Разделихме се за да помисли......

• 52 498
  • 756
  •   1
Отговори
# 465
Авторке, пускаш тема и  молиш да те мислим и да се молим за теб . След това, когато се писаха истини, които на теб обаче не ти харесаха , ти започна да обиждаш и иронизираш. Не знам дали си емоционална и поетична, ама че си злобничка - да. Ако щеш казвай какво е станало с възлюбения ти, едва ли някоя от пишещите си е загубила съня от притеснение по драмите ти.

В темата се  написаха много хубави неща, особено последните постове на Мамасита. Твой проблем е, че не можеш да схванеш смисъла им.
 Една жена на 37, с дете и служебни ангажименти, не реве по форуми с молби за молитви и палене на свещи да се върне милото. Драматични песни, Ад и Рай и не знам си какво още .Честно да ти кажа, постовете ти са като на 14г хлапачка и будят смях. Та в този ред на мисли, момичетата бяха много толерантни и търпеливи , за да не ти се изсмеят  в лицето , а да се опитат да ти отворят очите.

Отивам и аз да си разигравам коня, че е още рано за пилона Laughing

# 466
  • София
Ех, искате да отнемете на авторката турските сапунки и това си е  Mr. Green Mr. Green Нека си седи межде ада и рая, нека се моли и плаче  Crazy

А какви са тези пилони, преди торти, сега пилони - много бързо сменяте ключовите думи  Mr. Green

# 467
Ех, искате да отнемете на авторката турските сапунки и това си е  Mr. Green Mr. Green Нека си седи межде ада и рая, нека се моли и плаче  Crazy

А какви са тези пилони, преди торти, сега пилони - много бързо сменяте ключовите думи  Mr. Green
Наде, авторката каза, че тя била поетична душа, а не като някои да върти задник по пилоните или да си разиграва коня. Един вид, ние сме безчувстени танцьорки по пилони  JoyМакар че тя самата сподели какъв богат сексуален живот е имала, чак да й завидим. Едва ли това е ставало само с четене на стихове Mr. Green Все пак , колкото и да не можем да я стигнем и ние сме чували за секс и най-вече как става Laughing

# 468
  • София
Aaaa сега вече схванах за този пилон  Crazy Crazy Между другото хич не е лесно да си върти човек д-то на пилона  Mr. Green Mr. Green А и кон да яздиш не е лесно  Mr. Green Mr. Green

# 469
Aaaa сега вече схванах за този пилон  Crazy Crazy Между другото хич не е лесно да си върти човек д-то на пилона  Mr. Green Mr. Green А и кон да яздиш не е лесно  Mr. Green Mr. Green
Охоо, от къде знаш? Thinking И ти не си никаква поетична душа, пфу Crossing Arms

Скрит текст:
да млъкваме, че авторката ще ни се скара , че сме завзели темата

# 470
опасни сте , да не ви пита нещо човек ,
ще рече , че не сте се влюбвали и страдали ....

# 471
  • София - Рим и обратно
Мани, мани...Сдъвкаха я, изплюха я, пак я захапаха.... Ще рече човек, че всички тук са от Айрън Мейдън нагоре Confused

# 472
Истината е, че искаш ли драми, винаги можеш да намериш. Кеф ти песни на Марая Кери, Уитни Хюстън, с Адел или Графа може и суицидни мисли да си завъдиш. Кеф ти филми като "Тетрадката". Но като знаеш, че си склонен да страдаш по-дълго от общоприетото, може ако искаш да ги избягваш.

# 473
Мани, мани...Сдъвкаха я, изплюха я, пак я захапаха.... Ще рече човек, че всички тук са от Айрън Мейдън нагоре Confused

Кафе , много те харесвам , но в тази тема ме учудваш .
Наистина ли мислиш , че е нормално такова поведение за 37 г. жена , с дете ? Rolling Eyes

# 474
  • София
дефинирай "нормално поведение на 37 годишна жена, с дете"?
удобна рамка от затвореното общество на клуб "семейни отношения" в бг мама?

"37 годишна жена с дете" като присъда, като жигосване. сложено й е клеймото на челото и айде аут от тук.
нормалното поведение на 37 годишната жена с дете включва: рязане на хартиени фигури докато се жули ракия; секс за сдобряване с "милото"; зяпане на турски сериал по монокини в хола; въртене на торти рано сутрин с ролки на главата; още?

направете правилник, за да може всички, които са извън вашето клише и не се вписват в допотопните ви разбирания да знаят и да не пишат тук повече ненормални неща за 37-те си години, че и с дете даже!

# 475
Очаква се за такава възраст да имаш по-зряло поведение и преценка на хората .

Моята дъщеря още няма 15 години , но ще се светне , ако някой младеж я  мотае по този начин .
Щял да мисли ...
И къде мисли , с коя ?

Защо авторката не ми отговаря дали са живяли заедно ?
Колко пъти я питам .
Защото не са .
Имали са някакви срещи и толкова .
Човекът е искал просто забавление .
Не семейство и бебенца .

# 476
Никой не казва, че не е нормално жена на 37г , вече с един развод/казвам  го , защото предполага взет урок вече/ и дете да страда. Но никой не може да ме убеди, че на тези години ще стоя и ще моля Господ да склони милото да се върне, да давам на майка ми да ми чете чатовете, за да каже дали щего бъде. Не е  нормално след едно  разочатование, след това да знаеш какво е да гледаш дете сам, да си говориш за бебенца с някой , който познаваш от 5 месеца и дори не живееш с него.
В началото на темата , а и не само,  коментарите бяха много адекватни, трезви и разумни. Е, авторката отсече ,че сме всякакви , ама и не романтични и емоционални и отказа поне за едно нещо да си признае, че сме прави.

Ако щете по-нормално е , ако й е мъчно да се нажули с ракия, вместо да ходи по форуми да моли за молитви и положителни мисли, с което да върнем разума на милото.  Stop

# 477
След последните включвания на авторката просто няма смисъл ooooh!Едно си баба знае,едно си бае!

# 478
  • София - Рим и обратно
Ами аз никъде не прочетох, че човекът е несериозен, използвач, мошеник, незрял и прочие. Аз от нейните писания разбирам, че е поискал да размисли, след като са били 5 месеца заедно. Не е живял с нея и детето 5 години, а са излизали 5 месеца и тя е разбрала, че той я обича, че е различен и държи на нея, че с него се е чувствала добре и иска си го върне. Какво чак толкова ненормално и осъдително виждате вие, не знам.
Може би, на повечето не са им се случвали дори 3 дни, прекарани със свестен човек, та им се струва чак толкова чудо невиждано. Чели са само в розовите романчета, където принцът на белия кон е извадил венчалния пръстен още препускайки на коня Rolling Eyes. А пък този тук иска време за размисъл...аааааа, не се връзва сюжетът нещо.....гнила работа Naughty.
Ама иначе, ако е някое мъжле кръшкач, да си го слага с комшийката, докато тя (достойната съпруга) върти мусаката вкъщи - всичко е наред! Нормално е, случва се....нали си е извоювала свещеното право да е в роля на съпруга и домакинка, какво по-хубаво от това. Да кюта Mr. Green

# 479
Може би, на повечето не са им се случвали дори 3 дни, прекарани със свестен човек, та им се струва чак толкова чудо невиждано. Чели са само в розовите романчета, където принцът на белия кон е извадил венчалния пръстен още препускайки на коня Rolling Eyes.

Ех да му се не види, значи. Не разбра ли, че сами си караме конете?

Общи условия

Активация на акаунт