Разделихме се за да помисли......

• 52 573
  • 756
  •   1
Отговори
# 285
  • Бургас
Имам си теория, че когато човек се оттегля "да мисли", изобщо не потъва в никакви размисли и страсти, нито пък тепърва претегля "за" и "против", защото вече има готовото решение в главата си.
Това е по-скоро времето, в което човек привиква с мисълта за вече взетото решение, и обмисля как да понесе последиците, които ще произтекат от него.

Ами да. Човек може да взима решение дали да продължи или да си тръгне и по време на самата връзка. Ако реша да напусна мъжа си, то ще е въз основа на взето решение, докато сме били заедно. Няма да му кажа "Искам да се разделим за малко, за да преценя дали искам да скъсаме", просто защото ако ми дойде на акъла да кажа такова нещо това означава, че не съм удовлетворена от връзката ни и съм нещастна, а това усещане идва по време на самата връзка.

За мен това отдалечаване си е живо разкатаване, за да я държи близо до себе си, защото ако я отреже директно, я губи като вариант. Това е най-любимия номер на мъжете. Правят се на жертви, като симулират тежък душевен катарзис, за да те накарат да се чувстваш виновна за това им състояние. Това са такива евтини манипулации, че не мога да повярвам, че жена над 18г. би се хванала на тях  ooooh!

# 286
Освен това, ако действително си примерно интроверт и искаш време
за мислене- не го обявяваш, намираш си време. Оттегляш се за малко,
измисляш ангажимент, качваш се на някоя планина, говориш там с някой
горящ храст и така.

Дори мисленето е по-ефективно, ако не обявиш на глас "отивам да мисля".

# 287
Нищо не мисли .
Измислил го е вече . Whistling

# 288

Цитат
мен това отдалечаване си е живо разкатаване, за да я държи близо до себе си, защото ако я отреже директно, я губи като вариант. Това е най-любимия номер на мъжете. Правят се на жертви, като симулират тежък душевен катарзис, за да те накарат да се чувстваш виновна за това им състояние. Това са такива евтини манипулации, че не мога да повярвам, че жена над 18г. би се хванала на тях 

О, ами не само  за да я държи до себе си, ами чисто и просто да си спести драмите и сълзливите излияния при едно директно казване - ''Не искам да сме заедно''. Защо да се натоварва човекът с подобни неща, като е по - лесно да си подвие опашката и да се изниже под предлог , че е объркан..

# 289
  • Канада
Авторката ми е симпатична с тази наивност, която струи от постовете й.
Надявам се да срещне подходящия мъж много скоро.
Сълзи да се проливат по здрав и прав човек е жалко, защото животът и без това е достатъчно тежък.

# 290
  • Бургас
Имам чувството, че авторката е толкова хлътнала и влюбена, че дори и да го види с друга жена, ще обвини себе си за това...........................и ще продължи да го чака, пък видиш ли - току-виж се върнал при нея.

Авторке, я шута отзад и стига си ревала. Божке, какво толкова му се привтрисаш на това мекотело, което не те уважава, даже напротив - унижава те. Почнах да се дразня вече  Crossing Arms

# 291
Имам чувството, че авторката е толкова хлътнала и влюбена, че дори и да го види с друга жена, ще обвини себе си за това...........................и ще продължи да го чака, пък видиш ли - току-виж се върнал при нея.

Това, което описваш вече не е любов и той не е виновен. Това е проблем на човека, който си го причинява - ниска самооценка, липса на самоуважение и достойнство.
Той ако ще се връща, ще се връща, ако ще и след 20 години. Въпросът е дали няма да се върне, за да я нарани още повече?

# 292
Имам си теория, че когато човек се оттегля "да мисли", изобщо не потъва в никакви размисли и страсти, нито пък тепърва претегля "за" и "против", защото вече има готовото решение в главата си.
Това е по-скоро времето, в което човек привиква с мисълта за вече взетото решение, и обмисля как да понесе последиците, които ще произтекат от него.

Това звучи доста логично. Наистина се опитвам да измисля вариант, в който някой просто си има нужда ей така да мисли и ще се върне после, но ми е много трудно Confused

# 293
  • Бургас

Това, което описваш вече не е любов и той не е виновен. Това е проблем на човека, който си го причинява - ниска самооценка, липса на самоуважение и достойнство.
Той ако ще се връща, ще се връща, ако ще и след 20 години. Въпросът е дали няма да се върне, за да я нарани още повече?

Честно казано вече е по-притеснително влиянието на всичко това над невръстната й дъщеричка, отколкото какво ще се случи с тия двамцата. Какъв пример се дава на това дете - да се влачи по корем подир мъжете, да се подценява и унижава. Чудесен пример  ooooh!

# 294
Най-лошият вариант е Той да вземе решение, че всъщност не цени тази
връзка, но също така великодушно да се върне. И да показва, че е направил
голям компромис и жертва.

# 295
Аз не знам кой е по-объркан - той или авторката.. Между любов и пристрастеност има голяма разлика. И мисля, че той се е усетил, че тя е обсебена от него и това го е и уплашило. И аз бих се уплашила, ако трябва да съм честна. Според мен той вече си е взел решението дори и още в движение , обаче на авторката няма да й лесно, щом разчитана молитви и положителна енергия.. Confused Тя определено си чака Господ да и помогне, а не тя да реши какво ще прави със собствения и не детето си живот. Аз преди няколко поста писах, че е абсолютно наивно и унизително, да чакаш дни и седмици наред, някой да вземе решение за бъдещето ти. Ден, два , три , ок , бих приела. И аз съм вземала изключително важни решения в живота си и както Мамасита е писала- ден, два и после скачаш.

# 296
Най-лошият вариант е Той да вземе решение, че всъщност не цени тази
връзка, но също така великодушно да се върне. И да показва, че е направил
голям компромис и жертва.
Ей това имах предвид и аз. И това е най-гадното. След време ще е още по-наранена.

# 297
  • София
Нищо не мисли .
Измислил го е вече . Whistling
Цитат

Издадохте вече присъдата  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Авторката на темата май друго очакваше

# 298
Само Ви моля, за вашите положителни мисли и молитви да се случи, това, което е най-добре за нас тримата.
 Peace

За мен това звучи несериозно, да не кажа налудничаво. Няма Бог да реши какво ще стане, решавате вие, в случая само той, защото ти не участваш - седиш си и се молиш. Стегни се, обади му се на този и го питай какво е измислил, защото и малоумен да беше, щеше да го е измислил вече. И не се поставяй по-ниско от него в отношенията ви. Колкото решава той, толкова и ти.

# 299
Ами то "другото" все по-малко изглежда като добра опция. Даже е
по-добре да има раздяла, защото ще доведе до по-качествено търсене
за следващия път.

Май е време за обаждане.

Общи условия

Активация на акаунт