(освен това мисля, че е намерил такава вече и е разбрал, че не иска
усложнена връзка)
Що бе , тя му е казала че ще се грижи за него , нем' го натоварва да му прави сложно демек

Тъпанар

Имах нужда от съвет ,подкрепа и добронамереност, а не от сценарий за драма.

Наистина от страдания няма полза, но на всяка жена й се е случвало да плаче за глупости - не е фатално и минава. И аз съм страдала преди време, за което към днешна дата много ме е яд, ама на - случило ми се е
Важното е човек по-бързичко да се стегне и да гледа на него да му е добре.
Ами не ги вярвам. Никоя жена не може да е толкова малоумна, че след като се е разделила - независимо по какви причини - с бащата на същото това дете, да мисли, че някой друг мъж ще бъде "задържан" чрез него. Мисля, че мъжете са попреувеличили с цел да се изкарат жертви и да се измъкнат по-лесно от ситуацията. Никоя майка не би навирала детето си като оръжие пред новопоявил се в живота й мъж или поне аз не познавам такива жени. 

Хората ти казаха поне 10 възможни причини защо този човек може да си е тръгнал, къде може да е била неговата или твоята грешка, за да помислиш дали някой от тези варианти е възможен. Ти какво очакваше от тема като тази, потупване по рамото ли? Браво, Мациписи, браво, страдай си безутешно, плачи си, чакай си го, той ще се върне, бе, ще видиш, всичко ще си е както си е било преди, и бебе ще си направите, няма страшно, ще си се грижкате един за друг, та пушек ще се вдига.
Препоръчани теми