Разделихме се за да помисли......

• 52 379
  • 756
  •   1
Отговори
# 105
  • Бургас
Че къде пише, че я е заблуждавал? Мечтае ли си били, но нищо конкретно, без планове, без дати, години.
Аз съм си мечтала поне с петима за подобни неща, без и аз и те да вярваме, че ще бъдат осъществени.
Какво да му е нещастното на пича? Пет месеца са нищо време. Я, да си беше тръгнал от нея като й беше направил едно дете.

Авторката пише "Мислихме за бебенце".  Как така планираш дете с един човек без сериозни намерения и планове за бъдещето с него. Очевидно й е обещал семейство, демонстрирал е сериозни отношения, а после е духнал. Освен това й казва, че я обича и че иска да е с нея, а после прави обратното на това, което казва. Всичко това ако не е заблуда.......

Пиша само въз основа на разказаното от авторката на темата. Разбира се, виновния за разпада на връзката може и да е тя самата, но няма как да знаем това.

Аз пък не оставам с такова впечатление.
Това че жената си е мечтала, а той не й е отрязал мечтите, нищо не значи.
Без него темата е поредната гадателска.

Баш си е така.
Бившата на един приятел такива неща разказваше за него след края на връзката им, че ако беше пуснала тема в бг мама щяха да го разкъсат момчето словесно. Истината обаче е, че тя беше 100% откачалка, която не само го обсебваше, ами и разиграваше всякакви интриги и латино сценарии. Прекрачваше всякакви нормални граници. На моменти имах чувството, че гледам някакъв филм. То не бяха обаждания от спешното, за да му попречи да отиде някъде си, не бяха истерии, чупене на чинии, клевети, лъжи, всякакви опити да го отчужди от приятелите му, за да са си само двамката. Обаче ако чуеш нейната версия ще си кажеш, че е имала връзка със самия дявол. Хич не я слушаше главата, милата.

П.П. Думата на авторката никой не я отнема. Всъщност къде е тя?

# 106
На мен още след първата среща ми искат запознанство с детето? Какво правим?

Ти си майката, ти преценяваш. Но определено непрекъснатото запознаване с чичковци не прави добра услуга на отношенията родител-дете. Децата не остават винаги на 2-3 години, да се радват на подаръците и проявите на внимание, и да се усмихват сплотяващо. Те растат, събират 2+2, и особено влизайки в пубертета, не умират от кеф, че майка им "просто търси щастието", но за десети път не го намира  Tired

# 107
Имам роднина, която израсна в семейство на разведени родители. Тя всеки път разказваше за новия чичко на майка си. Няма по-отвратително нещо от това.  

И къде е наистина авторката? Никак не харесвам теми, в които някой пуска казус или въпрос и след това духва  Crossing Arms

# 108
Имам роднина, която израсна в семейство на разведени родители. Тя всеки път разказваше за новия чичко на майка си. Няма по-отвратително нещо от това.  

И къде е наистина авторката? Никак не харесвам теми, в които някой пуска казус или въпрос и след това духва  Crossing Arms

Жената може да няма възможност, като някои от нас, да следи форумите час по час  Tired

# 109

Иначе, за ясното поставяне на критериите още на първата, втората среща - съгласна съм. Но това не е никаква гаранция, че в някакъв следващ момент пак няма да го хване параноята и да иска време за размисъл.
REAL_WOMAN, я спретни един предварителен договор "Никакво отказване! Naughty" и беж при нотариус Simple Smile.
Никакви разговори и обещания и поставяне на критерии не гарантират нищо.  Peace

# 110
Не знам какъв съвет да дам на авторката, ако въобще има нужда от съвет, но като прочета нещо такова
Много го обичам и болката е неистова.Не спирам да плача от дни. Sad Sad Cry
написано от 30+ годишна жена с дете (или от мъж, без значение) ми идва в повече драматизма.  Rolling Eyes
Неистово и с дни мога да заплача само за нещо свързано пряко със здравето на детето ми или семейството ми. (да не дава Господ)
Да е на 17 или на 20 разбирам, но на 30+ не  Naughty

# 111
"Първо обикни детето,а майката сама ще дойде" .
Българския мъж все още се страхува от едно дете в повече,
но не мога да си обясня факта,че с желание пристъпва към осиновяване,
а в случая майката е ясна.
Трябва да имаш голямо сърце и сила да обикнеш детето на любимата жена.
Това е едно от малкото неща,които харесвам при американците -броя на децата
са без значение.

# 112
Не знам какъв съвет да дам на авторката, ако въобще има нужда от съвет, но като прочета нещо такова
написано от 30+ годишна жена с дете (или от мъж, без значение) ми идва в повече драматизма.  Rolling Eyes
Неистово и с дни мога да заплача само за нещо свързано пряко със здравето на детето ми или семейството ми. (да не дава Господ)

Освен ако няма психичен проблем. С времето емоциите би трябвало
да узряват.

# 113
"Първо обикни детето,а майката сама ще дойде" .
Българския мъж все още се страхува от едно дете в повече,
но не мога да си обясня факта,че с желание пристъпва към осиновяване,
а в случая майката е ясна.
Трябва да имаш голямо сърце и сила да обикнеш детето на любимата жена.
Това е едно от малкото неща,които харесвам при американците -броя на децата
са без значение.

Така е , но в БГ е трудно да отглеждаш дете , камо ли чуждо .
И това е причина за някои хора .

# 114

Хората са с различна емоционална зрялост, но нещо в цялата история на мен ми идва too much.
Но може и в мен да е проблема, защото както споменах още съм под неприятното въздействие на случилото се с моя близък.

# 115
Хепи,то не е чуждо,а на жената,която обича.

# 116
Честно казано и на мен ми идва прекалено емоционално за 5 месечна връзка  newsm78  Аз също се привързвам много бързо към хората. Но след толкова малко време, прекарано бурно и страстно трябва да се погледнат наистина реално нещата. Да се остави за кратко страстта настрана и да се отсее зрялата емоция. Когато това стане, може би е реално вече да се говори и за бебенце и за съвместно бъдеще. Истината е може би там, че като сме разведени и с деца, се вкопчваме в първата изпепеляваща страст като удавник за сламка и не ни се вярва, че тя е изгоряла точно толкова бързо колкото се е възпламенила.
Нека си помисли момчето  newsm78 Но е редно да дадеш срок и на себе си и на него. Агонията не може да продължава с години. Прецени сама за себе си колко време може да чакаш, колко е редно да чакаш. На приказки много ги бива голяма част от господата, включително и твоето другарче   ... но дали наистина мислят това което казват. Аз лично се съмнявам.
Желая ти успех  Hug

# 117
Да си направят един финансов одит на състоянието. Много е важно,
ако ще има безпроблемна връзка. Ние, кравите с телета, сме освен
с "високи изисквания" и адски комерсиални. Очакваме не само мерак,
но и възможности да се реализира семейният проект.

# 118
  • София
Честно казано и на мен ми идва прекалено емоционално за 5 месечна връзка  newsm78  Аз също се привързвам много бързо към хората. Но след толкова малко време, прекарано бурно и страстно трябва да се погледнат наистина реално нещата. Да се остави за кратко страстта настрана и да се отсее зрялата емоция. Когато това стане, може би е реално вече да се говори и за бебенце и за съвместно бъдеще.

Всичко е много индивидуално, а времето е нещо относително, както знаем  Wink
Ние с мъжа ми например заживяхме заедно точно две седмици след запознанството си.
Сигурно, отстрани погледнато, сме подходили прекалено емоционално и прибързано, но факт - две седмици ни бяха достатъчни  Simple Smile

# 119
Хепи,то не е чуждо,а на жената,която обича.

Имах предвид не лично негово .

Общи условия

Активация на акаунт