Аз съм си мечтала поне с петима за подобни неща, без и аз и те да вярваме, че ще бъдат осъществени.
Какво да му е нещастното на пича? Пет месеца са нищо време. Я, да си беше тръгнал от нея като й беше направил едно дете.
Авторката пише "Мислихме за бебенце". Как така планираш дете с един човек без сериозни намерения и планове за бъдещето с него. Очевидно й е обещал семейство, демонстрирал е сериозни отношения, а после е духнал. Освен това й казва, че я обича и че иска да е с нея, а после прави обратното на това, което казва. Всичко това ако не е заблуда.......
Пиша само въз основа на разказаното от авторката на темата. Разбира се, виновния за разпада на връзката може и да е тя самата, но няма как да знаем това.
Аз пък не оставам с такова впечатление.
Това че жената си е мечтала, а той не й е отрязал мечтите, нищо не значи.
Без него темата е поредната гадателска.
Баш си е така.
Бившата на един приятел такива неща разказваше за него след края на връзката им, че ако беше пуснала тема в бг мама щяха да го разкъсат момчето словесно. Истината обаче е, че тя беше 100% откачалка, която не само го обсебваше, ами и разиграваше всякакви интриги и латино сценарии. Прекрачваше всякакви нормални граници. На моменти имах чувството, че гледам някакъв филм. То не бяха обаждания от спешното, за да му попречи да отиде някъде си, не бяха истерии, чупене на чинии, клевети, лъжи, всякакви опити да го отчужди от приятелите му, за да са си само двамката. Обаче ако чуеш нейната версия ще си кажеш, че е имала връзка със самия дявол. Хич не я слушаше главата, милата.
П.П. Думата на авторката никой не я отнема. Всъщност къде е тя?

" и беж при нотариус
.

Аз също се привързвам много бързо към хората. Но след толкова малко време, прекарано бурно и страстно трябва да се погледнат наистина реално нещата. Да се остави за кратко страстта настрана и да се отсее зрялата емоция. Когато това стане, може би е реално вече да се говори и за бебенце и за съвместно бъдеще. Истината е може би там, че като сме разведени и с деца, се вкопчваме в първата изпепеляваща страст като удавник за сламка и не ни се вярва, че тя е изгоряла точно толкова бързо колкото се е възпламенила.