Big Brother All Stars България 2013 - 2

• 103 410
  • 2 531
  •   1
Отговори
# 2 445
  • София
Спокойно, Райна ще е.
Да де " Златка" . Пак от тия . Лустросана.
Много съм спокойна  hahaha hahaha hahaha само гледам цирк, то предния ББ си беше разкош. Поне имаше реални моменти, тука хич.  Жалко за формата, беше интересен, наистина Hug

# 2 446
Спокойно, Райна ще е.
Да де " Златка" . Пак от тия .

Да ви кажа на мене вече и Киро ми е Златка.  Wink Joy

# 2 447
Финдо не тренира чак толкова много,  всъщност той каза ,че стои във фитнеса около час,  час и половина всяка сутрин,  колкото и бяга по пътеката Райкова и всъщност си говори доста с Райна,  Златките, Маги и Киро,  но покрай щуротиите на ДБЛ няма кога да покажат някакви други неща , случващи се в къщата.

# 2 448
  • София
Спокойно, Райна ще е.
Да де " Златка" . Пак от тия .

Да ви кажа на мене вече и Киро ми е Златка.  Wink Joy
Е ама Киро много кофи витамини  Crazyили силаж трябва да погълне докато го докара до  "Златка" И пластики , зле е с материала Киро. hahaha

# 2 449
  • София
ББ с много забавени реакции. Чак сега се сети да изгони Джийстън.

А за тоалета на Райничка за концерта на Планета - пълна скръб!  Mr. Green

Вече ББ не ме кефи да го гледам.

# 2 450
Мен не ме дразни,че Финдо тренира. По-добре, отколкото да шушука по ъглите и да интриганства,или да спи по цял ден. В къщата какво друго да правиш освен да спортуваш,спиш,ядеш и да се гримираш.

# 2 451
  • София
А Ели излезе голяма клюкарка и май си пада по интригите. Много ми е неприятна тази жена.  Mr. Green

# 2 452

На това "тоалет" ли му казваш? По-скоро нещо за цирка.

# 2 453
  • somewhere near the sea
А какво да прави Финдо? Да се налива с алкохол и да злослови ли? Drunk smile3546 Тогава по-стойностен ли ще бъде?

# 2 454
  • София

На това "тоалет" ли му казваш? По-скоро нещо за цирка.

newsm10   Joy Joy Joy

# 2 455
  • Варна
Финдо не тренира чак толкова много,  всъщност той каза ,че стои във фитнеса около час,  час и половина всяка сутрин,  колкото и бяга по пътеката Райкова и всъщност си говори доста с Райна,  Златките, Маги и Киро,  но покрай щуротиите на ДБЛ няма кога да покажат някакви други неща , случващи се в къщата.

И как разбра?

# 2 456
Спокойно, Райна ще е.

Ааааа, моля  Naughty Никаква Златка не е, още по-малко лустросана...нито силиконови цици си има, нито спонсор  Laughing (че и работи много)

# 2 457
За Киро -

Скрит текст:

А мъж ми слушал някакво предаване и ме пита - Вярно ли, че едната в къщата щяла да си сменя името? На Златка Желязкова.....(не знам какво е слушал)

# 2 458
  • София
Спокойно, Райна ще е.

Ааааа, моля  Naughty Никаква Златка не е, още по-малко лустросана...нито силиконови цици си има, нито спонсор  Laughing (че и работи много)
Силиконови цици  Joy Joy Joy има, уста също, е не силиконова ама филари има, за спонсора не знам, но няма да е там където е без спонсор  Peace Щото Райна не е Павароти, нали.

# 2 459
Ба, къде видя цици при Райна? Shocked Няма бе, сериозно... Laughing А връзките и са  с някакви хлапета, които може да имат всичко друго, но не и пари  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт