Разделихме се за да помисли......

• 52 598
  • 756
  •   1
Отговори
# 255
Прави го, защото тя е казала, че ще го чака, а ако беше казала, че ще го чака примерно месец, щеше все пак да го притисне малко. Да, насила хубост не става, ако не я иска, ще си бие камшика и без да му се поставят условия, само че ще я помотае повече време.

# 256
Знаете ли защо женените са женени? Защото казваме,
Fuck it, let's do it. Явно имаме някакъв потенциал, физически,
хормонален, финансов- имаме хъс и настроение и го правим.

Тия, дето мислят, нещо им липсва. Ако до 33 не си имал енергия
и хъс да създадеш семейство- след това работата е малко втора ръка.

# 257
  • Бургас
Едно нещо ми е много чудно - хем претендираш за опит и мъдрост, хем казваш, че Бог решава. Ами не е така - в момента си оставила на него да реши, като ти ще приемеш всичко. На тепсия си му се поднесла и сега той е в по-силна позиция. Покажи му на този човек, че не може да се будалка с лигавщини, макар че от това, което прочетох, той е лигльо и от него не може да се чака решителност. С нерешителен и страхлив мъж ли искаш да се обвържеш? Ще се грижиш за него, а в замяна какво ще поискаш? Нещо трябва да поискаш, никой иначе няма да ти бъде благодарен за грижата.
Колкото повече години минават, толкова повече растат и претенциите, особено ако има намесени деца. Трябва да може да познаеш дали на този му се е искало да си поиграе на татко, защото му е било интересно или наистина е готов да се грижи за детето ти, не само да му се радва, да го води на кино и да му купува неща.

Има хора, които никога не порастват. Незрялостта, инфантилността и нереалната преценка на нещата в живота често поставят човека в кофти ситуации, за които в повечето случаи, сами са си виновни. Жалкото е, когато има децата, които трябва да търпят последствията от незрелите и глупави решения на родителите си.

Една далечна позната, която е супер незряла и странна като човек, веднъж имаше връзка с едно момче. Ходиха няколко месеца и на него му се наложи да отсъства известно време от страната и й беше дал ключ от дома му да го наглежда. Тя обаче реши, че е получила Ключът и почти се нанесе в дома му. Човекът като се върна завари нейните чаршафи върху леглото му, буркани със зимнина и пр. нейни "вещи".............. и си плю на петите. Естествено в нейните очи той е гадно копеле.

# 258
И две думи за "мисленето".

Тези, които са зле в мисленето, правят една основна грешка: отделят мисленето
в някакъв негов свят, абстрактен и несвързан с ежедневието. А зрелият човек
остава нещата "да се мислят" сами. То си показва, и без да си напъваш главата.

Ако трябва да сядаш да мислиш отделно, нещата вече са усложнени.

# 259

Една далечна позната, която е супер незряла и странна като човек, веднъж имаше връзка с едно момче. Ходиха няколко месеца и на него му се наложи да отсъства известно време от страната и й беше дал ключ от дома му да го наглежда. Тя обаче реши, че е получила Ключът и почти се нанесе в дома му. Човекът като се върна завари нейните чаршафи върху леглото му, буркани със зимнина и пр. нейни "вещи".............. и си плю на петите. Естествено в нейните очи той е гадно копеле.

Rolling Eyes

И аз бих избягала ! ooooh!

# 260
Стига сме си блъскали главите със сценарии и хипотези.Авторката никаква я няма,а ние си чешем езиците в несвяст.В чужда глава акъл не може да се сложи.Иска съвет,реве тука,драми,любов,а когато видя,че не всичко е цветя и рози,врътна се и се обиди.Ами като си изкараш кирливите ризи на показ,трябва да си готов всичко да чуеш.Малко се дразня на такива потребители(щото не е за първи път)-дойдат,пуснат темата и дим да ги няма!Щото не им отърва да чуят истината!

# 261
Авторке, не съм чела всичките мнения, но моят съвет е да не се настройваш отсега негативно, а да изчакаш и да наблюдаваш. Лесно е отстрани да се говорят постулати и лозунги, но ти си във връзката. Моето мнение е, че се случва мъж да се отдръпне и да има нужда да помисли, когато трябва да се променя "статута" на връзката и да става сериозна. В случая има и дете. Мъжът има нужда да помисли дали е готов за годеж и обвързане. Чувствата за мъжете са по-трудно обработвани, и не е рядко те да се отдръпват - просто не го казват, но всяка е изпитвала мъжко отдръпване при интензивни емоции.

Остави го и бъди наблюдател колкото и да е трудно. Ако те обича, ще поеме отговорност за теб и детето. Аз също не бих се фръцкала и отдръпвала, не бих се и натрапвала. Просто максимално се дръж на ниво и покаж, че уважаваш неговия избор, какъвто и да бъде той.

# 262
.Малко се дразня на такива потребители(щото не е за първи път)-дойдат,пуснат темата и дим да ги няма!Щото не им отърва да чуят истината!
Е, недей така. Жената все пак ходи на работа и може да няма възможност да чете и пише. Вчера по някое време се появи, така че не е зачезнала съвсем.
Но си права за друго - в чужда глава акъл не се налива.  Peace

# 263
Ама и вие като се хванахте за израза "да се грижа за теб"  ooooh!
Не разбирате ли за какво говори? За сериозна връзка с взаимна подкрепа, грижа, разбирателство.
И кой е казал, че само мъжът трябва да се грижи за жена си. (Защото на всяка от нас ще й омекнат краката, ако мъж й каже, че иска да се грижи за нея до края на живота си.)
В такъв смисъл му е казала, че иска да е с него в сериозния смисъл. Не ми звучи обсебващо.

Авторке, повторно те съветвам: отдръпни се и го остави на чист въздух. Каквото има да става по-натам, ще си стане. Всички сме хора и всички сме завземани от някакви настроения от време на време.

# 264
  • Бургас
Не разбирате ли за какво говори? За сериозна връзка с взаимна подкрепа, грижа, разбирателство.
И кой е казал, че само мъжът трябва да се грижи за жена си. (Защото на всяка от нас ще й омекнат краката, ако мъж й каже, че иска да се грижи за нея до края на живота си.)
В такъв смисъл му е казала, че иска да е с него в сериозния смисъл. Не ми звучи обсебващо.

Авторке, повторно те съветвам: отдръпни се и го остави на чист въздух. Каквото има да става по-натам, ще си стане. Всички сме хора и всички сме завземани от някакви настроения от време на време.

Е, той може да се върне при нея, осъзнал колко я обича, да й направи второ дете и след известно време отново да го обземе някое от неговите "настроения". Подобно поведение /визирам отдръпването му от нея без ясна причина/ показва, че:
1. човека не знае какво иска.
2. че не е 100% убеден, че тя е Жената.
3. някой му говори нещо и го разколебава, което показва, че е податлив на манипулации.
4. плаши се от отговорности.
Каквато и да е истинската причина, аз не бих имала доверие на човек, склонен да си тръгва ей така, камо ли да тръгна да му раждам дете. Не и докато не мине достатъчно време, в което да ме убеди, че е сериозен и няма да ме зареже с две деца на ръце, щото така му е скимнало.

# 265
човекът просто не иска да й губи времето ...

# 266
Е, човекът още нищо не е казал. Не е взел решение...какво го отписвате, без да са ясни нещата.

# 267
какво да каже повече ?
той го е казал , по негов начин ...

# 268
На 37 наистина няма много време. Макар фертилитетът на 30 да е почти същият,
какъвто и докъм 38, от 38 и 39 нататък в повечето случаи нещата тръгват надолу
с по-бързи темпове.

Нали знаете правилото: Когато не взимаш решение, то се взима само.

# 269

Е, той може да се върне при нея, осъзнал колко я обича, да й направи второ дете и след известно време отново да го обземе някое от неговите "настроения". Подобно поведение /визирам отдръпването му от нея без ясна причина/ показва, че:
1. човека не знае какво иска.
2. че не е 100% убеден, че тя е Жената.
3. някой му говори нещо и го разколебава, което показва, че е податлив на манипулации.
4. плаши се от отговорности.
Каквато и да е истинската причина, аз не бих имала доверие на човек, склонен да си тръгва ей така, камо ли да тръгна да му раждам дете. Не и докато не мине достатъчно време, в което да ме убеди, че е сериозен и няма да ме зареже с две деца на ръце, щото така му е скимнало.

Аз ще добавя - жената си мечтае за нещо , но мъжът може и да не знае ! Crazy

Общи условия

Активация на акаунт