Разделихме се за да помисли......

• 52 601
  • 756
  •   1
Отговори
# 210
Някои са толкова смотани, че даже в бар не могат да се разпищолят  Tired

# 211
На мен ергенашът ми е съмнителен. То и всичко неженено над 30 е
съмнително де...

Според мен жената е имала неуспешни връзки с хора, които са били
по-обиграни. Този е малко наивничък и й се е сторил подходящ, но и
той се е усетил и бие отбой. Даже прекалено доброто прекарване е начин
да се приспи бдителността и да се потулят важните въпроси, докато не
стане прекалено късно, а след това- кой откъдето е...

# 212
По-скоро за първи път среща толкова артистичен и забавен, който явно е добре обигран и го е играл грижовен, отговорен и т.н....Тези мераци за бебенца и общи занимания с детенцето са точно  в десятката да омаяш сама жена с дете. Ако тези желания бяха искрени, то щяха да са премислени и той да е наясно с какво се захваща, а не тепърва да го мисли.
Съжалявам, но и на мен ми е съмнителен. Ако наистина е толкова разсъдлив и отговорен би трябвало тези дни да й каже какво мисли , а не да я разкатава  с дни , че и с месеци. То ще си покаже...

# 213
Може и това да е. Но не приемам телешкия възторг от наличието на
дете. Зрялото приемане- да. Но да се мазниш и да се правиш на грижовен
е себеиздайнически знак, компенсира факта, че всъщност нямаш сериозни
намерения...

# 214
  • София
О, вие пък как го усложнихте, може просто да се е поуплашил човечеца, и настина да има нужда от време да осмисли какви отговорности поема. Ако е имало истински чувства, до един месец се е "върнал", ако ли пък не, още по-добре за авторката, навреме се е отървала.

# 215
И аз не мога да ги разбера тия мъже над 30+, дето уж нищо им няма. Имам няколко такива ергени в приятелския си кръг и все им се чудя 'що една жена не могат да завъртят, при все че нищо им няма и са материално, и финансово обезпечени, при това твърдят, че нямат високи изисквания към жените. Единият се хвана с една жена с дете, ама маминка разбра, при това един на мама и на тати и хич не даваха, и дума да се продума да се вземат.

# 216
  • София
И аз не мога да ги разбера тия мъже над 30+, дето уж нищо им няма. Имам няколко такива ергени в приятелския си кръг и все им се чудя 'що една жена не могат да завъртят, при все че нищо им няма и са материално, и финансово обезпечени, при това твърдят, че нямат високи изисквания към жените. Единият се хвана с една жена с дете, ама маминка разбра, при това един на мама и на тати и хич не даваха, и дума да се продума да се вземат.

Е затова най-вече им има нещо  Mr. Green Mr. Green

# 217
  • Бургас

И ако на това казваш, че им няма нищо. Няма нищо по-лошо от мамини синчета. Не случайно такива често си хващат по-големи от тях жени. Виждат маминка в лицето им.

# 218
Съжалявам , че авторката страда  Sad но нямам добро усещане за ситуацията. Прекалено експлоатиран сценарий е този , който е споделила ... Тъпо е , че детето е въвлечено и , че има наранени .
Но просто , това че изглежда голяма любов , че е говорено за бебенца , нищо не значи .
И аз имам един приятел с който се лигавим , че като станем на по 40 г. ще се съберем и ще си родим бебенце и т.н. Друг е въпроса , че като изявени циници и на двамата ни е ясно , че това няма да стане ...
Пича просто е използвал уязвимоста на авторката ,според мен ...
Дано не съм права , аз по принцип съм леко черногледа ... Rolling Eyes

# 219

И ако на това казваш, че им няма нищо. Няма нищо по-лошо от мамини синчета. Не случайно такива често си хващат по-големи от тях жени. Виждат маминка в лицето им.

Той станал на 35 години, живее с майка си и с баща си, при все че има отделен апартамент и майка му какво очаква да си хване- някоя 20 годишна мацка ли?  ku-ku

# 220
Най-лесно е разбира се да се направят изводите, които болшинството от изказалите се са направили. Като генерални изводи, не точно за ситуацията на авторката, защото за нея знаем само от нейния разказ.
Аз обаче имам близки приятели, които се запознаха когато тя беше на 32, той на 26. Разликата им е 6 години и половина. Тя тогава имаше 10 годишно дете. Младежът много готин, тя също, но всички се пребивахме да й даваме акъли как това ще свърши зле. Тя беше току-що разведена. Предполагам, че неговите приятели са правели същото, за роднините със сигурност знам, защото се получи разрив в отношенията им. Просто спряха да контактуват. Еми стана 14 години са заедно тези двамата, имат тяхно 12 годишно дете. Разликата с тук описаната история е, че не ми е известно мъжът да се е оттеглил за размисъл дори и за миг (живеят заедно от втората си среща), да не е показал среден пръст (метафора) на всеки, който опита да му даде съвет. В крайна сметка са може би най-успешното семейство в обкръжението. Обаче при тях е просто любов. То се вижда как се движи на талази, когато двамата са в едно помещение.
Та "тежестите" на авторката не са от значение. Явно обаче няма нищо, което да ги задържи заедно. За 5 месеца всеки знае, макар че на мене ми се струва не особено мъжествено. Като ти трябва нещо временно, не е нужно да е с месеци, нито да се намесват децата.

# 221
О да, и аз имам съседка с подобна история. Тя е по-голяма с осем години от него, разведена с дете. Момчето рядко свястно, да не говорим, че и тя така се подмлади, че прилича на негов набор. Имат си детенце вече седем годишно.

# 222
Истории такива има много.Аз самата съм по-голяма 7 години от мъжа ми,когато станахме гаджета бях на 28,с разведена(без деца обаче),а той на 21г.Една година класическо ходене по срещи,после заживяхме заедно,направихме си бебе и се оженихме.Вече 12 години сме заедно,две деца имаме,по нищо не се отличаваме от другите двойки,където съпругът е по-голям.Въпросът е мъжът да е отговорен и готов за семейство.Защото има такива,които и на 40+ се държат инфантилно и не могат сами задниците си да обършат,камо ли жена и деца да гледат.Та проблема не е в това,че авторката е по-голяма и с дете.Пича най-вероятно се е почувствал притиснат,объркал се е и може би наистина има нужда от време,за да реши какво да прави.Вярно,че ние тука обобщихме и раздадохме съвети на килограм,но все пак не сме наясно с подробностите във връзката им.Още повече,че тя май не ни питаше дали мислим,че ще се върне,а по-скоро търсеше начин как да преживее любовната мъка.Пък знам ли,може и да бъркам....

# 223
Ще я преживее мъката. То ако от такова нещо се умираше, всички да сме умрели досега и то по няколко пъти.  Laughing
Боли много, особено когато надеждите са ти пропиляни не за пръв, а за пореден път. Когато се довериш на някой и той се изплюе в лицето ти. Боли.
Но и ние доста се самонавиваме понякога. Мислили били за бебенце, но не били говорили. Как тогава тя разбра той какво е мислил?
И ей това е много вярно, но аз пък съм твърде недоверчива:  newsm78

Но просто , това че изглежда голяма любов , че е говорено за бебенца , нищо не значи .

# 224
Като говорим за бебенца, моя приятелка забременя защото уж беше голяма любов и той искаше ...И той така я омайваше с идеи за бебенца.И тя така разведена, вече с едно дете.После като стана бебенцето, възлюбеният подскочи , че не е готов...Темата за дете е сериозна и не е за бъбрене ей така, особено когато става дума за разговор между хора на 30+, които претендират че са разумни и отговорни.
Разбира се случки има различни и някои от тях са с щастлив край. Дано при авторката да е временна криза и всичко да се нареди скоро!

Общи условия

Активация на акаунт