Разделихме се за да помисли......

• 52 638
  • 756
  •   1
Отговори
# 195
macipici , живяхте ли заедно ?

# 196
Съжалявам, но когато човек има дете, си има правила и вече няма случайности
и "каквото даде господ". Идеални хора няма, но всички знаят как би изглеждала
ситуацията в идеалния случай- и ако се замислят и си го признаят, биха могли
да си променят действията, съзнателно. Особено ако имат претенции за опит и мъдрост...

# 197
Прави ми впечатление неколкократното споменаване на "Бог", не смятам, че той взема решенията вместо гаджето ти, ти и той трябва да си го вземете. Това осланяне на някого и волята му ми идва в повече vs сериозната ти личност и работа.

# 198
Момичета,
Колкото и да я разнищваме тази наша раздяла, варианти за развръзката има много..............
..................................................
И както казва той да не търся вината в себе си, защото на бялото черно не може да каже.............

Оф, това последното изречение хич не ми харесва....звучи ми завоалирано  в стил:"Нямаме бъдеще заедно, но ти не си виновна, ти си добра, умна, но аз просто не си представям живота с теб."

Силно се надявам да не съм права и не това да е имал предвид.

# 199
По-елегантната фраза е, "Заслужаваш нещо по-добро от мен!"

# 200
Момичета,
Колкото и да я разнищваме тази наша раздяла, варианти за развръзката има много..............
И както казва той да не търся вината в себе си, защото на бялото черно не може да каже.............

Оф, това последното изречение хич не ми харесва....звучи ми завоалирано  в стил:"Нямаме бъдеще заедно, но ти не си виновна, ти си добра, умна, но аз просто не си представям живота с теб."
И на мен...Липсва само : "искам да си щастлива и затова не искам да заставам на пътя ти..Ти заслужаваш нещо по-добро от мен...!"  И ще стане точно класика в жанра....

# 201
Хи хи , така е , да , репертоара е всеизвестен ! tooth

# 202
  • Пловдив
И ще завърши с "Искам да си останем приятели!" Mr. Green

# 203
и погледа, погледа в този момент- със сълза в окото...При което жената го тълкува така:''Той ме обича! Как страда заради мен и е готов да се обрече на мъка, заради моето щастие''
Брррр чак ме побиха тръпки..

# 204
  • Бургас
Момичета,

Оф, това последното изречение хич не ми харесва....звучи ми завоалирано  в стил:"Нямаме бъдеще заедно, но ти не си виновна, ти си добра, умна, но аз просто не си представям живота с теб."
И на мен...Липсва само : "искам да си щастлива и затова не искам да заставам на пътя ти..Ти заслужаваш нещо по-добро от мен...!"  И ще стане точно класика в жанра....

Че кой човек ще каже за себе си, че не е достатъчно добър за някой си  Grinning И най-големите отрепки, грозници, неудачници и малоумници драпат да са с красива, умна и готина жена, дори и да осъзнават, че не я заслужават. Кой бяга от хубавото!?
Според мен подобни изказвания са си чисто разкарване и баш си значат "Не ме кефиш и искам да се отърва от теб", но тъй като сме големи хора е редно да вмъкнем някое "смекчаващо вината обстоятелство", като: "ти си страхотен човек, но аз съм в кофти период", "вината не е в теб, аз не знам какво искам, "вината не е в теб, аз изживявам тежък период", "ти си чудесен човек, но сме твърде различни" и пр.

П.П. Ако авторката можеше да прочете мислите на "любимия" си, съм почти сигурна, че чувствата й на скръб щяха да бъдат заменени с желанието да го ритне отзад.

# 205
и погледа, погледа в този момент- със сълза в окото...При което жената го тълкува така:''Той ме обича! Как страда заради мен и е готов да се обрече на мъка, заради моето щастие''

А после доволно потрива ръце , че се е отървал ! Mr. Green Mr. Green

# 206
А, виж го след малко в бара разпищолен колко страда Mr. Green

ох, ужасни сме Joy Joy

# 207
  • Бургас
А, виж го след малко в бара разпищолен колко страда Mr. Green

ох, ужасни сме Joy Joy

Какво се хилиш - в баровете обикновено всички мъже страдат  hahaha
Затова са й създадени - за да има места, където мъжете оплакват мъката си по жените, които не заслужават.

# 208
А хиля се, защото са ми ясни техните страдания. И за други форми на жестоки страдания съм чувала  Grinning Живи да ги ожалиш тез страдалци Mr. Green Ама ние, ние сме за бой че им се вързваме.. Те затова така масово си разиграват коня..

# 209
Изглежда развръзката на тази история е съвсем близо Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт