Добавен е в колажа. Ако има и други закъснели...място има.
Момичета,аз да попитам към кого трябва да се обърна за добавяне на първа страничка?
Данните на ЛС и ще ви добавя.

Точно под поста на Птиците е

А вие вече за кътници си говорите.... Досегашните 2 зъба ги мие самичка, вечер в банята с косматата четка от комплекта на Нуби... Бях забравила, че е за по-късно, но си й харесва и не мисля да спирам, едва ли ще се разрани - толкова по-смахнати неща хапе понякога.
Мисля в Събота да събера вкъщи родителите на ММ и сестрите ми и да направим скромен прощъпулник.
. Но вчера и днес се опитваме да върнем ранното ставане, закуска, обяд, закуска и вечеря с по-човешка храна.
. Спокойна вечер и усмихнато утро ви желая.
,нали все ни няма в къщи...по разходки и по задачки..
,много неща сте обсъждали но първо да кажа че снимките в новата тема са страхотни-страхотно оформление,поздравления за Фустето!!! 

Друг път ще гледам да не закъснявам
) и сега има сополи аз бих се борила за отлагане със зъби и нокти.
Дори и до пролетта. Ето Поли след реакцията на Боби я отложи за Мина, значи не е фатално да се изчака малко щом има съмнения.
Само в редки моменти се вкиселява ужасно, но с повече гушкане му минава.
Сами е винаги готов за това де, не отказва, а и на мен не ми се отказва
Хубаво ми е да се гушкаме така

Сега ще разгледам линковете, които си дала.
Роднини ми звънят да питат какво да подарят на Дани за празника. Някой друг да поръчва като мен? И какво поръчахте? Свършиха ми идеите на третия подарък, а току що звъннаха да ме питат а четвърти. Голямо, задружно семейство сме , очакваме много подаръци
) ?