Разделихме се за да помисли......

• 52 490
  • 756
  •   1
Отговори
# 510
С две думи - хубавецът не се е явил все още и авторката е решила да се обяви за свободна , така ли ?
Еми - честито !  bouquet
И умната следващия път ! Grinning

# 511
Ама верно ли са използвали думата бебенца, че не ми се чете цялата тема  newsm78
В първият пост е  Peace

# 512
С две думи - хубавецът не се е явил все още и авторката е решила да се обяви за свободна , така ли ?
Еми - честито !  bouquet
Хубавецът го изигра по класическия начин : със сълза в окото, играейки го страдалец, който  ''няма  сили'' да каже ''сбогом'', я принуди тя да го направи Simple Smile
Поне според това , което сподели Маципици. Ама и да не е точно така, фактът че свободен мъж цяла седмица ''мисли '' и  не измисля  дали да е с една жена, е достатъчно красноречив..Не иска...

Последна редакция: нд, 01 дек 2013, 16:55 от MALVINA

# 513
Еми - честито !  bouquet
Хубавецът го изигра по класическия начин : със сълза в окото, играейки го страдалец, който  ''няма  сили'' да каже ''сбогом'', я принуди тя да го направи Simple Smile

Истинските романтични и силни "мъже" така правят.  Wink

# 514
Типично за изплашените мъже след романтичните преживявания,т.е. флирт.
Романтиката не е за всеки.

# 515
  • Бургас
Типично за изплашените мъже след романтичните преживявания,т.е. флирт.
Романтиката не е за всеки.
Романтиката в повечето случаи е в много голяма доза в главата на жените и в малка такава в долната глава на мъжете... Laughing

# 516
Много точно ! Joy
Романтиката изчезва,когато все пак голямата глава
започне да се ползва по предназначение.

# 517
Еее, недейте така. Романтика винаги има  Heart Eyes Просто я откриваме с правилния човек  Peace

И аз не понасям прекалено лигавите истории, но че има романтика е извън съмнение. Сигурно ще спра да вярвам в романтичните мигове чак когато съм вече на над 80 години  Crazy

# 518
Еее, недейте така. Романтика винаги има  Heart Eyes Просто я откриваме с правилния човек  Peace

И аз не понасям прекалено лигавите истории, но че има романтика е извън съмнение. Сигурно ще спра да вярвам в романтичните мигове чак когато съм вече на над 80 години  Crazy
Аз мисля, че всеки е правилен докато е ... настоящ. Със всеки има хубави романтични моменти. Не само с един.

# 519
Именно. Може би аз съм на такава вълна, но и никога не съм била склонна да отричам хубавото в романтичните връзки само защото един мъж се е издънил... Wink

Имам предвид, ако някакъв мъж се е издънил в миналото  Grinning

# 520
  • София
Аз мисля, че всеки е правилен докато е ... настоящ. .................

newsm10 Но не абсолютно винаги.
Авторката просто не е искала да бъде зарязаната и следователно тя му бие шута.  Mr. Green Mr. Green Но за да подсили нещата - той плакал, плакал, но тя била непреклонна  Crazy Crazy

# 521
Но за да подсили нещата - той плакал, плакал, но тя била непреклонна  Crazy Crazy
И да се е съдрал да реве, за мен това нищо не значи.

Обаче пак стигнахме до "вие нищо не знаете как смеете да давате съвети". Много обичаме да пускаме тема по даден проблем, да искаме съвети, обаче да се правим на загадъчни.

Не съм споделяла историята си.Нахвърлих няколко щрихи само.

# 522
Аз мисля, че всеки е правилен докато е ... настоящ. .................

newsm10 Но не абсолютно винаги.
Авторката просто не е искала да бъде зарязаната и следователно тя му бие шута.  Mr. Green Mr. Green Но за да подсили нещата - той плакал, плакал, но тя била непреклонна  Crazy Crazy

Плакал ли ? Rolling Eyes
Те май изобщо не са се видяли повече ? newsm78

# 523
  • София
Не съм му приписвал чувства и мисли, те бяха споделени.
Е, готови ли сте за развръзката.....
Аз казах сбогом, поисках от и него да го каже, не пожела....., но аз го казах
не мога да чакам повече и да се измъчвам.Тръгвам си, защото много боли.
А сега............... Hug

Е явно аз още малко подсилих нещата със рИването, но то си е редно, като не искаш да кажеш нещо поне да пуснеш една две сълзички   newsm45 newsm45 Иначе къде отива Шехерезада и Омур (май само този турски сериал съм позаглеждала Mr. Green Mr. Green )

# 524
Aбе и да не е ревал сърцераздерателно, със сигурност е въздишал тежко и е мълчал , защото мъката го е давела и е няма сили да каже каквто и да е било. Мъка ,мъкааа ooooh!
Авторката сигурно пак ще го изтълкува, като бъркане в раната й. Обаче ние тоз филм сме го гледали , гледали...направо сме се нагледали Crazy

Общи условия

Активация на акаунт