дете го кръстих на 2 годинки. Мъжът ми не е фен, не че аз съм особено вярваща, и не пожела да дойде на кръщенето. Бяхме само 6 жени, а мъжете чакаха за почерпката след това.  Mr. Green
Само не ми задавайте въпрос защо съм кръстила детето, след като не съм кой знае колко вярваща - просто реших, че е по-добре да е кръстено!

# 613
  • Fort Worth, TX
Аз също съм кръстена късно.

# 614
  • София
По времето на социализма не се гледаше с много добро око на тези неща, а пък бабите ги беше страх да не остане некръстено детето.

Съгласна съм, че по соц време религията беше, ако не в черния, то в сивия списък. Съгласна съм, че бабите могат и имат право да се притесняват за всичко, свързано с внучетата им, вкл. и за кръщенето. Но те могат да предполагат и да предлагат. Родителите (два броя) разполагат. А да учиш внучето си да лъже, при това баща си ...  Stop

Общи условия

Активация на акаунт