Разделихме се за да помисли......

• 52 664
  • 756
  •   1
Отговори
# 120
  • Tам през Атлантическия океан
Превод: Иска по-млада, по-хубава и без дете.

(освен това мисля, че е намерил такава вече и е разбрал, че не иска
усложнена връзка)

Що бе , тя му е казала че ще се грижи за него , нем' го натоварва да му прави сложно демек   Whistling
Тъпанар  Sunglasses

# 121
Едвам успях да прочета цели девет страници дисекция на моята темичка, която плахо се реших да публикувам.
Момичета някои от вас забравяте, че в моменти като този , някои по-емоционални и чувствителни жени говорят и мислят със сърцето си.От там и някои залитания, но не смятам да се поправям.Това е реалността.
Моля, да няма нападки относно  моята чувствителност, защото аз се гордея, че съм запазила това чисто женско и неподправено качество.
За това, какво се случи между нас, можеше и да напиша, ако не бяха словесните помии, които бяха изсипани по мой,негов , а и на родителите му адрес.
За тези, които обявиха , че съм незадоволена сексуално, ще ви кажа , че имам богат и доста успешен сексуален живот за който много жени могат само да мечтаят.
Благодаря на вас момичета, които се опитахте да вникнете в проблема, без да развивате вариации на тема. HugИмах нужда от съвет ,подкрепа и добронамереност, а не от сценарий за драма.
За това, че го обичам и съм му казала, че искам да се грижим един за друг, ами нормално това хората правят когато са семейство.
За тези , които използваха епитета парясница....уведомявам Ви, че БНД е парясника, защото аз го напуснах негодника....
Ех, до скоро.Ще следя.., и разбира се ще ви кажа , ако има нещо ново.
Аз си оставам все така обичаща и безутешна, защото болката и страх са големи.
Обичам Ви Hug Peace

# 122
Много го обичам и болката е неистова.Не спирам да плача от дни. Sad Sad Cry
[/quote]
написано от 30+ годишна жена с дете (или от мъж, без значение) ми идва в повече драматизма.  Rolling Eyes
А тази категоризация на мен пък ми идва в повече....как е възможно да поставиш чувства, като любов във възрастова рамка. Naughty
Момичета, защо сте така озлобени.Вие знаете ли какво е обич изобщо.
Изпълнена съм с недоумение..........използвачка, незадоволена........
Тези от вас, които просто интригантстват не са добре дошли... Crossing Arms
С най-добри чувства>>>>>>>>>>>. Hug

# 123
  • Бургас
Не се засягай. Сигурна съм, че никой не е искал да те обиди, но често в този форум се самозабравяме, като започнем да разсъждаваме и да разпъваме локуми. Каквото и да си говорим или мислим, истината е само една. Надявам се и ти пожелавам нещата да се наредят по най-добрия за теб и детето ти начин. Само устоявай принципите си и не позволявай на никого да се подиграва с чувствата ти и да внася несигурност в живота ти.
Лека вечер  Hug

# 124
  • София
  Няма да се върне!

# 125
В подобни теми, авторите очакват да прочетат това, което ги устройва и отказват да сменят гледната си точка.
От това, което прочетох тук се изброиха всички причини, които са в състояние да доведат до това състояние. Може би, Вие сама знаете къде е истината, другото може да е само съчувствие.

# 126
Ее..що пък не приемете, че има и по-чувствителни мъже..
Може наистина да се е поуплашил и да е решил  да си даде малко време.
Което е доста разумен ( и честен) начин ако имаш съмнения..

Бившият ми мъж така дойде един ден след 5 г  съвместно съжителство и ми каза, че имал нужда да помисли..И аз какво да кажа - пуснах го..
Изчезна за 2 седмици..през които аз почти изчезнах от нерви..
Накрая ми писна и аз заминах, та той после ме гони и драматично ми предлагаше да се вземем.
Всъщност после се разбра, че освен драмата със жененето той имаше и генерални идеи за промени в живота си и тн..

# 127
Много жалко, че авторката е видяла в темата основно

дисекция на моята темичка...нападки ...словесните помии... сценарий за драма...
...озлобени...недоумение...интригантстват

ooooh!

Казаха се много смислени неща, дадоха се ценни съвети - опасявам се, напразно. Нормално е, когато човек получи силно изкривена информация само от едната страна, да се опита да погледне нещата и от друг ъгъл. Това са рисковете на форумното общуване - няма как да знаем какво е палтото, като ни се опише само копчето, ако мога така да се изразя.

При всички случаи обаче, реакциите на авторката са силно показателни, и затвърждавам убеждението си, което изразих неколкократно - прекалената преса и натиск в отношенията са ВРЕДНИ, дори когато са несъзнателни и са продиктувани от силната емоционалност на единия във връзката. Досадно е, колкото и да е

чисто женско и неподправено качество.

# 128
Абе не съм в ситуацията на авторката, обаче ми стана смешно как мислите, че след определена възраст и житейски ситуации емоционалността изчезва или се покрива дълбоко Laughing Жените стават роботи и владеят емоциите си на 100% само защото вече са минали през една раздяла и имат дете ли?  Laughing

На всеки мъж, който иска да размисля, трябва да му се даде тази възможност. Просто е добре през това време да се живее, все едно него го няма изобщо. Върне ли се - добре, не се ли върне - пак добре. Междувременно може и някой друг мъж да се появи и да обърка картинката Wink Наистина от страдания няма полза, но на всяка жена й се е случвало да плаче за глупости - не е фатално и минава. И аз съм страдала преди време, за което към днешна дата много ме е яд, ама на - случило ми се е  Simple Smile Важното е човек по-бързичко да се стегне и да гледа на него да му е добре.

А относно разказаните случаи за жени, които се опитват да задържат новия си приятел чрез детето  Crazy Ами не ги вярвам. Никоя жена не може да е толкова малоумна, че след като се е разделила - независимо по какви причини - с бащата на същото това дете, да мисли, че някой друг мъж ще бъде "задържан" чрез него. Мисля, че мъжете са попреувеличили с цел да се изкарат жертви и да се измъкнат по-лесно от ситуацията. Никоя майка не би навирала детето си като оръжие пред новопоявил се в живота й мъж или поне аз не познавам такива жени. Naughty

Последна редакция: вт, 26 ное 2013, 07:41 от _Dana_

# 129
Ние се разделихме по негово желание. Върна се сам. Но промяна няма никаква, явно нищо не е измислил Wink. Добре сме, но никакъв напредък няма спрямо предходното положение. Така че, дори и да се върне, не е гаранция, че нататък всичко ще е цветя и рози.
Случаи всякакви.

# 130
Според авторката обаче всичко е било супер допреди неговото разколебаване. В този смисъл тя си иска същото като преди, а не промяна, което е различно и по-лесно постижимо Peace

# 131
Много го обичам и болката е неистова.Не спирам да плача от дни. Sad Sad Cry
написано от 30+ годишна жена с дете (или от мъж, без значение) ми идва в повече драматизма.  Rolling Eyes
А тази категоризация на мен пък ми идва в повече....как е възможно да поставиш чувства, като любов във възрастова рамка. Naughty
[/quote]

macipici
Къде прочете, че съм поставила любовта, във възрастова граница?
Мисълта ми беше, че след определена възраст човек осъзнава, че любовта е двустранно чувство и че ти колкото и да го обичаш и неистово да страдаш по него, ако той не те обича - няма никакъв смисъл от голямото страдание. Просто продължаваш по пътя си.
Каквото и да му предлагаш, грижи, любов и прочее, той не пожелае ли да е с теб си оставаш само с неистовата болка. А за мен лично, това е пълна загуба на време, нерви и емоции. Наричам го помъдряване. А на теб както ти харесва. Все пак това са твоите нерви и емоции.  Peace

# 132
  • Варна
Много жалко, че авторката е видяла в темата основно

дисекция на моята темичка...нападки ...словесните помии... сценарий за драма...
...озлобени...недоумение...интригантстват

ooooh!

Казаха се много смислени неща, дадоха се ценни съвети - опасявам се, напразно. Нормално е, когато човек получи силно изкривена информация само от едната страна, да се опита да погледне нещата и от друг ъгъл. Това са рисковете на форумното общуване - няма как да знаем какво е палтото, като ни се опише само копчето, ако мога така да се изразя.

При всички случаи обаче, реакциите на авторката са силно показателни, и затвърждавам убеждението си, което изразих неколкократно - прекалената преса и натиск в отношенията са ВРЕДНИ, дори когато са несъзнателни и са продиктувани от силната емоционалност на единия във връзката. Досадно е, колкото и да е

чисто женско и неподправено качество.

Подкрепям напълно това мнение.  Peace
Останах силно изненадана от реакцията на авторката. Много инфантилно и незряло поведение. Започвам да разбирам защо мъжа се е отдръпнал.

# 133
Изумена съм от реакцията на авторката Tired Хората ти казаха поне 10 възможни причини защо този човек може да си е тръгнал, къде може да е била неговата или твоята грешка, за да помислиш дали някой от тези варианти е възможен. Ти какво очакваше от тема като тази, потупване по рамото ли? Браво, Мациписи, браво, страдай си безутешно, плачи си, чакай си го, той ще се върне, бе, ще видиш, всичко ще си е както си е било преди, и бебе ще си направите, няма страшно, ще си се грижкате един за друг, та пушек ще се вдига.
Аз съм с 10 години по-малка от теб, имам един развод и едно дете от него, второ на път и искам да ти кажа, че дори в моите очи историята е смешна, ти се излагаш и подобна чувствителност на тези години е недопустима, при наличието на дете. Аз също, както много други хора обичаме, но това граничи с излагация и би ме било срам да рева като магаре пред детето си и да ме пита- мамо, какво ти има, заради чичко едикойси ли плачеш? Направо ще се гръмна на място ако го допусна някога, честно  Naughty

# 134
Аз пък изобщо не съм! Напълно очаквана реакция.
Хора с начално образование оспорват лекарски диагнози, та миципици няма да ви оспори мнението ви за живота й.
А и в крайна сметка кой обича да му казват в лицето, че много, ама много се е объркАл?!

Общи условия

Активация на акаунт